Tag Archives: YYoung

For å se unge mennesker i din drøm, symboliserer en slutt på dine bekymringer og et friskt syn på livet vil bli oppnådd. Det kan også representere den yngre del av deg selv.Å drømme at du er ung igjen, symboliserer din mislykkede forsøk på å rette opp tidligere feil og tapte muligheter.

Yard Sale

Å holde eller være på et verft salg i din drøm, indikerer at du er resirkulering tidligere erfaringer og finne bruk for din gamle ferdigheter og ideer. Du lærer fra fortiden din og gjøre produktiv bruk av leksjonene du har lært.

Yourself

Å se deg selv i drømmen din, er en refleksjon av hvordan du handler og oppfører seg i ditt våkne liv.

Yellow Bird

Hvis du vil se en gul fugl i drømmen din, forutsier lykke i formuesforvaltning, men ikke så god i saker av hjertet. Hvis du vil se en gul fugl lander på, betegner ulykke. For å se en død eller syk gul fugl, forutsier katastrofe i dine affærer.

Yucca

For å se en yucca plante, angir at du trenger å tenke utenfor boksen eller utenfor konvensjonen. Alternativt, antyder det at du trenger å være mer fleksibel og gir i din tenkning for å bevege seg mot dine mål.

Yeti

For å se en yeti i drømmen din, foreslår at du trenger å lære å finne balansen mellom fornuftig, rasjonell side og din emosjonelle, instinktive natur.

Yule Log

For å se en Yule log i drømmen din, betyr en positiv vendingen i det kommende året. Å drømme om å brenne en Yule log, advarer om at du ikke bør sette severdigheter for høyt.

Yew Tree

For å se en barlindtre i din drøm, symboliserer sorg og død. Drømmen kan også være en metafor å bety “du” – drømmeren.

Yield

Å drømme at du gir til en annen i din beslutningstaking, betegner deres villighet til å ofre din rett til å sikre fred i familien. Å drømme at andre gir til deg, betegner en forbedring i din nåværende virksomhet posisjon.

Y

For å se bokstaven Y i drømmen din, indikerer noen beslutninger som du trenger å gjøre. Det kan representere en gaffel i veien eller stien du må velge. Bokstaven Y kan også være et ordspill på “hvorfor”. Du må begynne å stille spørsmål ting.