Tag Archives: TTante

Hvis du vil se din tante i drømmen din, representerer familien egenskaper og verdier.Det er en forbindelse til din egen arv. Det tante kan også representere aspekter av deg selv som du liker eller misliker. Hun kan også sees som en erstatning mor.

Temme

Å drømme at du er temme et dyr, foreslår kontroll over dyriske lyster. Å drømme at du blir temmet, angir at du trenger å utøve bedre kontroll i livet ditt. Vis litt tilbakeholdenhet.

Thunder

Å høre torden i drømmen din, betyr et voldsomt utbrudd av sinne og aggresjon.Alternativt er det en indikasjon på at du trenger å ta hensyn og lære en viktig livets lekse.

Tocsin

Å høre en tocsin blir hørtes i drømmen din, betyr at du vil vinne over en argument.

Tramp

Å drømme at du er en landstryker, indikerer at du ikke eie opp til dine oppgaver.Alternativt kan drømmen bety at behovet for å flykte fra livets ansvar og byrder. Du ønsker å nyte litt frihet uten bekymringer.

Tripod

For å se et stativ i drømmen din, representerer stabilitet og hurtighet.

Tavlen

For å se en tavla i drømmen din, representerer klasserommet og de vanskelighetene du kan ha opplevd i skolen. Det er en lekse å lære fra denne drømmen. Du kan føle at du blir satt på prøve. Tenk hva som blir skrevet på tavla. Alternativt betyr det din skyld.

Teppe

For å se et teppe i drømmen din, foreslår at du prøver å skjerme deg fra noen harde virkeligheten. Det kan også være noe som du prøver å skjule. Vurdere design og tilstanden av teppet. Hvis det er gammel og slitt, så det tyder på at du føler at du blir tatt nytte av eller tråkket på av andre.

Tilbake

Å drømme om ryggen din, representerer holdninger, styrker, byrder og holdning i verden. Det kan også relateres til stress og press at noen legger på deg. For å se en naken tilbake i din drøm, symboliserer hemmeligheter som du kan ha holdt fra andre eller deler av deg selv at du har holdt skjult og skjermet unna. Vurdere ordspill, “se ryggen din!”; Denne drømmen kan fortelle deg å gjøre akkurat det. Tradisjonelt, ser en tilbake i drømmen din, forewarns at du ikke skal låne penger til noen. Spesielt vil låne penger til venner forårsake en rift i forholdet ditt. For å se en person snu ryggen på deg, betyr at du vil bli dypt såret som et resultat av misunnelse og sjalusi.