Tag Archives: FFamilie

For å se din egen familie i drømmen din, representerer trygghet, varme og kjærlighet.Vurder også betydningen av en bestemt familiemedlem eller forholdet du har med dem.

Fence

For å se et gjerde i drømmen din, betyr en hindring eller barriere som kan stå på din vei. Du kan føle deg begrenset og begrenset i uttrykke deg selv. Føler du deg inngjerdet? Alternativt kan det symbolisere et behov for privatliv. Du ønsker kanskje å stenge resten av verden. Å drømme at du klatrer til toppen av et gjerde, betegner suksess. Hvis du klatrer over gjerdet, så det indikerer at du vil oppnå dine ønsker via ikke så legitime virkemidler. Å drømme at du bygger et gjerde, betyr et solid fundament for fremtidig velstand gjennom økonomisk og arbeidsomme karakter. Å drømme at du faller fra et gjerde, betegner at du er på vei over hodet ditt i forhold til enkelte prosjekt som du er ute av stand til å håndtere. Å se dyr hoppe over et gjerde i en innhegning, forutsier at du får hjelp fra uventet hold. Å se dem hoppe ut, betyr tap i handelen.

Fingernegler

Å drømme at du negler pause, foreslår at du prøver å unngå enkelte situasjoner eller prøver å få ut av et ansvar. Å drømme at du er polering neglene, representerer glamour. Å drømme at du tygger negler, indikerer at et problem er for tøft å håndtere.Du er ikke sikker på hvordan du skal gå om å løse en situasjon i ditt våkne liv. Å drømme at du negler vokser raskt, refererer til dine ønsker å nå ut til noen. Du ønsker å være i stand til å forlenge en del av deg selv til andre. Å drømme om at en mann har lange røde negler, tyder på at han er veldig i kontakt med sin sensitivitet og følelser.Det kan også forholde seg til spørsmål om seksualitet og sensualitet.

Flask

* Vennligst Se Thermos.

Fødselsmerke

Å drømme at du har et fødselsmerke, fungerer som en påminnelse om at noe du må gjøre eller aldri gjøre igjen. Det representerer en flekk på din sjel.

Forsker

Å drømme at du er en vitenskapsmann, betyr eksperimentering, oppfinnelse, og til en viss grad, eksentrisitet.

Fregner

Å drømme at du har fregner i ansiktet ditt, betyr at mishager hendelser vil bli forkledd som lykke og du er i faresonen for å miste kjæresten din.

Farmer

Å se eller drømme at du er en bonde, peker på din produktivitet. Er du utnytte ditt fulle potensial? Det kan også foreslå at du må jobbe hardere for å høste fordelene.

Fever

Å drømme at du har feber, tyder på at følelser av sinne eller hat eller truer med å komme til bevissthet din. Du må finne en trygg måte å uttrykke disse følelsene.

Fish Market

Å drømme at du går til et fiskemarked, betyr nytelse og glede. For å se forfalt og råtnende fisk på fisketorget, betegner nød som vil komme i forkledning av lykke.