Tag Archives: FFabel

Å drømme om å lese eventyr, representerer deres litterære sinn og romantiske forestillinger. Å drømme at du lever en fabel, symboliserer behovet for å møte virkeligheten. Det er bedre å møte en situasjon hodet på så å trekke seg tilbake inn i en fantasiverden.

Fasting

Å drømme at du faster, representerer selvfornyelse og selv-rensing. Fasting kan også være veien å trekke oppmerksomhet til noen bevissthet eller problem.

Fife

For å høre lyden av en Fife, betyr at du vil være uventet kalle på å forsvare din ære. Å drømme at du spiller en Fife, betyr at din sterke omdømme vil forbli intakt og tåle alt som blir sagt om deg.

Fisk

For å se fisken svømme i drømmen din, betyr innsikter fra ditt ubevisste sinn. Dermed å fange en fisk, representerer innsikter som er blitt brakt til overflaten. Fisken er også et gammelt symbol på kristendommen og kristen tro. Vurder også den vanlige fraser “som en kald fisk”, “fisk ut av vannet” eller noe som er “fishy” om en situasjon. Det kan også innebære en glatt eller unnvikende situasjon. Å drømme at du spiser fisk, symboliserer din tro, åndelighet, hell, energi og næring. Det er mat for sjelen. Å drømme om matlaging fisk, indikerer at du er innlemme den nye erkjennelser med din åndelige følelser og kunnskap. Å drømme at du er renhold fisk, foreslår at du endrer din emosjonelle uttrykk på en måte som vil være presentabel til andre. Du er sensurerer deg selv og ikke uttrykke hvordan du helt føler.

Foreigner

For å se en utlending i drømmen din, representerer et aspekt av deg selv som er ukjent eller fremmed for deg. Du kan neglisjere eller ignorere noen viktige følelser eller talenter.

Fotball

Å drømme at du spiller fotball, tyder på at du undertrykker din seksualitet og / eller aggresjon og uttrykke det på en mer sosialt akseptabel måte. Fra et freudiansk perspektiv, sport generelt, tjene som en forkledning for holdninger om sex som en aggressiv handling. Derfor fotball kan ses som et ordspill for “sokk henne”. Alternativt, kan spillet av fotball refererer til hvordan du fungerer og kjører livet ditt når konfrontert med utfordringer. Det er symbolsk for din kompetanse, integritet, styrker og svakheter.

Frustrasjon

Å drømme at du føler deg frustrert, representerer deres vanskeligheter med å mestre en situasjon i ditt daglige liv. Det kan gjenspeile din bekymring for at livet ditt ikke går i den retningen du ønsker.

Faksmaskintrekk

For å se eller bruke en faksmaskin i drømmen din, indikerer at du får noen melding fra bevisstløs din. Denne meldingen vil vise seg å være the real deal.

Feather

Å drømme av fjær svevende i luften, betyr et liv i enkelhet, komfort, varme og finansielle gevinster. Det kan beskrive preg og glede for livet. Alternativt kan de representere forvirring, hastiness, og tapt verdighet. Spesielt å se kylling fjær i drømmen din, betyr mindre irritasjonsmomenter. Ørnefjær representerer realisering av dine mål og ambisjoner. Og for å se Peacock, struts, eller andre dekorative fjær, betegner avansement opp den sosiale stigen. Du vil bli møtt med stor suksess i fremtiden. Å drømme at du selger eller kjøper fjær, symboliserer nøysomhet og thriftiness.