Tag Archives: ZZenith

Å drømme for å stirre opp i senit, symboliserer ditt potensial. Du presser grensene dine og overvinne hindringer i jakten på dine mål. Å drømme at du har nådd senit av yrket ditt, indikerer at du er i en dead-end jobb og trenger en karriere endring.

Zephyr

Å drømme av myke zephyrs, symboliserer ditt ønske om kjærlighet og lykke enn rikdom og berømmelse. Du vil ofre formue å skaffe gjenstand for oppmerksomheten din. Det er også indikasjon på din generelle tilfredshet med livet.

Zero

Å drømme om en ser null, betyr absolutt frihet og super-bevissthet. Zero kan være synonymt med symbolet av en sirkel, som står for uendelighet og fullstendighet. Det kan også advare deg om at du går rundt i sirkler, eller at du har ingenting. * Vennligst Se også Circle eller nummer.

Zig-Zag

For å se sikk-zags i drømmen din, representerer deg ubesluttsomhet og / eller uberegnelig adferd. Det kan også bety at du blir defensive om noe

Zinnias

For å se zinnias i din drøm, symboliserer latter, vennskap og glede. Det indikerer også av sommeren gleder.

Zodiac

For å se dyrekretsen i drømmen din, representerer ulike aspekter av ditt bevisste vesen og hvordan du kobler til universet. Alternativt kan dyrekretsen vises i drøm å betegne tiden. Å drømme om en bestemt dyrekretsen, se på de spesielle egenskaper og attributter assosiert med den gitte tegn.

Zipper

For å se en glidelås i drømmen din, innebærer seksualitet og hentydninger. For å se en brukket eller fast glidelås i drømmen din, betyr din frustrasjon i ikke å kunne løse en situasjon eller problem. Du har kanskje problemer med å opprettholde din fatningen, spesielt i en vanskelig eller offentlig situasjon.

Zombie

For å se eller drømme at du er en zombie, foreslår at du er fysisk og / eller følelsesmessig løsrevet fra mennesker og situasjoner som er rundt deg. Du føler deg ute av touch. Alternativt kan det tyde på at du føler døde inni og er rett og slett gå gjennom bevegelser i dagliglivet

Zoo

Å drømme at du er på en dyrehage, symboliserer tap av frihet og dine evner og talenter gå ubemerket hen. Du eller et aspekt av livet ditt føles bur i. dyrehagen kan også representere kaos og forvirring som følger av vanlige frasen “dette stedet er en dyrehage!” Du må kanskje rydde opp noen situasjon i livet ditt.

Zoological Garden

Å drømme at du er på en zoologisk hage, indikerer at du vil bli en vinner i virksomheten dersom du avbestiller i din etikk.