Tag Archives: OOkkultist

Å drømme om det okkulte, indikerer at det er noe like under overflaten som du trenger å erkjenne. Det er noen visdom at du må søke til ditt daglige liv.

Ore

For å se malm i drømmen din, viser at du fortsatt er i ferd med å fordøye og forstå noen av de konsepter eller leksjonene du har lært i livet ditt og bruke dem til å løse livets problemer. Noe informasjon som presenteres må være dechiffrerte og dissekert for å bli forstått.

Ox

For å se en okse i drømmen din, representerer balansen mellom maskuline kraft og styrke med feminine mystikk. Vurder også den kjente metaforen, “så sta som en okse”.

Oasis

Å drømme at du søker etter en oase, symboliserer indre frykt, usikkerhet og overveldende forhold. Du kan være på jakt etter noen følelsesmessig støtte. Å drømme at du hviler på en oase, betyr suksess i forretnings-og økonomiske saker. Du kan også være i behov av en ferie.

Ønsker

Å drømme at du er i vil, representerer ønsker og ønsker at du har undertrykt i ditt våkne liv. Alternativt kan drømmen bety dine potensial til å oppnå og være noe.

Orkester

Å drømme at du er i et orkester, representerer indre integrasjon og harmoni. Det indikerer også oppløsning. Å høre musikk av et orkester, betegner at din kunnskap om menneskeheten vil bevise deg å være en mye likt person. Å drømme at du gjennomfører et orkester, viser kontroll og empowerment.

Offense

Å drømme om å bli fornærmet, representerer din overfølsomhet for en situasjon som du kanskje ikke har vært i stand til å uttrykke i ditt våkne liv. Å drømme at du gir forbrytelse, antyder at du må være mer bevisst på andre menneskers følelser. Alternativt kan du føle åndelig konflikt.

Opponent

Å drømme at du har en motstander, betegner et aspekt av deg selv der du er i konflikt med.

Ouija Board

For å se en Ouija brettet i din drøm, indikerer at noen sammenheng eller situasjon vil falle fra hverandre. Ingenting kommer til å gå i henhold til planlagt. Alternativt foreslår det at du er klar til å ta en viss risiko for å gå videre. Drømmen kan også være en måte å koble med bevisstløs din. Å drømme at Oiuja styret ikke fungerer, symboliserer komplikasjoner forårsaket ved å erstatte glede for arbeid eller hva som må gjøres.

Oksygen

Å drømme av oksygen, symboliserer liv, din indre ånd og kreativ energi. Å drømme at du ikke har nok oksygen, tyder på at du føler deg kvalt eller kvalt av en situasjon i livet ditt.