Tag Archives: YYam

For å se yams i drømmen din, betyr minner om familiesammenkomster og feiring.

Yoghurt

Hvis du vil se eller spise yoghurt i drømmen din, foreslår at du trenger å lære å oppføre seg hensiktsmessig for de ulike situasjoner og forhold du befinner deg i.

Yankee

Å drømme om å bli kalt en Yankee i dine drømmer, forutsier at din kjæreste kan være mindre enn sant. Hvis du vil ringe noen andre en Yankee i dine drømmer, forutsier at planene vil gå følgelig uten problemer. Hvis du vil se Yankees i drømmen din, betyr lykke, mulige gevinster og lojalitet til din plikt og løfte.

Yoke

For å se et åk i drømmen din, betyr din uvilje mot å samsvare med toll og ønsker andres .. Å drømme at du er yoking en okser, indikerer at råd og veiledning vil bli akseptert av en venn eller et familiemedlem. Å drømme at du unnlater å åk en okser, viser din bekymring for noen i livet ditt.

Yard

For å se en pen og velholdt verftet, reflekterer din evne til å opprettholde og organisere aspekter av ditt utenfor livet, som arbeid og sosiale aktiviteter. For å se en rotete og un-holdt verftet, indikerer at aspekter av livet ditt er ute av kontroll.

Young

For å se unge mennesker i din drøm, symboliserer en slutt på dine bekymringer og et friskt syn på livet vil bli oppnådd. Det kan også representere den yngre del av deg selv.Å drømme at du er ung igjen, symboliserer din mislykkede forsøk på å rette opp tidligere feil og tapte muligheter.

Yard Sale

Å holde eller være på et verft salg i din drøm, indikerer at du er resirkulering tidligere erfaringer og finne bruk for din gamle ferdigheter og ideer. Du lærer fra fortiden din og gjøre produktiv bruk av leksjonene du har lært.

Yourself

Å se deg selv i drømmen din, er en refleksjon av hvordan du handler og oppfører seg i ditt våkne liv.

Yellow Bird

Hvis du vil se en gul fugl i drømmen din, forutsier lykke i formuesforvaltning, men ikke så god i saker av hjertet. Hvis du vil se en gul fugl lander på, betegner ulykke. For å se en død eller syk gul fugl, forutsier katastrofe i dine affærer.

Yucca

For å se en yucca plante, angir at du trenger å tenke utenfor boksen eller utenfor konvensjonen. Alternativt, antyder det at du trenger å være mer fleksibel og gir i din tenkning for å bevege seg mot dine mål.