Tag Archives: BBaderom

Å drømme at du er på badet, er relatert til din instinktive lyster. Du opplever kanskje noen byrder / følelser og behov for å “avlaste deg selv”. Alternativt kan det symbolisere renselse og selvfornyelse. Du trenger å rense deg selv, både emosjonelt og psykisk. Å drømme at du er i et offentlig toalett uten boder, innebærer ditt frustrasjoner om å få nok privatliv. Det kan også indikere at du har vanskeligheter med å gi slipp på gamle følelser. Hvis du avslører disse følelsene, er du redd for at andre rundt deg vil dømme og kritisere deg. Å drømme at du ikke kan finne på badet, betyr at du har vansker med å slippe og uttrykke dine følelser. * Vennligst også se urinering.

Bandasjer

Å drømme at du har bandasjer, viser behovet for å helbrede. Du kan føle følelsesmessig såret og prøver å dekke / skjold vondt fra andre. Vurder hvor på kroppen ble bandasjen for flere ekstra spor.

Basilikum

Hvis du vil se, lukte eller smake basilikum i drømmen din, refererer til vennlighet, sødme og dyp kjærlighet.

Belly

Hvis du vil se magen i drømmen din, indikerer at din behandler og integrerer dine ideer og følelser fra det ubevisste til det bevisste nivå. Magen har symbolsk undertrykte følelser og uuttalte følelser. Din drøm kan også fortelle deg om å stole på din magefølelse og intuisjon. For å se en gravid mage, representerer følelser som er grunn til å komme til overflaten. De kan ikke lenger forbli undertrykt. Å drømme at du er streke eller berører en mage, indikerer at du kommer til enighet med visse følelser. Du er sakte konfrontere og erkjenne dine undertrykte følelser.

Bikini

Å drømme at du er iført en bikini, tyder på at du føler eksponert. Du kan føle ubeskyttet følelsesmessig. Det kan også signalisere en retur til uskyld eller ungdom. Alternativt, indikerer det overfladisk ønsker.

Blekemiddel

For å se eller bruke blekemiddel i drømmen din, betyr en tid med healing og renselse.Du er klar til å reparere tidligere skader og løse eventuelle uuttalte følelser.

Boksing

For å se på boksing eller drømme at du er en bokser, foreslår at du opplever noen indre kamp eller konflikt. Drømmen kan også være et ordspill på “boxing” ting oss. Det tyder på at du begrenser deg selv og dine mål / ideer. Det kan også indikere at du holder følelsene dine inni.

Boxcar

For å se en godsvognen eller en taubane i drømmen din, betyr at du vil gjøre en tilstrekkelig inntekt til å støtte din livsstil.

Broderi

Å drømme at du er brodere, symboliserer din evne til å gjøre det beste av alt som kommer din vei.

Bullfight

Å drømme at du ser på en tyrefekting, symboliserer kampen mellom dyriske begjær og din åndelige side.