Tag Archives: LLanding

For å se landing av et fly i drømmen din, betyr fullføring av en reise eller en oppgave.Det kan ha vært noen problemer der du følte ute av kontroll i forsøk på å håndtere, men er nå jordet.

Leash

Å drømme at du holder i bånd, indikerer et behov for mer kontroll i livet ditt. Å drømme at du er iført bånd, foreslår at du må vise mer tilbakeholdenhet med hensyn til dine seksuelle lyster og begjær.

Lifeguard

For å se eller drømme at du er en badevakt, foreslår at du holder følelsene dine godt bevoktet. Du kan søke veiledning og støtte mens du nøye utforske aspekter av bevisstløs din.

Lyske

* Vennligst se bekkenet.

Lose

Å drømme at du mister noe kan bety at du virkelig har mistet noe som du ikke hadde realisert ennå. Det kan også være et signal for deg å rense ut og omorganisere livet ditt. Du har blitt overveldet og distrahert med kjas og mas dag-til-dag liv. På en symbolsk notat, kan miste ting i drømmen din betyr tapte muligheter, tidligere forhold eller glemte sider ved deg selv. Din personlige assosiasjoner til ting du taper vil hint deg inn i emosjonell betydning og tolkning av drømmen din.

Laboratory

Å drømme at du er i et laboratorium, viser at du eksperimenterer med dine indre følelser, tro, og frykt og testing selv. Alternativt kan du gå igjennom en slags transformasjon.

Larve

For å se en larve i din drøm, symboliserer en gjenfødelse. Du gjennomgår noen indre endringer og transformasjon.

Lei

Å drømme at du betaler husleie, representerer deres personlige ansvar og følelse av uavhengighet.

Lin

For å se eller bruke linens i drømmen din, viser at du trenger å bremse ned og verdsette de finere ting i livet.

Løft

Å drømme at du blir løftet, representerer at du stiger over ubehagelig tilstander eller problemer.