Tag Archives: SShorts

Å drømme at du er iført shorts, angir at du rede til å bli mer åpne og eksponere deg selv. Alternativt, refererer det til ungdommelig image og leken holdning .. Drømmen kan også være en metafor som tyder på at du selger deg selv kort.

Sittende

Å drømme at du sitter, viser din ubesluttsomhet og ikke vite hva du vil gjøre med deg selv i nær fremtid. Det kan også foreslå at du bare å være late og gjør ingenting.

Skin

Å drømme av huden din, representerer beskyttelse eller skjold av ditt indre. Det fungerer som en fysisk grense, og hvor nært du lar andre komme til deg. Alternativt kan det tyde på at du blir å overfladisk eller grunt. Å drømme at huden din er dekket med utslett eller andre hud deformitet, innebærer ditt frykt i mot en hard virkelighet. Dette kan også være et ordspill for å indikere at du gjør et utslett avgjørelse.

Skuff

For å se skuffer i drømmen din, betyr at du meningsløs pengebruk.

Smaragd

For å se en smaragd i drømmen din, representerer styrke. lang levetid og holdbarhet.Du kan legge inn healing nivåene av enkelte situasjon.

Søksmål

Å drømme at du er viklet inn i et søksmål, forewarns at du rivaler er offentlig ærekrenke din karakter. Å drømme at du studerer jus, angir at du vil gjøre en rask økning i den valgte karrierevei.

Spanking

Å drømme at du er spanking noen, foreslår at du trenger å jobbe på barnslig raseri og tantrums.

Spool

For å se en spole i din drøm, symboliserer ditt behov for orden og struktur. Ting må være ryddig.

Stekeovn

For å se en rød varm ovn i din drøm, symboliserer du vil bli elsket av venner og familie for din hengivenhet og uselvisk naturen. Alternativt, symboliserer det livmoren. Du kan være i påvente eller frykt for å få barn. Tenk på uttrykket “en bolle i ovnen”. Å drømme om at ovnen er brutt, betyr mange vexations fra barn.

Støpsel

For å se en elektrisk plugg, symboliserer energi og kraft.