Tag Archives: FFlytende

Å drømme at du er flytende, innebærer aksept, la gå av dine problemer eller bekymringer og bare går med strømmen. Du opplever nye funnet frihet. Det betyr også at du vil bevise seirende i din hindringer som kan i dag virke overveldende. Å drømme at du er flytende, men er redd for å flytte, foreslår at du setter spørsmålstegn dine egne evner. Du opplever tvil på deg selv.

Førerkort

Hvis du vil se førerkort i drømmen din, tyder på at du står overfor identitetskrise. Å miste førerkort i drømmen din, angir at du har mistet din sanne identitet. Kanskje du har mistet autonomi å bevege seg fremover mot dine mål.

Fotograf

Å drømme at du er en fotograf, representerer ditt behov for å holde på et bilde fra et punkt i livet ditt.

Fuktige

Å drømme at det er fuktig, foreslår at du kanskje mangler litt forståelse i en situasjon som resulterer i noen angst for deg.

Face

For å se ditt eget ansikt i drømmen din, betegner persona du velger å vise til verden, og ikke den virkelige deg. Det kan referere til konfrontasjoner og din vilje til å håndtere problemer og problemer i livet ditt. Å drømme at du står overfor er feil eller pimply, representerer utbrudd følelser. Du har kanskje lidd et angrep på din person eller omdømme.

Fat

Å drømme at du er feit, betegner en heldig endring i livet ditt, eller du kan være overindulgent. En mer bokstavelig tolkning av denne drømmen er din frykt for å få vekt.Du har en skjev oppfatning av ditt eget bilde, som kan stamme fra lav selvfølelse. Å drømme at andre er fett, betyr velstand. * Vennligst se også overvektige.

Fighting

Å drømme at du deltar i en kamp, ​​indikerer indre uro. Noen aspekter av deg selv er i konflikt med et annet aspekt av deg selv. Kanskje en uløst eller besvares del kjemper for sin rett til å bli hørt. Det kan også parallelt en kamp eller kamp som du går gjennom i ditt våkne liv. For å se andre kamper i drømmen din, foreslår at du er villig til å erkjenne dine egne problemer og uro. Du er ikke tar noen ansvar eller initiativ i å prøve å løse problemer i ditt våkne liv. Å drømme at du kjemper til døden, indikerer at du er villig til å anerkjenne en våken konflikt eller din egen indre uro. Du er uvillige og nekter å endre gamle holdninger og vaner.

Fiskekroker

For å se fiskekroker i drømmen din, refererer til en idé eller et konsept som du trenger å forstå. Drømmen kan også indikere at du får hektet på noe eller å bli hekta i. Du kan bli lurt til å gjøre eller tro noe.

Flour

For å se mel i din drøm, symboliserer en nøysom, men lykkelig levemåte. Det indikerer også hardt arbeid. Denne drømmen symbolet kan også være et ordspill på “blomst”.

Fornekte

Å drømme at du har blitt fornektet, betyr at du må endre gamle vaner og ta ansvar for situasjonen.