Tag Archives: SSandbox

For å se eller spille i en sandkasse i drømmen din, foreslår at du tar en situasjon for alvorlig. Du må lette opp og nyte opplevelsen.

Scroll

For å se en bokrull i drømmen din, representerer skjult kunnskap eller din ultimate potensiale.

Senter

Å drømme at du er i sentrum av noe, representerer din tro at alt dreier seg rundt deg.Drømmen kan også være en metafor for at du finner deg selv i midten av enkelte situasjoner som du ikke kan komme ut av. Hvis du er av sentrert, så det tyder på at noe i livet ditt er ute av balanse.

Shiny

Å se noe skinnende i drømmen din, bjørn spesiell betydning og dermed dets mening trenger å bli sett nærmere på. Den skinnende objekt kan representere potensielle ennå å bli sluppet løs.

Singer

For å se en berømt sanger i drømmen din, representerer harmoni og noen guddommelig innflytelse eller vibrasjoner. Det indikerer glorifisering av den menneskelige ånd. Vurder også din generelle inntrykk av denne sangeren og hvordan disse spesifikke kvaliteter kan utløses av en person eller en situasjon i ditt våkne liv.

Skadedyr

For å se skadedyr gjennomgå i drømmen din, betyr sykdom og problemer. Du kan også bli møtt med mange skuffelser og hindringer.

Skrapelodd

Å drømme at du er skrape selv, symboliserer en mindre irritasjon eller frustrasjon.Kanskje noe som begynte som mindre kan ha potensial til å bli verre. Eller at noen kan ha truffet en verkebyll i deg. For å se en ripe i din drøm, tyder på at du føler angst for å måtte starte på nytt eller begynne noe “fra scratch”.

Sloth

For å se et dovendyr i drømmen din, viser din passivitet i en situasjon. Du trenger å hevde deg selv og gjør ditt nærvær kjent. Dovendyret er også et symbol på mildhet, latskap eller mangel på ambisjoner.

Snowman

For å se en snømann i drømmen din, tyder på at du er følelsesmessig kald eller frigid.Kanskje du har vært litt kald-hearted og ufølsomt. Alternativt er det symbolsk av lekenhet og tid av samhørighet.

Soup

Tilsvarende til mat, å drømme om suppe, representerer emosjonelle sult eller næring. I tillegg betyr det også trøst og helbredelse. Vurder innholdet inne i suppe og dens symbolikk.