Tag Archives: ZZoological Garden

Å drømme at du er på en zoologisk hage, indikerer at du vil bli en vinner i virksomheten dersom du avbestiller i din etikk.

Zoomorphism

Å drømme at du endrer i form av et dyr, indikerer at du blir mindre sivilisert og behersket og blir mer fri og instinktiv. Du kan bli uttrykke din nye funnet frihet / selvstendighet og opplever mangel på grenser. Alternativt, i form av et dyr, tyder på at din primal ønsker og / eller undertrykt seksuelle lyster kommer til overflaten og trenger å bli fornøyd. Vurder også dyr som din tur til.

Zebra

For å se en sebra i drømmen din, representerer perfekt balanse, enhet, harmoni, og tiltrekningen av motsetninger. Alternativt betyr det at du tilbringer for mye tid på trivielle og varierende forhold Du må etablere et tankesett og legg grunnlaget for noen solid stabilitet.

Zenith

Å drømme for å stirre opp i senit, symboliserer ditt potensial. Du presser grensene dine og overvinne hindringer i jakten på dine mål. Å drømme at du har nådd senit av yrket ditt, indikerer at du er i en dead-end jobb og trenger en karriere endring.

Zephyr

Å drømme av myke zephyrs, symboliserer ditt ønske om kjærlighet og lykke enn rikdom og berømmelse. Du vil ofre formue å skaffe gjenstand for oppmerksomheten din. Det er også indikasjon på din generelle tilfredshet med livet.

Zero

Å drømme om en ser null, betyr absolutt frihet og super-bevissthet. Zero kan være synonymt med symbolet av en sirkel, som står for uendelighet og fullstendighet. Det kan også advare deg om at du går rundt i sirkler, eller at du har ingenting. * Vennligst Se også Circle eller nummer.

Zig-Zag

For å se sikk-zags i drømmen din, representerer deg ubesluttsomhet og / eller uberegnelig adferd. Det kan også bety at du blir defensive om noe

Zinnias

For å se zinnias i din drøm, symboliserer latter, vennskap og glede. Det indikerer også av sommeren gleder.

Zodiac

For å se dyrekretsen i drømmen din, representerer ulike aspekter av ditt bevisste vesen og hvordan du kobler til universet. Alternativt kan dyrekretsen vises i drøm å betegne tiden. Å drømme om en bestemt dyrekretsen, se på de spesielle egenskaper og attributter assosiert med den gitte tegn.

Zipper

For å se en glidelås i drømmen din, innebærer seksualitet og hentydninger. For å se en brukket eller fast glidelås i drømmen din, betyr din frustrasjon i ikke å kunne løse en situasjon eller problem. Du har kanskje problemer med å opprettholde din fatningen, spesielt i en vanskelig eller offentlig situasjon.