Tag Archives: GGarderobe

For å se en garderobe i drømmen din, representerer en overgangsperiode eller fase i livet ditt. Alternativt kan drømmen høydepunkt problemer med selvbildet og hvordan du fremstille deg selv til omverdenen.

Ghoul

For å se en Ghoul i drømmen din, tyder på at dine vaner og negative måter er hindering din vekst. Drømmen kan også representere en frisk begynnelse.

Gleaners

For å se gleaners på sitt arbeid i drømmen din, betyr en velstand i næringslivet. Å drømme at du arbeider med en Gleaner betegner at du vil kjøpe noen eiendom etter mye tvister.

Graveyard

Å drømme at du er på en gravplass, representerer kasserte aspekter av deg selv. Det er også en frykt for det ukjente. Alternative, indikerer det et tap eller en periode med sorg.

Guardian

Hvis du vil se verge i drømmen din, betyr at du vil være mønster gir god fremkomlighet med vurdering av vennene dine.

Gass

Å lukte eller se gass i din drøm, indikerer at behovet for å være reenergized. Det kan være en situasjon i livet ditt som du har problemer i å få et håndtak på.

Giving

Å drømme at du gir noe bort, angir at du trenger å gi mer i et forhold eller situasjon. For å kunne gi bidrar til å oppfylle vårt behov for å dele og tilhøre. Å drømme at noe er gitt deg, foreslår at du trenger å sette pris på gaver du har.

Godzilla

For å se Godzilla i drømmen din, betyr følelsen av å være ute av kontroll og at situasjonen blir den beste av deg. ** Se Meaning In Action: “Godzilla I K-Mart”

Greif

* Vennligst Se Dødsfall.

Gulls

For å se måker i drømmen din, representerer ditt forhold med logikk / objektivitet og det ubevisste / subjektivitet. For å se svevende måker i drømmen din, indikerer et klart perspektiv. For å se døde måker i drømmen din, betegner lange og brede atskillelse fra venner.