Tag Archives: WWager

Å drømme at du satser på noe, representerer en risiko for at du kanskje tar noen våkne situasjon. På en måte kan livet være en gamble.

Wedge

For å se en kile i din drøm, symboliserer støtte og evnen til å be om hjelp når du trenger det.

Woodpecker

For å se en hakkespett i din drøm, indikerer at det er noe i deg vekke liv som du har oversett. Den Hakkespett symboliserer også industri og flid.

Wander

Å drømme at du er vandrende, foreslår at du søker og leter etter noen retning i livet ditt.Du mangler motivasjon. Alternativt representerer en transformasjon.

Whisky

For å se whisky i flasker, symboliserer din årvåkenhet, forsiktighet og beskyttende natur. Å drømme at du drikker whisky, antyder at egoisme vil koste deg dine venner.Alternativt representerer det din mangel på selvtillit. Du prøver å unnslippe ansvaret for din hverdag.

Wind Chimes

Hvis du vil se eller høre vindklokker i din drøm, symboliserer harmoni og ro. Det kan også representere minner eller tidens gang.

Witchcraft

Å drømme om hekseri, antyder at noe eller noen manipulerer deg og dine omgivelser.

Water Lily

For å se en vannlilje i drømmen din, betyr sorg, sorg og savn.

Wagon

For å se en vogn i drømmen din, er symbolsk for vanskeligheter. Det betyr også sparsommelig natur og din vilje til å ta risiko. For å se en tom og forlatt vogn, betyr tap og misnøye.

Weeds

Å drømme at du er luking, foreslår at du må kvitte deg med negativitet i ditt liv for å gå videre og vokse som person. Det er på tide å slippe forbi nag og bygge på fremtidige relasjoner. For å se ugress i drømmen din, betyr at du kanskje må kvitte seg med noen gamle ideer eller negative tanker i sinnet ditt. Det er symbolsk for forsømmelse. Ugress kan også representere vennskap eller forhold som har gått galt.