Tag Archives: WWoman

For å se en kvinne i din drøm, representerer nurturance, passivitet, omsorgsfulle natur og kjærlighet. Det refererer til ditt eget kvinnelige aspekter eller kan også representere din mor. Alternativt kan det tyde fristelsen og skyldfølelse. Hvis du kjenner kvinnen, så kan det symbolisere bekymringer og følelser du har om henne. For å se en gammel kvinne i din drøm, indikerer aldring og bli gammel. For å se en gruppe kvinner snakker i drømmen din, refererer til noe sladder. For å se en gravide kvinner i din drøm, symboliserer rikelig rikdom.

Wax

For å se voks i drømmen din tyder på at det er for mye aktivitet skjer i livet ditt. Du må kanskje bremse ned og ta en pust i bakken. Alternativt kan det symbolisere passering av tid som lenge har gått. For å se dryppende voks i drømmen din, representerer dine skjulte lidenskapelige følelser.

Worship

Å drømme at du tilber noe eller noen, indikerer at du betaler for mye oppmerksomhet til denne personen eller hva objektet representerer. Drømmen kan også bety at du er åpen eller mottakelig for ytre påvirkninger.

Wake

Å drømme at du går en vekker, symboliserer behovet for å sørge eller gi slipp på noe som har vært nær deg. Det er også greit å søke støtte fra de rundt deg å hjelpe deg gjennom denne vanskelige tiden. Å drømme at du våkner opp i din drøm, indikerer at noe mangler eller mangler i livet ditt. Det er et aspekt av livet ditt at du ikke utnytter til sitt fulle potensial. Du er ikke gjenkjenne dine evner.

Wet

Å drømme at du er våt, foreslår at du er gjennomtrukket eller overvinne med dine følelser. Det betyr også en åndelig rensing, gjenfødelse eller fornyelse.

Wings

Å drømme at du har vinger, indikerer din søte, engleaktige kvalitet. Du kan være i behov av en viss beskyttelse mot livets påkjenninger og problemer. Eller du prøver kanskje å flykte fra en vanskelig situasjon. For å se vinger av fugler, indikerer ditt ønske om en friere livsstil. * Vennligst se felles drøm Temaer: Flying

Warrant

Å drømme om at en arrestordre blir servert på deg, indikerer at du vil involvert med noen viktige sak eller beslutning. Vurder hvilken type garanterer som blir betjener. Hvis det er en ransakelsesordre, så må du ta en ekstra titt på dine motiver og handlinger.Hvis det er en arrestordre, så du må slutte hva du gjør og ta en annen løpet av handlingen. Å drømme at en garanterer serveres på noen andre, betyr misforståelser og krangel.

Wild

Hvis du vil se noe vilt i drømmen din, representerer uhemmet og dyriske aspektet av din personlighet. I drømmer, føler du friere til å oppføre seg på en måte som du normalt ikke ville i ditt våkne liv.

Wood

Å drømme av tre, tyder på at du føler døde inne og følelsesløs. Du kan bli oppføre automatisk og bare gå sammen med flyt. Eller du kan være utagering uten helt å tenke gjennom ting. Å drømme at du er carving eller forme et stykke tre, indikerer en makt-gi, kreativ handle / gest. Alternativt kan veden også symboliserer spiritualitet og vital energi.

Weather Vane

For å se en vær vane i drømmen din, viser uforutsigbarhet og allsidighet. Du kan føle at du går rundt i sirkler. Drømmen kan også være et ordspill på å være forfengelig eller gjør noe forgjeves.