Tag Archives: GGarage

Å drømme at du er i en garasje, betyr en periode med inaktivitet og lediggang i livet ditt. Du kan føle at du ikke har noen retning eller veiledning for å oppnå dine mål. Å drømme at du trekker bilen inn i garasjen, representerer sikkerhet og stabilitet forårsaket av dine prestasjoner og innsats. Å drømme at du åpner garasjeporten, betegner at du har tatt en avgjørelse om en sak. Du har kanskje bestemt på banen du vil ta i å nå dine muligheter og mål. På den annen side, hvis du lukker garasjeporten, så det tyder på at du legger frem dine mål for andres skyld rundt deg.

Geranium

For å se geranium i din drøm, symboliserer langvarig skjønnhet og varig eleganse.

Glass Slipper

For å se eller slitasje glass tøfler i din drøm, symboliserer sannhet og transformasjon.

Gratulere

Å drømme at du er gratulere noen, representerer din evne til å tilby hjelp og bistand til andre. Å drømme at du blir gratulert, angir at du trenger å lære å be om hjelp når du trenger det. Du må gi slipp på stoltheten din.

Grus

For å se grus i drømmen din, betyr det praktiske.

Gas Station

Å drømme at du er på bensinstasjon, indikerer et behov for å revitalisere og fornye deg selv. Det kan også foreslå at det å hjelpe og være en assistent til andre.

Girlfriend

For å se kjæresten din i drømmen din, representerer din våkne forhold med henne og hvordan du føler om henne.

Goblet

For å se eller drikke av et beger i din drøm, symboliserer livmoren og feminine.Alternativt representerer det din evne til å nyte de små tingene i livet.

Grease

Å drømme at du er dekket i fett, foreslår at du trenger å få livet ditt rette ut og jevn drift igjen. Du kan finne en situasjon der du har mistet fordel.

Gull Etterlater

For å se gull bladene i din drøm, symboliserer en hyggelig fremtid foran deg.