Tag Archives: BBulldozer

For å se en bulldoser i drømmen din, foreslår at du føler deg presset bort fra hva du ønsker. Eller du blir viderekoblet bort fra veien til dine mål. Du kan føle hjelpesløs og mobbet. Alternativt kan det tyde på at du trenger å organisere og rydde bort rot i livet ditt.

Badekåpe

Hvis du vil se eller slitasje en badekåpe i drømmen din, representerer personlige behov eller personvern. Det relaterer seg også til seksuelle / intime situasjoner og ditt behov for å konfrontere og håndtere dem.

Bananer

For å se bananer i drømmen din, kan være en metafor for undertrykte seksuelle lyster og begjær. Det er et fallossymbol og representerer maskulin seksualitet. Å drømme at du spiser bananer, betegner at du hardt arbeid vil bli møtt med liten belønning og gevinster.

Baseball Bat

Hvis du vil se eller holde et balltre i drømmen din, representerer deres motiverende og drivkrefter. Drømmen kan også være et ordspill på en “gammel bat” eller gammel kvinne. Alternativt baseball kan være et fallossymbol og dermed har seksuelle konnotasjoner.

Beklager

Å drømme at du er unnskylde til noen, betegner din svingdør av vennskap og venner som har kommet og gått i livet ditt. Det er også representant for sannhet og tilgivelse.Det er på tide å gi slipp på fortiden nag.

Big

Å drømme om at noen eller noe er større enn normalt, viser at du enten har en oppblåst oppfatning av deg selv eller av noen. Du kan være uttrykk for et ønske om å bli mer dominerende i enkelte situasjoner eller forhold. For å se en stor figur i drømmen din, representerer autoritet og makt.

Bleachers

For å se eller sitte på tribunen i din drøm, indikerer at du er reflektere over din fremgang i å oppnå dine mål. Utseendet til bleachers kan også tjene til å bringe deg tilbake i tid til high school treningsstudioet eller spore feltet og de følelsene du opplevde på den tiden.

Boksåpner

For å se en boksåpner i drømmen din, indikerer at du villighet til å akseptere nye ideer / konsepter. Det kan også være et symbol på trygghet og måte å fortelle deg selv at “jeg kan” gjøre noe.

Bowl

For å se en bolle i din drøm, symboliserer livmoren og trygghet. Vurdere tilstanden av bollen og hvordan det er behandlet eller håndteres i drømmen. Dette kan gi ledetråder til hvordan du føler at du blir behandlet i et bestemt forhold.

Broadcast

Å drømme at du er i en sending, indikerer ditt ønske om å få din stemme hørt og få budskapet der ute. Du må være mer uttrykksfulle.