Tag Archives: WWizard

For å se en veiviser i drømmen din, foreslår at du prøver å finpusse dine ferdigheter og utøve din makt.

Watermill

For å se en vannmølle i drømmen din, foreslår at du må holde mulighetene åpne og utnytte de ressursene som er tilgjengelig for deg. Du må også gå i et jevnt tempo i å realisere dine mål. Drømmen er en av motivasjon og fornyelse.

Workshop

For å se en workshop i deg drømmen, representerer utvikling av dine ferdigheter. Du prøver å forstå deg selv og finn ut hvem du er.

Waist

For å se en stor fullt midje, betyr en behagelig og komfortabelt liv. For å se en liten petite midjen, betyr suksess i næringslivet og utdannings-sysler. Å drømme om en usunn, utmagret midjen, betyr svikt i næringslivet og utdannings-sysler.

Weevil

For å se en Weevil i drømmen din, betegner virksomheten tap eller falskhet i kjærlighet.

Wine Cellar

Å drømme at du er i en vinkjeller, representerer alle dine tidligere erfaringer – både positive og negative.

Warehouse

For å se en lagerbygning i drømmen din, representerer lagret energi eller skjulte ressurser. De har også henviser til minner. Du kan også sette dine ambisjoner og mål på vent. For å se en tom lagerbygning, angir at du indre ressurser er utarmet. Du må ta litt fri for å gjenopprette energi og fylle dine ressurser.

Wife

Hvis du vil se din kone i drømmen din, betyr splittelse og uløste problemer.

Wolf

For å se en ulv i din drøm, symboliserer skjønnhet, ensomhet, mystikk, selvtillit og stolthet. Du er i stand til å holde roen i en rekke sosiale situasjoner, og kan blande i enhver situasjon med letthet og eleganse. Du er en ensom ved valg. Negativt, representerer det fiendtlighet og aggresjon. Det kan også gjenspeile en ukontrollerbar kraft eller situasjon i livet ditt. Særlig hvis ulven er hvit, så det betyr tapperhet og seier.Du har evnen til å se lyset selv i den mørkeste timer. Å drømme at du dreper en ulv, viser svik og hemmeligheter avsløres.

Waving

Å drømme at du vinke til noen, betyr din tilkobling til denne personen. Du prøver å få sin anerkjennelse, anerkjennelse eller oppmerksomhet. I tillegg trenger du å innlemme visse aspekter av den personen inn i din egen selvrespekt. Drømmen kan også bety dine behov for å utvikle dypere og tettere vennskap bånd.