Tag Archives: WWorkman

For å se håndverkere i drømmen din, betyr at du må jobbe med deg selv og utforske ditt sinn.

Waif

Å drømme at du tar i og omsorg for hittebarn, betyr en økning i forretninger. For å se flere waifs i deg drømmen, symboliserer at dine sorger vil øke tidoblet.

Weeping

Å drømme at du gråter, indikerer noe dypt seedet tristhet i ditt våkne liv. Du kan undertrykke disse følelsene, og er nå manifesting i drømmene dine. Tapping opp disse følelsene er ikke alltid sunt.

Window Washer

Hvis du vil se et vindu skive i drømmen din, representerer din evne til å avklare en situasjon og kaste litt perspektiv på et problem.

Warden

For å se en Warden i din drøm, symboliserer en autoritet figur eller verge som holder deg i sjakk. Betjeningens kan synes å overvåke din atferd og handlinger.

Whistle

Å høre en fløyte i drømmen din, representerer en advarsel eller noe som krever din umiddelbare oppmerksomhet. Alternativt kan det også markere en slutt på en periode eller fase i livet ditt.

Wizard

For å se en veiviser i drømmen din, foreslår at du prøver å finpusse dine ferdigheter og utøve din makt.

Watermill

For å se en vannmølle i drømmen din, foreslår at du må holde mulighetene åpne og utnytte de ressursene som er tilgjengelig for deg. Du må også gå i et jevnt tempo i å realisere dine mål. Drømmen er en av motivasjon og fornyelse.

Workshop

For å se en workshop i deg drømmen, representerer utvikling av dine ferdigheter. Du prøver å forstå deg selv og finn ut hvem du er.

Waist

For å se en stor fullt midje, betyr en behagelig og komfortabelt liv. For å se en liten petite midjen, betyr suksess i næringslivet og utdannings-sysler. Å drømme om en usunn, utmagret midjen, betyr svikt i næringslivet og utdannings-sysler.