Tag Archives: YYield

Å drømme at du gir til en annen i din beslutningstaking, betegner deres villighet til å ofre din rett til å sikre fred i familien. Å drømme at andre gir til deg, betegner en forbedring i din nåværende virksomhet posisjon.

Y

For å se bokstaven Y i drømmen din, indikerer noen beslutninger som du trenger å gjøre. Det kan representere en gaffel i veien eller stien du må velge. Bokstaven Y kan også være et ordspill på “hvorfor”. Du må begynne å stille spørsmål ting.

Yin Yang

For å se yin yang i din drøm, symboliserer balanse mellom motsetninger. Det representerer det feminine og det maskuline, det åndelige og det fysiske, og den emosjonelle og rasjonelle.

Yacht

For å se en yacht i din drøm, symboliserer rikdom, nytelse og luksus. Du er problemfri og forfølge et liv i enkelhet. Det kan også indikere ditt ønske om å vie mer tid til friluftsliv. Du må ta det med ro en stund.

Ynke

Å drømme om å være ussel, betegner finansielle endringer. Hvis abjectness endret på enkelte punkt i drømmen, da konsekvensene vil bare være midlertidig. Men hvis løpet av drømmen din, svarer du minnelighet til en ynkelig situasjon, så vil du oppleve betydelige økonomiske fordeler.

Yak

For å se en yak i drømmen din, representerer deres egenart og pålitelighet. Den yak kan også være ordspill på yakking for mye. Kanskje du burde slutte å snakke og lytte mer.

Yoga

Å drømme at du utfører, symboliserer ro og kontroll av sinn og kropp. Du har stor selvdisiplin.

Yam

For å se yams i drømmen din, betyr minner om familiesammenkomster og feiring.

Yoghurt

Hvis du vil se eller spise yoghurt i drømmen din, foreslår at du trenger å lære å oppføre seg hensiktsmessig for de ulike situasjoner og forhold du befinner deg i.

Yankee

Å drømme om å bli kalt en Yankee i dine drømmer, forutsier at din kjæreste kan være mindre enn sant. Hvis du vil ringe noen andre en Yankee i dine drømmer, forutsier at planene vil gå følgelig uten problemer. Hvis du vil se Yankees i drømmen din, betyr lykke, mulige gevinster og lojalitet til din plikt og løfte.