Tag Archives: SSand Dunes

For å se en sanddyne i drømmen din, betyr dine ønsker å være skjermet fra bitterhet av virkeligheten.

Scream

Å drømme at du er skrikende, symboliserer sinne og frykt. Det er et uttrykk for din sterke følelser som du har holdt pent opp innvendig. Hvis du prøver å skrike, men ingen lyd kommer ut, er antyder da at du trenger å umiddelbart konfrontere noen situasjon.Kanskje du ikke klarer å finne din frykt eller følelser.

Senil

Å drømme at du er senil, indikerer at du lar dine evner gå til spille. Du må legge mer arbeid i ditt arbeid og prosjekter.

Shepherd

For å se en gjeter i din drøm, symboliserer pleiende aspektet av deg selv. Det representerer veiledning, retning og forening.

Silke

For å se eller føle silke i drømmen din, representerer luksus, jevnhet og mykhet. Å drømme at du er iført silke, foreslår prestisje. Du vil aldri mangler livets nødvendigheter.

Sjøsyk

Å drømme at du er sjøsyk, representerer følelser som drar deg og veiing deg ned. Du trenger å bli kvitt disse følelsene.

Skolopendere

For å se en tusenbein i drømmen din, foreslår at du lar din frykt og tvil hindre deg fra å gjøre fremskritt og oppnå dine mål. Du må slutte å tenke negative tanker.

Slo

Å drømme at du blir slått, viser at du trenger å gjøre noen grunnleggende endringer for deg selv. Du må gjøre noen bevisste justeringer og evalueringer. Alternativt antyder det at noen presser deg utover dine grenser. For å se andre bli slått, tyder på at noen del av livet ditt er ute av balanse. Å drømme at du slår noen, indikerer at du er shoving dine egne synspunkter og meninger på andre.

Snowboarding

Å drømme at du eller noen snowboard indikerer at du overvinne din frykt. Du utnytte dine ferdigheter.

Søtpotet

Hvis du vil se eller spise en søtpotet i deg drømme, tyder på at din libido er sterkere enn den personen som du er med eller vice versa. Du må prøve og kompromiss aspekter av deg selv for å gjøre forholdet komfortabel og tilfredsstillende for begge.