Tag Archives: TTårn

For å se et tårn i drømmen din, betyr høye forhåpninger og ambisjoner. Hvis du ser ned fra et tårn, så det tyder på din oppfattet overlegenhet over andre. Ditt ego kan også være oppblåst. For å se et vanntårn i drømmen din, foreslår at du holder følelsene dine inni. Du kan bli ute av stand til å uttrykke dine følelser, spesielt følelser av kjærlighet.Alternativt, indikerer det en falsk følelse av trygghet. Å drømme at du er klatring et tårn, betegner du søken etter åndelighet og ubevisste ideer som kan være overflaten.

Tennis

Drømme at du spiller tennis, representerer endringer og behovet for aktivt forsvare deg selv. Du kan føle behovet for å bevise deg selv gang på gang. Alternativt kan du være i stand til å forplikte seg til en situasjon eller beslutning. Du er bokstavelig talt går frem og tilbake mellom to valg. Siden en av stillingen i tennis betegnes som “love”, så spillet tennis kan være en metafor for et romantisk forhold eller et frieri.

Tigger

Å se eller drømme at du er en tigger, representerer deres følelse av utrygghet og mangel på egenverd. Du føler at du er undeserving.

Topas

For å se en topas i drømmen din, betyr ro og avslapning. Du må gjenopprette balansen i livet ditt.

Transportbånd

For å se et transportbånd i drømmen din, tyder på at du står fast i et hjulspor. Din daglige rutine har blitt forutsigbar og unchallenging.

Truck Stop

Å drømme at du er på en lastebil stopp, foreslår at du trenger å revitalisere og lad deg selv. Du må ta litt hvile.

True

Å drømme at du true andre betegner som du trenger for å hevde og stå opp for deg selv i ditt våkne liv. Å drømme at du blir truet, betyr at du har noen internalisert frykt av utilstrekkelighet som må adresseres.

Tegning

Å drømme at du er tegning, kan være et uttrykk for dine latente kreative og kunstneriske evner.

Test

Vennligst se Common Dreams: Exam.

Time

Å drømme om time, refererer til en passasje av gangen. Den drømmen kan tjene til å minne om en avtale, frist, eller jubileum. Vurder betydningen av et bestemt antall eller overtro som kan være forbundet med en bestemt time. For eksempel representerer 24:00 noen konfrontasjon eller vendepunkt. Å drømme om happy hour, representerer sensuell nytelse, stimulering og avslapping. Du er fylt med inspirerende kraft og opplysning. Alternativt, indikerer det unngåelse i håndteringen av dine problemer og i mot dine bekymringer.