Tag Archives: AAccordion

Å høre musikk av et trekkspill, betyr at noen fornøyelse og glede vil ta tankene bort fra en trist og deprimerende sak. Å drømme at du spiller trekkspill betegner intense følelser som skaper noe fysisk belastning og kroppen tretthet.

Agn

For å se agn i drømmen din, betegner at du kan fiske for en avtale eller et kompliment.Det kan også indikere ditt ønske om å lure eller forlede noen.

Alloy

For å se en legering i drømmen din, betyr at din bedrift vil være full av komplikasjoner.

Anger

Å drømme at du holder eller uttrykke sinne, symboliserer frustrasjoner og skuffelser i selv. Du har en tendens til å undertrykke dine negative følelser eller ditt prosjekt sinne over på andre. Du trenger å lete i deg selv. Å være sint i drømmen din kan ha blitt overført fra ditt våkne liv. Drømmer kan fungere som en trygg stikkontakt der du kan uttrykke dine sterke og / eller negative følelser. Du har noen undertrykt sinne og aggresjon at du ikke har bevisst erkjent.

Apple Tree

For å se et epletre i din drøm, symboliserer storhet og prakt. Du føler større enn livet.

Arveløs

Å drømme at du har blitt arveløs, forewarns at du bør revurdere ditt sosiale og forretningsmessige stående. Du kan ikke være i en slik solid grunn som du trodde.

Adjø

Å drømme at du byr munter adieus til noen, betyr mye hyggelig fest og hyggelig besøk.Å drømme at du byr trist adieus, betegner sorg og tap.

Airport

For å se en travel flyplass i drømmen din, betyr det ønske om frihet, høye idealer, ambisjoner og håp. Det er en indikasjon på at du nærmer deg en ny avreisedato i livet ditt. Noen ny idé er å ta av eller er klar til å ta av. Du opplever kanskje et nytt forhold, ny karrierevei eller nye eventyr. Å drømme om en øde flyplass, indikerer at dine reiseplaner vil bli endret eller forsinket. * Se The Meaning In Action: “Online Encounter”

America

Hvis du er fra Amerika og drømmen om Amerika, så drømmen symboliserer uavhengighet og frihet til å gjøre hva du vil. Hvis du er fra utenfor Amerika, kan drømmen representere kommersialisme, rikdom eller overflod. Din egen politisk syn vil også sterkt påvirke disse bildene.