Tag Archives: GGargoyle

For å se en gargoyle i drømmen din, betyr skjulte og pinlige frykt over hemmelighetsfulle saker som du ikke har delt med noen.

Giant

For å se en gigant i drømmen din, betyr en stor kamp mellom deg og dine motstandere. Dette kan vise seg å være en stor og overveldende hinder for deg å overvinne. Alternativt kan en gigantisk være symbolsk av et problem eller følelse som er dominerende deg. Å drømme at du slår inn i en gigantisk, viser følelser av mindreverd.

Glider

Hvis du vil se eller sykle en glider i drømmen din, representerer deres tendens til å gå med strømmen av ting i stedet for å ta eget initiativ og gjøre endringer i livet ditt. Det kan også bety at ting er en lek for deg.

Graviditetstest

Å drømme at du tar en graviditetstest, kan være en metafor for en ny fase du går inn i ditt liv (en ny jobb, forhold, etc.) Du kan føle at du blir satt på prøve om du er forberedt eller klar for disse endringene. Alternativt kan denne drømmen bli bokstavelig i betydning og adressen din angst / frykt for å bli gravid.

Guest

For å se en gjest i drømmen din, betyr nye utfordringer og interesser i livet ditt. Å drømme at du er en gjest, betegner en omstendighet eller problem i livet ditt som er midlertidig.

Gate

For å se en gate i din drøm, symboliserer livet ditt bane. Tilstanden av gaten reflekterer hvor mye kontroll du har over retningen livet ditt. Er det et navn på gata som kan tilby noen betydning eller hint til betydningen av drømmen. For å se sidegater, refererer til et behov for å utforske og gå tilbake til mer tradisjonelle måter. Det kan også foreslå og alternativ livsstil. * Vennligst se også Road

Gypsy

For å se en sigøyner i drømmen din, betyr ditt ønske om å streife fritt uten ansvar og forpliktelser. Alternativt kan dette symbolet foreslå din trenger å se mot fremtiden.

Golf

Å drømme at du spiller eller ser på golf, betegner hyggelig avlat. Det kan også indikere at du er tomgangskjøring og kaste bort tid. Alternativt, symboliserer drømmen din individuelle prestasjoner og stasjonen for å lykkes.

Grenade

For å se en granat i drømmen din, foreslår at undertrykte følelser er i ferd med å eksplodere. Den peker også på noen av dine pent opp sinne og vold.

Gum

Å drømme at du er tyggegummi, tyder på at du ikke klarer å uttrykke deg effektivt. Du kan føle seg sårbare. Alternativt kan symboliserer en klebrig situasjon som du har funnet deg i. For å drømme at du ikke klarer å bli kvitt tyggegummi din, foreslår at du opplever litt ubesluttsomhet, maktesløshet og frustrasjon. Du kan mangle forståelse i en situasjon eller finner ut at en nåværende problem er overveldende.