Tag Archives: OOil

For å se olje i drømmen din, foreslår et behov for å ha ting kjøre jevnere. Du må kanskje vise mer kjærlighet og medfølelse i livet ditt. For å se babyolje i din drøm, indikerer at du trenger å berolige barnet i deg. Du trenger å frigi barnet i deg gang på en stund. For å se råolje i drømmen din, betyr stor rikdom og rikdom. Alternativt må du også sosialisere mer.

Oracle

Å drømme om et orakel, symboliserer din tro på skjebnen. Du uttrykker et ønske om å vite hva fremtiden har i lagret for deg. Drømmen fungerer også som en forsikring om at du leter videre og fremover i en positiv retning.

Oval

For å se en oval i drømmen din, representerer vagina, livmor og kvinnelige egenskaper. Det symboliserer også din aura og åndelig energi.

Omelett

For å se en omelett i drømmen din, betyr svik, bedrag og smiger som vil bli brukt mot deg.

Organist

For å se en organist i drømmen din, representerer disiplin, harmoni og et høyere åndelig plan. Drømmen indikerer også evnen til å uttrykke deg.

Observatory

For å se et observatorium i drømmen din, innebærer ditt høye mål og ambisjoner.

Opp

Å drømme om å bli eller flytte opp, tyder på at du dukker opp fra noen deprimerende eller negativ situasjon. Du kan føle høy eller euforisk. Drømmen kan også kompensere for din våkne følelser av tristhet. Alternativt betyr det at ditt ego er oppblåst. Ifølge Jung, kan noen materiale eller fortrengt tanker være dukker opp fra bevisstløs din.

Ost

For å se ost i din drøm, symboliserer gevinster og fortjeneste.

Oil Spill

For å se et oljeutslipp i drømmen din, foreslår at du er i følelsesmessig kaos. Du opplever problemer og ubehag i din personlige relasjoner.

Oral sex

Å drømme at du gir eller mottar oral sex, betyr deres villighet til å gi eller motta nytelse / glede. Det er symbolsk for din kreative energi og bekrefter at du er på vei i riktig retning i livet. Drømmen kan også være et ordspill på å snakke om sex. Du må kanskje kommunisere med mate din om dine seksuelle behov og ønsker. Kanskje du handler ut dine seksuelle ønsker. Å drømme at du utfører oralsex på deg selv, representerer ditt behov for selvtilfredsstillelse.