Tag Archives: TTalking

Å drømme at du snakker med ikke har noen betydning med mindre den er uvanlig eller bisarre. Vurder også om hva du sier vekker sterke følelser eller atferdsmessige reaksjoner. Drømmen kan ganske enkelt være å fremheve dine behov forbedre dine kommunikasjonsevner eller lære å uttrykke deg mer tydelig.

Tekke

Å drømme at du tekke et tak med en forgjengelig materiale, betyr dyster omgivelser og mye ubehag.

Testiklene

For å se testiklene i din drøm, symboliserer rå energi, kraft, fruktbarhet eller seksuell stasjonen. Den drømmen kan henvise til angst om dine seksuelle prestasjoner.Alternativt, indikerer det at du vil trenge en masse nerve for å oppnå noen oppgave.

Time Travel

Å drømme om tidsreiser, viser din ønsker å flykte fra din nåværende virkelighet. Du ønsker å gå tilbake til fortiden eller hoppe frem til fremtiden til en periode hvor deres håp er realisert. Denne typen representerer også romantisk natur eller ønske om å romantisere alt.

Totem Pole

For å se en totempæl i drømmen din, representerer deres behov for å føle seg beskyttet. Det er et symbol på styrke og makt.

Tren

For å se et tog i drømmen din, representerer konformitet og gå sammen med hva alle andre gjør. Du har behov for å gjøre ting på en ryddig og sekvensiell måte. Spesielt hvis du ser et godstog, så det refererer til byrder og problemer som du er hauling rundt.Å drømme at du er på et tog, er symbolsk av ditt livs reise og foreslår at du er på rett spor i livet og satte kursen for riktig retning. Alternativt har du en tendens til å bekymre seg unødvendig over en situasjon som vil vise seg å trene i slutten. For å se eller drømme at du er i et tog vrak, foreslår kaos. Veien til målene ikke kommer etter hvordan du har planlagt det ut. Eller du kan være mangler selvtillit og har tvil i din evne til å nå dine mål. Å drømme at du er ingeniør, viser at du har full kontroll av en spesiell situasjon i ditt våkne liv. Å drømme at du går glipp av et tog, betegner tapte muligheter eller nesten rømmer din død.

Tunnel

For å se en tunnel i drømmen din, representerer skjeden, livmoren, og fødsel. Dermed kan vise til et behov for trygghet og nurturance. Å drømme at du går gjennom en tunnel, foreslår at du utforsker sider av bevisstløs din. Du åpner deg selv til en helt ny bevissthet. Alternativt betyr det din begrensede perspektiv. For å se lyset i enden av en tunnel, symboliserer håp. Det kan også indikere slutten av reisen din eller mål.

Tannpirkere

For å se tannpirkere i drømmen din, tyder på at du er for kresen. Det indikerer også at du unødvendig bor på mindre feil, feil, og andre små problemer. Å drømme at du bruker en tannpirker betegner din rolle i oppløsning av en venn.

Telt

Å drømme at du er i et telt, betyr en forfriskende, men midlertidig endring i din daglige rutine. Du må ta seg fri og komme bort fra det daglige stresset. Drømmen kan også bety ustabilitet og usikkerhet i din nåværende situasjon. Du ønsker ikke å slå seg ned.

Thumb

For å se en tommel i drømmen din, viser at du trenger å få et grep om ting. Det er et symbol på makt og evne. Å drømme at du ikke har noen tommel, betegner fattigdom og ensomhet. Å drømme at du har en unormalt stor tommel, betyr en rask økning til suksess. Å drømme at tommelen har en svært lang spiker, betegner at du blir lokket med inn i det onde ved å søke merkelig ulovlige gleder.