Tag Archives: FFalske

For å se falske penger i din drøm, indikerer at noe er ikke hva det ser ut til å være.Kanskje du føler deg uverdig eller noen er devaluing dine talenter eller innsats.Alternativt foreslår denne drømmen symbolet som du later til å være noe du ikke er.

Finer

Å drømme at du er veneering, betegner bedrag. Du prøver kanskje å være noe du ikke er.

Flamingo

For å se en flamingo i drømmen din, representerer deg følelse av fellesskap og samarbeid. Det indikerer også nye opplevelser eller situasjoner. Alternativt kan du være altfor opptatt med ditt fysiske utseende.

Flower

For å se fargerike blomstene i drømmen din, betyr vennlighet, medfølelse, vennlighet, glede, skjønnhet og gevinst. Det er også symbolsk av perfeksjon og åndelighet. Din drøm kan være et uttrykk for kjærlighet, glede og lykke. Alternativt kan blomster betegne en bestemt tid eller sesong. Hvis blomstene er hvite, da det symboliserer tristhet. For å se visne eller døde blomstene i drømmen din, betegner skuffelser og dyster situasjoner. Du kan ikke utnytte ditt fulle potensial og talenter. Å drømme at du mottar en bukett blomster, representerer respekt, godkjenning, beundring, og belønning. For å se blomstene blomstringen i ufruktbar jord, betyr at energi og munter natur vil gjøre deg i stand til å overvinne dine klager.

Forsikring

Å drømme at du kjøper forsikring, refererer til en mangel på tillit. Du er redd for å miste noe som betyr mye for deg. Alternativt representerer det ditt behov for sikkerhet.

Fred

For drømmen om fred og ro, indikerer en slutt eller en resolusjon til et følelsesmessig problem eller indre konflikt. Det kan signal og slutten av en syklus og pause før begynnelsen av en ny oppgave. Det tyder også på at du har nådd et nytt nivå av stabilitet og ro. Alternativt kan maddening stillheten henviser til stille før stormen.

Fargestifter

For å se fargestifter i drømmen din, representerer noen barndomsminner eller en periode hvor du var mer bekymringsløst. Det er også et symbol på kreativitet. Du må kanskje tenke utenfor linjene til mer ukonvensjonelle tanker og måter å gjøre ting. Tenk symbolikken av fargen på stift.

Fettsuging

Å drømme at du har fettsuging, representerer deres opptatthet av din fysiske form og utseende. Alternativt foreslår at du tar drastiske tiltak for å bli kvitt alt ansvar og ting som er veiing deg ned. Drømmen kan også henvise til din angst om faktiske fettsuging som du har.

Firefly

For å se en ildflue i drømmen din, representerer lyse ideer som kommer ut av bevisstløs din.