Tag Archives: GGarret

Å klatre opp til et loft i drømmen din, betyr enkelhets bettering livet ditt og øke din økonomi.

Gikt

Å drømme om å ha gikt, betyr et mindre økonomisk tap.

Gnage

Å drømme at du gnager på noe, foreslår at du prøver å angripe eller konfrontere en situasjon eller problem som har vært truende deg. Drømmen kan også være en metafor til å bety “Nei” eller “nei”.

Gravlund

Å drømme at du er på en kirkegård, indikerer en ende til en vane eller atferd. Du opplever en gjenfødelse. Mer direkte kan drømme symboliserer tristhet, uløst sorg eller frykt om døden.

Guinea Pig

For å se et marsvin i drømmen din, representerer ditt behov for å være mer ansvarlig og omsorgsfull. Alternativt antyder det at gjennom eksperimentering og ta sjanser, lærer du hvordan og hvordan ikke å gjøre noe. Du lærer av dine feil.

Gag

Å drømme at du er gagging betegner at du ikke er i stand til å uttrykke deg i hvordan du virkelig føler om en situasjon. Alternativt kan denne drømmen advare som du trenger for å holde ro før du setter foten i munnen din.

Gazelle

For å se en gaselle i din drøm, symboliserer sjelen. Det antyder at du ikke skal ta livet så alvorlig. Lysere opp.

Gjeldsbrev

For å se en gjeldsbrev i drømmen din, indikerer at du må tillate deg selv mer frihet til å gjøre noe. Ikke vær så hard eller strenge på deg selv.

Goosebumps

Å drømme at du har gåsehud, indikerer gyldighet og sannhet til hva du nettopp har sagt eller hørt. Alternativt kan det symbolisere frykt og / eller frigid holdning.

Gresskar

For å se et gresskar i drømmen din, innebærer åpenhet og mottakelighet for nye ideer og erfaringer. Et gresskar er også et symbol på den kvinnelige seksualitet. Alternativt kan det forholde seg til den populære eventyret om Askepott hvor en vogn blir tilbake i et gresskar. I denne forbindelse kan det representerer noen situasjon der tiden renner ut.