Tag Archives: LLandscape

Å drømme om ulike landskap i drømmen din, representerer hvor du er i livet eller i dine relasjoner. Hvordan ser du deg selv med hensyn til resten av verden og de rundt deg? I følge Freud symboliserer landskapet menneskekroppen. Å drømme om stadig skiftende landskap, indikerer psykologisk overganger eller følelsesmessige utvikling.Det representerer de ulike stadier i livet ditt. Alternativt kan det være å tilby deg ulike synspunkter i å se på samme idé eller situasjon. Tenk symbolikken av viktige elementer i landskapet.

Leder

Å drømme at du er en leder, representerer deg muligheten til å hevde dine ideer og / eller gi veiledning til andre. Drømmen kan også fortelle deg at du blir for passive og må ta en mer aktiv rolle i en situasjon. Ta mer kontroll over livet ditt og atferd.

Likhuset

Å drømme at du er i et likhus og leter etter noen, forutsier sjokkerende og forferdelig nyheten om drapet på en slektning eller nær venn. Å drømme at det er mange lik på likhuset, betegner mye sorg og problemer for deg.

Lystig

Å drømme at du er lystig eller i lystig lag, betyr en tid med hyggelig forlovelser og lønnsomme affærer.

Lottery

Å drømme om å spille i lotto, foreslår at du stoler for mye på skjebnen stedet for å ta ansvar for dine egne handlinger / avgjørelser. Du må revurdere noen problem / situasjon før du forplikter deg til det. Å drømme at du vinner i lotto, representerer dine indre lyster til å leve uten å bekymre deg for økonomiske og materielle problemer.

Ladybug

For å se en dame i drømmen din, er et symbol på lykke. Det betyr også lykke på jobben.

Las Vegas

Å drømme at du er i Las Vegas, refererer til overmål og fråtseri. Du må vise noen tilbakeholdenhet i enkelte område av livet ditt. Alternativt antyder det at din gode dømmekraft blir formørket av alle de følelsesmessige uro og kaos.

Leilighet

Å drømme om en leilighet, symboliserer en finansiell eller situasjonsbestemt tilstand. Å drømme om en stor, overdådig leilighet indikerer en stor økning til inntekt eller en forbedring til familieliv. Å drømme om en shabby og mørk leilighet, indikerer ulykke og mulig tap av en elsker eller penger.

Linje

For å se en linje i din drøm, symboliserer dualitet. Det relaterer seg også til bevegelse eller ikke-bevegelsen. En linje representerer også rammer og grenser. Og slik å drømme at du er krysset en linje, foreslår at du overskrider dine grenser eller at du er i bevegelse utover noen grenser. For å se en linje av mennesker eller gjenstander, angir at du må være mer oppmerksom på enkelte situasjoner eller forhold. Å drømme at du står i kø, indikerer behovet for tålmodighet. Du bør være forberedt på å vente på noe og ikke ha det med en gang.

Logger

For å se logger i drømmen din, representerer bevisstløs ideer og en betydelig og mening aspekt av deg selv. Alternativt betyr det en transformasjon. Du er på vei mot en ny retning i livet ditt. Å drømme at du sitter på en log, indikerer personlig tilfredsstillelse og glede i deg livet. For å se en logg flytende i vann, representerer nye muligheter. Du kan være med utsikt over noe viktig.