Tag Archives: SSalve

For å se salve i drømmen din, betyr en helbredende prosess. Det innebærer også å danne nye vennskap som vil være nyttig og hyggelig.

Scar

For å se et arr i din drøm, symboliserer kamper og / eller smertefulle minner og dårlige følelser som kanskje aldri har helt helbredet og likevel fortsette å somle i tankene dine.Det tyder på at din fortid fortsatt har noen innflytelse eller effekt på livet ditt. Alternativt kan et arr representere dyp-seeded usikkerhet som kan holde deg tilbake fra å oppnå dine mål.

Seksualitet

Å drømme om din egen seksualitet, betyr hemmeligheter og meningen med livet. Du kan håndtere livet spørsmål om fødsel, ekteskap og / eller død. Alternativt foreslår det at du er bekymret for å miste din sex appeal.

Safran

For å se safran vokser i drømmen din, betyr en svikefull elsker eller falsk venn. Å drømme at du bruker safran i mat, betegner en fredelig løsning på dine problemer og krangler.

Signatur

For å se signaturen din i drømmen din, representerer din godkjennelse og aksept for en bestemt tilstand eller situasjon. Du tar lading og ansvar. Det er også en indikasjon på din kvalitetsstempel.

Sysselsetting

Å drømme av arbeidsforholdet ditt, antyder at talenter blir utnyttet. Det kan også bety at du trenger å sette mer fokus på ditt yrkesliv. Drømmen kan være analog til din egen selvtillit verdt.

Skjelve

Å skjelve i drømmene dine, indikerer at du opplever noen dype seeded frykt fra det ubevisste. Drømmen kan også fremheve dine følelser og hvordan kulde og rigid du oppfører.

Slegge

For å se eller bruke en slegge i drømmen din, foreslår at du trenger å bryte ned veggene som du har skapt rundt deg.

Snegler

For å se snegler i drømmen din, viser at du utvikler gjennom livet i en langsom, jevn og vedvarende måte. Du kan bli beveger smertelig langsomt mot et mål. Å drømme at snegler kommer ut fra innsiden av kroppen din, tyder på at du har vanskeligheter med å uttrykke noen aspekter av følelser din. Tenk på hvor i kroppen din er snegler som kommer ut fra.

Sør-Amerika

Å drømme om Sør-Amerika, foreslår at du prøver å løse noen konflikt eller overvinne hindringer i livet ditt. Det viser også til spontanitet.