Tag Archives: FFarao

For å se eller drømme at du er en farao, indikerer at du anerkjenner myndigheten i deg selv. Det kan også bety din forbindelse med åndelighet og det guddommelige.

Ferry

Å drømme at du rir på en ferge, indikerer at du går gjennom noen overgangsfaser i livet ditt. Det betyr også at du setter din severdigheter på et nytt mål. Å drømme at du venter på en ferge, betegner uforutsette omstendigheter kan hindre dine lyster og ønsker.

Firebrand

For å se en Firebrand i drømmen din, betyr gunstige formue.

Fleet

For å se en stor, raskt flytte flåten i drømmen din, betyr en hastig endring i bedriftsmarkedet.

Føll

For å se et føll i drømmen din, betyr nye foretak og fremveksten av frisk energi.

Forsvar

Å drømme at du forsvarer deg selv, foreslår en underliggende vondt. Det kan parallelt en våkne liv situasjon hvor du blir satt på defensiven.

Frykt

Å drømme at du føler frykt, viser at du prestasjoner ikke vil bli så vellykket som du hadde forventet. Du har angst i visse situasjoner i livet ditt. * Vennligst se også redd.

Fabrikk

Å drømme at du er på en fabrikk, representerer repeterende tenkning og gamle måten å gjøre ting på. Det er symbolsk av forutsigbarhet og uforanderlig vaner.

Fastsettelse

Å drømme at du har vilje, representerer deres ambisjoner og realisering av dine mål.Det refererer til din holdning og hvilke begrensninger som du eller andre påtvinger deg.

Fig Leaf

For å se en fikenblad i drømmen din, representerer et tap av uskyld eller et fall fra nåden.