Tag Archives: OOffense

Å drømme om å bli fornærmet, representerer din overfølsomhet for en situasjon som du kanskje ikke har vært i stand til å uttrykke i ditt våkne liv. Å drømme at du gir forbrytelse, antyder at du må være mer bevisst på andre menneskers følelser. Alternativt kan du føle åndelig konflikt.

Opponent

Å drømme at du har en motstander, betegner et aspekt av deg selv der du er i konflikt med.

Ouija Board

For å se en Ouija brettet i din drøm, indikerer at noen sammenheng eller situasjon vil falle fra hverandre. Ingenting kommer til å gå i henhold til planlagt. Alternativt foreslår det at du er klar til å ta en viss risiko for å gå videre. Drømmen kan også være en måte å koble med bevisstløs din. Å drømme at Oiuja styret ikke fungerer, symboliserer komplikasjoner forårsaket ved å erstatte glede for arbeid eller hva som må gjøres.

Oksygen

Å drømme av oksygen, symboliserer liv, din indre ånd og kreativ energi. Å drømme at du ikke har nok oksygen, tyder på at du føler deg kvalt eller kvalt av en situasjon i livet ditt.

Øredobber

Å drømme at du eller noen har på seg øredobber, foreslår at du må lytte mer nøye og betale oppmerksomhet. For å se ødelagte øredobber i drømmene dine, foreslår at du blir snakket om. Å drømme at du kjøper øredobber, representerer deres ønske om aksept og kjærlighet.

Oath

Å drømme at du tar en ed i drømmen din, betyr strid og disharmoni i din nåværende situasjon. Å drømme at du nekter å avlegge ed, betegner en umiddelbar endring til det bedre.

Opal

For å se en opal i drømmen din, refererer til din libido og seksuell lyst. Drømmen indikerer at du må være mer lidenskapelig i ditt kjærlighetsliv

Ornament

Hvis du vil se eller henge en ornament i drømmen din, refererer til ting i livet ditt og de tingene du gjør for å føle deg godt om deg selv. Det er også et symbol på en åndelig gave.

Offer

Å drømme at du er et offer, forewarns at du vil bli undertrykt, og overmannet av dine fiender. Slike drømmer foreslår at du føler deg maktesløs og hjelpeløs i en situasjon i ditt våkne liv. Å drømme at du ofre andre, forutsier rikdom via vanærende betyr.

Oppskrift

Å drømme om en oppskrift, symboliserer din kreativitet, talenter og livsglede. Du må benytte deg av livets gleder. Vurdere hva som er oppskriften for. Desserter foreslår at behovet for å hengi seg til livet og vie litt tid til fritid. En oppskrift for å tilberede kjøttet representerer generelt dine ønsker for fysisk / emosjonell tilfredsstillelse.