Tag Archives: WWish

Å drømme at du gjør et ønske, indikerer at det er noe du lengter etter og mangler i livet ditt. Hva håper du å oppnå i fremtiden.

Watching

Å drømme at du ser noe, representerer deg mangel på initiativ til å ta stilling eller handling. Den drømmen kan også symbolisere din nøytralitet i noen situasjon. Du ønsker ikke å ta en side. Å drømme at du blir overvåket, tyder på at du føler deg innesperret i arbeidsmiljøet eller personlige forhold. Du føler at du mangler en følelse av privatliv.

Wafers

Å drømme at du spiser en skive, tyder på at du trenger mer mangfold og spontanitet.Du trenger å få en bedre forståelse av ulike fasetter i livet ditt og innlemme dem sammen. Alternativt kan wafer symbolisere noe eller noen situasjon som du må håndtere med forsiktighet.

Wedding Dress

Å bære en brudekjole i drømmen din, indikerer at du evaluerer og vurderer dine personlige forhold. Hvis du vil se noen andre iført en brudekjole, foreslår at du føler deg dårlig eller uverdig.

Willow

For å se en Willow Tree i din drøm, symboliserer sorg og tristhet.

Wand

Hvis du vil se eller bølger en tryllestav i drømmen din, representerer deres makt og innflytelse over andre. symboliserer kraften i kjærlighet. Hvis noen andre som holder staven, så det betyr deres makt over situasjonen.

Whirlpool

For å se et boblebad i drømmen din, betyr følelsesmessig kaos.

Witch

For å se en heks i drømmen din, representerer det onde, destruktive og farlige feminine krefter. Det kan peke på de negative ideer om det feminine og dine erfaringer med hjerteløs kvinner. Alternativt er en heks symbol på godhet, makt og fortryllelse.

Water Carrier

For å se en vann transportør i drømmen din, betyr gunstige prospekter i formue og kjærlighet. Å drømme at du er en vann-carrier, forutsier at du vil stige over din nåværende posisjon.

Woodpecker

For å se en hakkespett i din drøm, indikerer at det er noe i deg vekke liv som du har oversett. Den Hakkespett symboliserer også industri og flid.