Tag Archives: LLamppost

For å se en lyktestolpe i drømmen din, betegner at noen som du minst venter vil vise seg å være en god venn i nød.

Lawn

For å se en grønn plen, representerer håp, glede og velvære. Du er i kontroll og gjør jevn og glatt fremgang. For å se en død eller brune plenen i drømmen din, betyr misnøye med noen aspekter av hjemmet ditt liv. Du kan også være for opptatt av hva andre folk tror.

Leveler

For å se eller bruke en leveler i din drøm, symboliserer balanse og harmoni. Alt er i innretting. Drømmen kan også foreslå at du trenger å se på ting fra et annet nivå for å få et nytt perspektiv.

Lyn

For å se lyn i drømmen din, betyr plutselig bevissthet, innsikt, og rensing. Alternativt kan lyn innebære en sjokkerende vendingen. Det foreslår de mange kreftene som styrer livet ditt kan være utenfor din kontroll. Å drømme at du blir truffet av lynet, symboliserer irreversible endringene som skjer i livet ditt. Det er en transformasjon av slag.

Long

Å drømme om noe lang, refererer til penis og / eller saker av kraft og dyktighet. Det kan gjenspeile sammenligning eller evaluering problemer, hvordan du og andre kan oppfatte deg. Metaforisk, kan det tyde på at en situasjon eller relasjon har gått på for lenge.

Lap

Å legge merke til fang i drømmen din, innebærer muligheter og / eller problemer. Det kan også indikere ensomhet og tap. Å drømme at du sitter noens fang, betyr at du vil finne stabiliteten og sikkerheten etter noen vanskelige situasjoner. Å drømme at du holder noen på fanget ditt, betegner at du vil være åpen for ugunstige kritikk.

Ledger

Å drømme at du er å holde en hovedbok, angir at du vil finne deg selv i en komplisert situasjon at du vil bli overlatt til kamp på egen hånd. Dersom regnskapet er hovedbok er i god stående, så det indikerer at du situasjonen vil bedre seg i slutten. Dersom regnskapet på hovedboken er verdiløse, så det betyr at du vil lide noen tap i din situasjon. Å drømme at du forlagt hovedbok, innebærer at planer ikke vil gå følgelig som et resultat av forsømmelse din. Å drømme at det er feil i hovedbok din, betegner at du vil være involvert i noen mindre tvister og oppleve små tap.

Lily

For å se liljer i din drøm, symboliserer ro, åndelighet, fred og lykke.

Loan

Å drømme at du trenger et lån, innebærer ditt bekymring over pengene saker.Alternativt kan du være for selvhjulpne, og drømmen er å fortelle deg at det er greit å be om hjelp og lene seg på støtte fra venner og familie.