Tag Archives: GGarveri

For å se et garveri i drømmen din, forewarns at du vil fange noen smittsom sykdom. Å drømme at du er en garver, betyr at du må engasjere seg i noe arbeid som ikke er hva du ønsker å gjøre, men må fortsette å jobbe for levebrødet til de avhengig av deg. Å drømme at du kjøper lærvarer fra garveriet, forutsier at du vil gjøre litt venner på din vei til suksess og til toppen av den sosiale stigen.

Giraffe

For å se en giraff i drømmen din, foreslår at du må vurdere helheten. Ta et bredere syn på livet ditt og hvor det ledes. Å drømme at du rir en giraff, representerer deres ønske om å stå opp blant mengden. Du ønsker oppmerksomhet, men ikke får det.

Goat

For å se geitene i drømmen din, representerer deres mangel på dømmekraft og godtroenhet. Også vurdere de assosiasjoner med geit som i “syndebukk” eller “få noens geit”. Å drømme at en geitebukken stanger deg, forewarns av fiender prøver å få tak i dine forretningsplaner.

Gravstein

For å se en gravstein i drømmen din, representerer en glemt eller begravd aspekt av deg selv som du må bekrefte. Vurder også meldingen på gravstein. Det kan indikere en uttalelse om livet og dets tilstand.

Gull

Å finne gull i drømmen din, indikerer at du har oppdaget noe verdifullt om deg selv.Dette kan være noen skjulte talent eller kunnskap. Å begrave gull i drømmen din, foreslår at du prøver å skjule noe om deg selv.

Galaxy

For å se galaksen i drømmen din, representerer din kreativitet. Det betyr også at du ser på den bredere bilde og er mer bevisst på dine omgivelser.

Gecko

For å se en gekko i drømmen din, representerer en avtale eller bekreftelse. Svaret på en avgjørelse som du trenger å gjøre er “ja”.

Gjerrig

For å se eller drømme at du er en gjerrig, indikerer en lav følelse av egenverd. Du kan begrense deg selv og ikke gjenkjenner ditt fulle potensial og ressurser som er tilgjengelige for deg.

Gorilla

For å se en gorilla i drømmen din, foreslår at du kan være for “over the top” i oppførselen din. Kanskje du kompensere for dine rigiditet og stivhet i ditt våkne liv.Alternativt symboliserer gorilla din primitive impulser, vill natur og undertrykt seksuell energi.

Gribber

For å se gribber i drømmen din, tyder på at dine tidligere erfaringer er å gi deg uvurderlig innsikt i en aktuell situasjon eller problem.