Tag Archives: OOak Tree

For å se et eiketre i din drøm, symboliserer levetid, stabilitet, styrke, toleranse, visdom og velstand. For å se et eiketre med eikenøtter, innebærer en forfremmelse eller økning i den sosiale stigen.

Onyks

For å se onyx i drømmen din, representerer åndelig og mental balanse. Det symboliserer også ro i sinnet.

Orkan

For å se en orkan i din drøm, indikerer plutselige og / eller uventede endringer som skjer i livet ditt. Du opplever kanskje noen destruktive og sterke følelser. Å drømme at du er blåst opp i orkan, tyder på at både din mentale og emosjonelle krefter bygger opp på innsiden og gjør seg kjent. Du kan bokstavelig talt fortært av dine følelser.

Octagon

For å se en åttekant i drømmen din, indikerer en åndelig oppvåkning.

Oppnevning

Å drømme at du kommer til en avtale, foreslår at du må være mer målrettet. Hvis du drømmer at du savner en avtale, indikerer at du ikke betaler nok oppmerksomhet til detaljer og små ting i livet.

Ottomanske

Å drømme at du slapper av på en osmansk og diskutere temaet kjærlighet, betyr at misunnelig rival vil søke å sverte deg i øynene av elskeren din.

Okkultist

Å drømme om det okkulte, indikerer at det er noe like under overflaten som du trenger å erkjenne. Det er noen visdom at du må søke til ditt daglige liv.

Ore

For å se malm i drømmen din, viser at du fortsatt er i ferd med å fordøye og forstå noen av de konsepter eller leksjonene du har lært i livet ditt og bruke dem til å løse livets problemer. Noe informasjon som presenteres må være dechiffrerte og dissekert for å bli forstått.

Ox

For å se en okse i drømmen din, representerer balansen mellom maskuline kraft og styrke med feminine mystikk. Vurder også den kjente metaforen, “så sta som en okse”.

Oasis

Å drømme at du søker etter en oase, symboliserer indre frykt, usikkerhet og overveldende forhold. Du kan være på jakt etter noen følelsesmessig støtte. Å drømme at du hviler på en oase, betyr suksess i forretnings-og økonomiske saker. Du kan også være i behov av en ferie.