Tag Archives: OOfficer

For å se en offiser i drømmen din, representerer deres behov for tilhørighet og passer inn i en større gruppe. Alternativt kan offiser indikere ditt behov for disiplin og retning i livet ditt. Du kan søke et høyere plan for veiledning.

Outlaw

Å drømme at du er fredløs, betyr det undertrykte og dyriske siden av din karakter.Alternativt foreslår det at du føler at reglene ikke gjelder for deg. Du føler at du er over de rundt deg.

Øl

Hvis du vil se eller drikke øl i drømmen din, representerer lykke, fogginess eller inspirasjon. Det indikerer også at du har ganske sosialt liv. * Vennligst se også Alkohol.

Obelisk

For å se en obelisk i drømmen din, innebærer ditt kaldt, akter naturen. Du må behovet for å varme opp til andre og myke din natur. En obelisk kan også ha fallisk implikasjoner.

Opium

Å drømme om opium, forutsier at fremmede vil hindre sjansene dine for å forbedre din formue, ved listig og forførende måte.

Ørret

For å se en ørret i din drøm, symboliserer økende velstand. Å drømme at du spiser ørret, innebærer ditt munter holdning til livet. Å drømme at du fange en ørret, betyr glede. Hvis den faller tilbake i vannet, så din lykke vil bli kortvarig.

Ogre

For å se en Ogre i drømmen din, betyr selvkritikk og disiplin.

Optiker / optometrist

For å se en optometrist i drømmen din, tyder på at ikke er i stand til å se en situasjon eller problem klart. Du trenger å se på ting fra en annen vinkel eller nytt perspektiv.