Tag Archives: FFalcon

For å se en falk i drømmen din, tyder på at du er fokusert på dine mål og ambisjoner.

Februar

Å drømme av februar måned, betyr pågående dårlig helse og tungsinn.

Filialer

For å se grener i drømmen din, er et symbol på lykke, vekst og nytt liv. Alternativt grener representere relasjoner og kommunikasjon mellom deg og din familie / pårørende. For å se ødelagte grener i drømmen din, viser noen personlige eller jobbrelaterte problem. ** Se The Meaning In Action: “Saks In The Forest”

Flaggstang

For å se en flaggstang i drømmen din, representerer en følelse av stabilitet i livet ditt.Du kan oppleve at de rundt deg er klar til å støtte din uansett hva du gjør eller bestemme.

Flørting

Å drømme at du er flørting eller at noen flørter med deg, representerer ditt behov for intimitet og hengivenhet. Du kan være i ferd med å inngå en alvorlig forpliktelse eller forhold i nær fremtid.

Formaldehyd

For å se eller bruke formaldehyd i drømmen din, refererer til noe som du holder til for lenge. Du må gi slipp på fortiden og slutte å dvele ved gamle følelser.

Fransk

Hvis du gjør noen snakker fransk, og du hører fransk i drømmen din, betyr en sensuell og romantisk del av deg selv. Det er ofte referert til som språket kjærlighet. Kanskje du er uvillige til å forstå eller ikke å gi nok oppmerksomhet til noen våkne forhold. Å drømme at du snakker fransk, betyr et uttrykk for kjærlighet.

Fargeløs

Å ha en fargeløs drøm, antyder en deprimert stemning og en følelse av tristhet. Du kan slå deg ut fra andre.

Festival

Å drømme at du er på festival, betyr likegyldighet til den kalde realiteter i livet, og du handler til gamle før du tid. Du vil aldri ønske, men vil i hovedsak være avhengig av andre.

Firecracker

For å se en kinaputt i drømmen din, representerer din utbrudd. Ditt sinne blir feilsendt.