Tag Archives: LLantern

Hvis du vil se eller bære en lanterne i drømmen din, representerer følelser og visdom som stråler fra dere. Disse kvalitetene vil tjene til å veilede deg gjennom livets reise.

Ledge

Å drømme at du står på en avsats, angir at du føler deg anspent, engstelig og / eller opphisset. Tenk hvilken retning du leter? Up? Down? Straight Ahead? Hvilken retning du ønsker relatert til utsiktspunkt din, enten det er en optimistisk ett, pessimistisk ett eller realistisk. På en mer positiv notat, kan denne drømmen bety en følelse av frihet og frigjøring. Å drømme om at noen står på en avsats, betegner et tegn på desperasjon og et rop om hjelp.

Lilac

For å se syrin i drømmen din, tyder skuffelser og avvisning. Også du bør ikke alltid stole på det du ser eller hører.

Llama

For å se en lama i drømmen din, representerer dyp tillit, styrke og utholdenhet. Det kan også bety at du er foruroligende for mye og bærer altfor mange problemer.

Lover

For å se en elsker i din drøm, symboliserer aksept, egenverd, og anerkjennelse av ditt sanne indre verdi. Det kan også indikere integrering av maskuline og feminine trekk inn i deg selv. Du føler deg fullstendig eller helhet. Å drømme om en gammel eller tidligere kjæreste, betyr uferdige / uavklarte spørsmål knyttet til den spesifikke forhold.Din nåværende forhold kan være oppvåkning noen av de samme problemene.

Lærer

Hvis du vil se din lærer (tidligere eller nåværende) i drømmen din, foreslår at du søker litt råd, veiledning eller kunnskap. Du er på vei inn i en ny vei i livet og klare til å lære ved eksempel eller fra en tidligere erfaringer. Vurder dine egne personlige erfaringer med den aktuelle læreren. Hva faget ble undervist? Alternativt kan det forholde seg til problemer med autoritet og som søker godkjenning. Du kan gå gjennom en situasjon i ditt våkne liv der du føler at du blir behandlet som en student eller hvor du føler at du blir satt på prøve. * Vennligst se også School.

Lasso

Å drømme at du er dyktig swinging en lasso, betegner tilfredshet i kjærlighet og lykke i din familie anliggender. Å drømme at du viser at du blir flau. Å drømme at du lasso et dyr, betyr at du vil lykkes i å få hjertet av ditt sanne kjærlighet.

Leker

For å se leker i din drøm, symboliserer barndom, innenriks glede og harmoni. Du kan søke etter den komfort og sikkerhet i hjemmet. Det representerer også lekende holdninger og barnslige måter. For å se andre leke med leker, forutsier en lykkelig og vellykket ekteskap. Å drømme at du gir bort leker, betegner at du ikke vil bli anerkjent for deres gode gjerninger.

Lions

For å se en løve i din drøm, symboliserer stor styrke, aggresjon og makt. Du vil overvinne dine følelser og / eller vanskeligheter. Som kongen av jungelen, representerer løven også royalty, ledelse, stolthet og herredømme. Du har stor innflytelse over andre. Du må kanskje også å utøve tilbakeholdenhet i din egen personlige og sosiale liv. Å drømme at du er angrepet av en løve, angir at du har mange hindringer å overvinne. Du må motstå kraften som driver deg til selvutslettelse.

Løkke

For å se en løkke i drømmen din, representerer din frykt for å bli fanget eller mangel på uavhengighet. Du kan føle deg begrenset og behersket fra å kunne uttrykke deg. For å se en løkke rundt en annens hals, betyr undertrykt sinne og raseri hos en som person eller mot en bestemt tilstand.