Tag Archives: AAches

Å drømme at du har smerter, viser at du viser for mye nøling i jakten på din bedrift avtaler og noen andre vil tjene på dine ideer.

Agorafobi

Å drømme at du har agorafobi, innebærer en frykt for å bli eksponert eller sett.Drømmen kan symbolisere et virkelig liv fobi eller fremheve følelsen av angst.

Almisse

Å drømme at du gir almisse, er et godt tegn. Å drømme at du gir almisse ufrivillig, betegner komme onde.

Angst

Å drømme at du opplever noen angst i noen affære, er en refleksjon av hva du kan føle under ditt våkne liv. Du har kanskje fortrengt tanker, uuttalte følelser, bitterhet, og fiendtlighet som utløser angst drøm. Denne drømmen betegner også at du er katastrofale blande forretninger med fornøyelse.

April

Å drømme av april måned, betegner glede og overskudd er i butikken for deg.

Asia

Å drømme at du er i Asia, foreslår at du må justere til enkelte situasjoner. Hvis du reiser til Asia eller tenker på å besøke Asia, så din drøm kan indikere din påvente av en slik tur. For å se en asiatisk person i drømmen din, representerer et aspekt av din egen selvrespekt som er ukjent for deg. I tillegg til å se en eldre asiatisk person, representerer visdom og kunnskap.

Avføring

Å drømme at du har avføring, betyr at du lykkes å bli kvitt din gamle vaner / måter og tankemønstre. Det er vanligvis analog til utgivelsen av sterke følelser, som sinne og sinne. * Se Forstoppelse. eller diaré.

Akne

* Vennligst Se Kviser.

Amish

For å se eller drømme at du er Amish, foreslår at du må konsentrere deg om de viktigere ting og grunnleggende nødvendigheter i livet. Alternativt, indikerer den drømmen som du ønsker for et mer forenklet liv.