Tag Archives: LLøfte

Å drømme at du gjør et løfte, representerer et løfte som påvirker andre. Drømmen prøver kanskje å bekrefte slike løfter og frykten for å la andre ned. Spesielt å drømme at du lytter eller gjøre ekteskapet løfter, betyr en forpliktelse til liv partner.

Lumber

For å se tømmer i drømmen din, indikerer behovet for en ny start og omorganisere livet ditt. Du må kanskje starte på og gjenoppbygge.

Lace

For å se blonder i drømmen din, representerer din sensualitet og realisering av ditt hjerte ønsker. Det kan også bety at du blir altfor praktisk i enkelte område av livet ditt.

Larve

For å se larver i drømmen din, representerer dine bekymringer om døden. Det kan også være en indikasjon på noen problem eller problem som du har blitt forkastet, og det er nå “spiser bort” på deg. Du må konfrontere den for det ødelegger din følelse av harmoni og balanse. Spesielt å drømme at du er å tråkke på larver, viser skyld og urenhet. Du prøver å undertrykke din umoralske tanker eller atferd. På en positiv notat, kan det symboliserer din spenst, utholdenhet, og din evne til å sprette tilbake fra motgang.

Leietakeren

Å drømme at du er en leietaker, indikerer en mangel på ansvar for måten du lever. Å drømme at du har en leietaker, foreslår at du er klar for et forpliktende samarbeid.

Linerle

For å se en linerle i drømmen din, forutsier at du vil være et offer for ubehagelig sladder resulterer i noen form for tap.

Lommelykt

For å se en lommelykt i drømmen din, foreslår at du setter spørsmålstegn visse problemer om deg selv. Du prøver kanskje å belyse dine dypere tanker og / eller ubevisste følelser. Det symboliserer plutselig bevissthet, innsikt, og evnen til å finne fram i en situasjon. Alternativt kan lommelykten innebære seksuelle aktiviteter.

Lame

Å drømme at du eller noen er halt, betyr svikt i å realisere dine håp og ønsker og mye skuffelser. Spør deg selv hvem eller hva som holder deg tilbake. Du har kanskje mistet selvtilliten din.

Lav

Å drømme noe eller noen som er lav, betyr noe som er under deg. Du kan føle overlegen eller at du er over noe eller noen. Alternativt betyr den drømmen noe som du kan ha oversett.

Leprechaun

For å se en Leprechaun i drømmen din, foreslår at du vil høste fordeler og belønning av hardt arbeid gjennom utholdenhet og engasjement. Alternativt kan du prøve å ta rask og enkel vei til suksess. Å drømme at du er en Leprechaun, refererer til den ondskapsfulle aspekt av din personlighet.