Tag Archives: BBagel

Hvis du vil se eller spise en bagel i drømmen din, tyder på at det er viktig element mangler fra livet ditt. Du er ikke helt hel. Alternativt, den refererer til seksuelle lyster.

Bar

Å drømme at du er på en bar, innebærer ditt ønske om å flykte fra påkjenninger i livet ditt, og trekke inn i en munter miljø hvor glede overflod. Alternativt er du søker etter aksept i noen aspekter av ditt daglige liv.

Batteri

For å se et batteri i din drøm, symboliserer liv energi. Hvis batteriet er dødt, så det tyder på at du er følelsesmessig utslitt eller følelse lavt.

Bending

Å drømme at du bøyer innebærer din evne til å tilpasse seg nye situasjoner. Spesielt kan bøyes bakover representerer hvordan du skal ut på veien for å behage, mens bøye seg framover, innebærer din iver etter å gjøre noe.

Birdhouse

For å se en birdhouse i drømmen din, foreslår at du ser ditt hjem som din egen åndelige havn. Du må kanskje betale mer oppmerksomhet til din åndelige side og jobbe med å utvikle den. Alternativt symboliserer den sesongen av våren.

Blinker

Å drømme at du er blinker, indikerer at det er noe du frykter å oppleve. Du nekter å se det åpenbare.

Bonfire

For å se et bål i drømmen din, foreslår at du trenger å finne en ny bane og nedfelt mot et annet mål. Det er på tide å fritt uttrykke deg selv og gi slipp på gamle utdaterte tenkemåter.

Brass

For å se messing i drømmen din, indikerer bedrag, løgn og bedrag. Det kan også referere til dristighet din.

Brush

For å se en børste i din drøm, symboliserer ditt ønske om å børste vekk problemer eller noe i livet ditt som må ryddes opp. Kanskje du tar en nonchalant holdning til omstendigheter som trenger seriøs vurdering. Hvis du mister eller ikke kan finne din børste, foreslår da at du ikke klarer å sortere våre dine problemer.

Burp

Å drømme at du burp, angir at du ubevisst er om at du går gjennom noen endringer og begynner å se ting annerledes etter hvert som du blir eldre og får mer erfaring. Å høre en rap i drømmen din, betyr et gjennombrudd i din personlige kamper. Du har overvant barrierer og motstand. Du er ikke lenger blir holdt tilbake.