Tag Archives: LLanai

For å se eller drømme at du er i en Lanai, indikerer at du er åpen minelagt og lett å gå.Du er mottakelig for nye ideer. Som en hawaiiske øya, kan det symboliserer din trenger for å rømme og komme bort fra daglige ansvar. Gi deg selv en ferie.

Lazy

Å drømme at du føler deg lat, betyr at du vil gjøre en forferdelig feil i en forretningsavtale som resulterer i bitre skuffelser. Å drømme at du elsker er lat, betyr at du vil ha mange steinete og usikre kjærlighetsforhold.

Levitasjon

Å drømme at du er levitating, betyr at du holder på langt hentet ideer og trenger å gripe til mer realistiske forestillinger. Alternativt kan du bli avskåret fra å føle jordet og trygt.Det representerer en følelse av å være frakoblet med de rundt deg og føler hjelpeløs.

Lynx

For å se en gaupe i din drøm, symboliserer hemmelighold. Det er mer å bli kjent og mer å lære. Du må avdekke og undersøke disse hemmeligheter og lære av dem.

Loom

For å se eller bruke en vevstol i drømmen din, representerer din kreative side og uttrykk for din individualitet. Denne drømmen symbolet kan være en metafor for veving din skjebne. Du har kontroll over din egen skjebne og skjebne.

Laptop

For å se eller bruke laptop i drømmen din, foreslår at du må være i stand til å nå ut og kommunisere med andre under enhver omstendighet.

Lege

* Vennligst dokter.

Lim

For å se lim i din drøm, indikerer en frykt for å bli fanget i enkelte situasjoner og ikke være i stand til å få ut av det. Du kan frykte partnerskap eller engasjement og en generell mistro til mennesker rundt deg. Å drømme at du er liming noe sammen, tyder på at du sette sammen sider av deg selv og erkjenne de tidligere avviste deler.

Loch Ness Monster

For å se en Loch Ness Monster i din drøm, symboliserer skuffelser eller misforståelse i enkelte situasjoner eller forhold. Du kan være å sette urealistiske mål og sette deg opp for svikt.

Lovgivende forsamling

Å drømme at du er medlem av en lovgivende forsamling, betegner at du skryter av dine eiendeler og finner ut at du ikke har noen reell økonomisk og sosial framgang.