Tag Archives: WWings

Å drømme at du har vinger, indikerer din søte, engleaktige kvalitet. Du kan være i behov av en viss beskyttelse mot livets påkjenninger og problemer. Eller du prøver kanskje å flykte fra en vanskelig situasjon. For å se vinger av fugler, indikerer ditt ønske om en friere livsstil. * Vennligst se felles drøm Temaer: Flying

Warrant

Å drømme om at en arrestordre blir servert på deg, indikerer at du vil involvert med noen viktige sak eller beslutning. Vurder hvilken type garanterer som blir betjener. Hvis det er en ransakelsesordre, så må du ta en ekstra titt på dine motiver og handlinger.Hvis det er en arrestordre, så du må slutte hva du gjør og ta en annen løpet av handlingen. Å drømme at en garanterer serveres på noen andre, betyr misforståelser og krangel.

Wild

Hvis du vil se noe vilt i drømmen din, representerer uhemmet og dyriske aspektet av din personlighet. I drømmer, føler du friere til å oppføre seg på en måte som du normalt ikke ville i ditt våkne liv.

Wood

Å drømme av tre, tyder på at du føler døde inne og følelsesløs. Du kan bli oppføre automatisk og bare gå sammen med flyt. Eller du kan være utagering uten helt å tenke gjennom ting. Å drømme at du er carving eller forme et stykke tre, indikerer en makt-gi, kreativ handle / gest. Alternativt kan veden også symboliserer spiritualitet og vital energi.

Weather Vane

For å se en vær vane i drømmen din, viser uforutsigbarhet og allsidighet. Du kan føle at du går rundt i sirkler. Drømmen kan også være et ordspill på å være forfengelig eller gjør noe forgjeves.

Wreath

For å se en krans i din drøm, symboliserer ære, kontinuitet eller fullstendighet. Å gi en krans til noen, betyr det båndet du har med den personen.

Walking

Å drømme at du går med letthet, representerer måten du beveger gjennom livet og fremgang mot dine mål. Vurdere din destinasjon. Å drømme at du har vanskeligheter med å gå, indikerer at du er motvillige og avventende i går fremover i enkelte situasjoner. Du kan også forsøke å distansere deg fra visse livserfaringer.Vanskeligheten med å gå er en refleksjon av din nåværende situasjon og hindringer som du opplever.

Wet Nurse

For å se en våt sykepleier i drømmen din, forutsier at du vil være enker. Å drømme at du er en våt sykepleier, innebærer avhengigheten på egen hånd arbeid.

Wink

Å drømme at noen blunker til deg, representerer latter eller nye relasjoner. Drømmen kan også signal romantikk.

Warrior

For å se eller drømme at du er en kriger, representerer livets utfordringer og din evne til å konfrontere dem.