Tag Archives: FFangevokteren

For å se en fangevokter i drømmen din, foreslår at du blir sikret i en eller annen måte, enten ved ditt eget trossystem eller av noen.

Fermentering

Å drømme om noe fermenting, symboliserer en åndelig forvandling. Prosessen kan være treg i sin utvikling, men sluttresultatet vil være verdt ventetiden.

Finn

Å drømme at du finner noe, tyder på at du kommer i kontakt med noen aspekter av din psyke eller bevisstløs. Du erkjenner en del av deg selv som tidligere var undertrykt eller ubebygd. Alternativt representerer forandring. Å drømme at du finner noen, indikerer at du er å identifisere nye fasetter av et forhold. Du kan ta forholdet til et nytt nivå og / eller retning.

Flass

Å drømme at du har flass, angir at du misbruker din energi. Du har kanskje vært under mye stress og spenning. Du bør revurdere måten du nærmer deg noen av dine nåværende problemer. Alternativt kan denne drømmen tyder på en mangel på selvtillit.

Folder

For å se en mappe i drømmen din, foreslår at du trenger å sortere ut dine følelser og re-organisere problemer i ditt våkne liv, spesielt hvis du har opplevd noen traumer eller uro nylig. Tenk på innholdet i mappen for ytterligere ledetråder.

Forslag

Å drømme at du blir foreslått, indikerer at du er sammenslåing et tidligere ukjent aspekt av deg selv mer direkte, foreslår den drømmen du tenker om ekteskap eller noen alvorlige langsiktige engasjement / prosjekt / situasjon. Din reaksjon på forslaget viser dine sanne følelser om ekteskap eller engasjement.

Frimerker

For å se frimerker i drømmen din, representerer et behov for kommunikasjon. Vurdere hva som er avbildet på frimerket og mengde. Symbolet kan også være et ordspill på stempling føttene. Og slik må du vise mer heltemot og tillit. For å se en frimerkesamling i drømmen din, betyr problemer og bekymringer med penger og / eller sikkerhet.

Fartøy

For å se fartøy i din drøm, symboliserer arbeid og aktivitet.

Fiend

For å se en djevel i drømmen din, viser at du trenger å konfrontere dine egne demoner og mørke fortid. Drømmen symboliserer også din frykt og sinne.

Fishing Rod

For å se en fiskestang i drømmen din, representerer deres søken og utforskning av ditt ubevisste sinn. Du er klar til å konfrontere problemer og følelser som du har undertrykt.