Tag Archives: BBeskyttelse

Å drømme at du blir beskyttet eller trenger beskyttelse, viser at du føler deg hjelpeløs i noen situasjon. Livets vanskeligheter har gjort deg pålitelig på andre. Du må begynne å ta ansvar for situasjonen. Å drømme at du beskytter noen, foreslår at du setter opp en følelsesmessig vegg eller barriere mellom deg og andre rundt deg. Tenk på hvem eller hva du beskytter etter ledetråder om hva som del av din egen selvrespekt du er redd for å slippe ut og la andre få vite.

Bjørnebær

Hvis du vil se eller spise bjørnebær i drømmen din, foreslår at du blir uforsiktig. Det er også et uttrykk for dine skjulte seksuelle lyster.

Blow Dry

Å drømme at du blåse tørking håret ditt, foreslår at du rydder ut tankene dine og få noen friske ideer. Det kan også være et ordspill på noe som blåser tankene dine.

Boomerang

Hvis du vil se eller kaste en boomerang i din drøm, indikerer at det du gjør mot andre vil komme tilbake til deg, enten det er positivt eller negativt.

Brev

Å drømme at du mottar et brev, betyr en ny mulighet og utfordring. Alternativt representerer bokstaven en melding fra ditt ubevisste sinn. Innholdet i brevet kan tilby deg noen veiledning i en aktuell situasjon. Tenk også hvordan brevet kan være et ordspill på “la henne”.

Budgie

* Vennligst Se parakitter.

Butcher

For å se en slakter i drømmen din, representerer deres rå følelser eller noe umoralsk oppførsel. Du kan teste grensene for din fysiske styrke.

Baby Shower

Å drømme om en baby shower, foreslår at du er velkommen en ny start. Du får en sjanse til å starte på nytt og gjøre ting annerledes denne gangen. Du har en ny funnet troen på selve livet.

Barefoot

Å drømme at du er barbent, representerer deres lekne holdning og avslappet, bekymringsløs holdning. Du har en god forståelse og god forståelse av en situasjon.Alternativt mener det tyde på fattigdom, mangel på mobilitet, eller misforståelse.