Tag Archives: GGressløk

Hvis du vil se eller spise gressløk i drømmen din, foreslår at du får godt overens med andre. Drømmen symboliserer harmoni og balanse.

Gutt

Hvis du er kvinne og drømmer at du ser eller er en gutt, så det indikerer at du er å utvikle maskuline aspekter av karakter. Alternativt kan det representere dine følelser om en ekte gutt som er viktig og av betydning for deg. Du har kanskje forelsket i denne gutten og din våkne tanker om ham har gjennomført over i drømmeverden. Din moderlige instinkter kan være å ta over. Hvis du er en voksen mann og drøm at du ser eller er en gutt, så det tyder på din lekende, uskyldig, barnlig natur. Alternativt kan det symbolisere umodne aspekter av deg selv som fortsatt trenger å vokse. Din indre barnet prøver kanskje å trekke oppmerksomheten din til deler av deg selv at du må innse og erkjenne.

Gay

* Vennligst Se homoseksuell.

Gear

Å drømme at du setter bilen i gir, tyder på at du er klar til å gå videre med et nytt prosjekt i livet ditt. Du er på vei inn i en ny retning.

Gjenopplive

Å drømme at du blir gjenopplivet, betyr at du vil ha store tap. Å drømme at du gjenopplive en annen, betegner at nye vennskap vil bli dannet gi deg mye glede.

Gopher

For å se en Gopher i drømmen din, tyder på at føler seg brukt og manipulert av andre.Drømmen kan være et ordspill på “gå for” den. Det kan derfor representere dine initiativ til å ta affære.

Grupper

For å se en gruppe i drømmen din, refererer til sammenslåing av ulike aspekter av din karakter og personlighet.

Gap

For å se et gap i drømmen din, foreslår at du trenger å ta to sider sammen. Drømmen kan også indikere at det er noe som mangler i din ide eller argument.

Georginer

For å se georginer i en drøm, betyr hell i økonomiske saker. For å se georginer som er døende og visner, betyr tap og sorg.

Glass House

For å se et glasshus i drømmen din, betyr at smiger er sannsynlig å skade deg. Å drømme at du lever i et glasshus, betegner truet tap av omdømme din. Alternativt foreslår det at du blir overvåket.