Tag Archives: SStiletto

Å se eller slitasje stilettos i drømmen din, betyr seksualitet og dominans.

String

For å se strenger i drømmen din, representerer binding, samhold, og bli med. Det kan forholde seg til styrken av engasjementet ditt til et prosjekt, situasjon, eller forhold. Du kan ha bekymringer om å holde et forhold sammen. Alternativt kan drømmen indikere behovet for å bruke din posisjon og innflytelse til å få det du ønsker. Å drømme at du binde en snor, indikerer noe du har glemt å gjøre.

Surrender

Å drømme at du overgivelse, foreslår at du må kvitte deg med fortid følelser og vaner.

Salvie

For å se salvie i drømmen din, betyr nøysomhet og funksjonalitet. Å drømme at du bruker salvie i maten, betyr at din ekstravagante livsstil vil etterlate deg pengelens til slutt.

Scarecrow

For å se et fugleskremsel i din drøm, indikerer depresjon. Du går gjennom noen kriser i livet ditt.

Selleri

Hvis du vil se eller spise selleri, representerer ditt behov for å bli renset, enten fysisk eller følelsesmessig. Drømmen kan også være et ordspill på “lønn”.

Sharpen

Å skjerpe et objekt i drømmen din, foreslår at du trenger å fleksibel i din tenkning. Noen ganger må du tilpasse eller gi til forespørsler fra andre. Vurder helheten i stedet for bare å tenke om deg selv.

Sikkerhet

Å drømme at du har en følelse av sikkerhet, foreslår at du kan ha oppstått mye usikkerhet i ditt våkne liv. Drømmen er å kompensere for din mangel på sikkerhet. Du trenger å føle seg godt beskyttet, både fysisk og følelsesmessig.

Sjakkbrett

For å se en dambrett i drømmen din, tyder de mange aspekter og fasetter av din personlighet.

Skjørt

Å drømme at du er iført et skjørt, representerer signaler som du er å formidle eller sender ut. Det symboliserer også femininitet eller din følelse av seksualitet.