Tag Archives: TTannløs

Å drømme at du er tannløs, betyr manglende evne til å nå dine mål og avansere mot dine interesser. Tungsinn og dårlig helse vil være en del av tilbakeslag. For å se andre tannløs i drømmen din, betegner at rivaler forsøker å få ned ditt gode navn. Deres forsøk vil være forgjeves.

Telescope

For å se et teleskop i drømmen din, foreslår at du trenger å ta en nærmere titt på noen situasjon. Det kan også indikere at du går gjennom en periode med usikker endringer.Å drømme at du ser gjennom et teleskop på stjernene og planetene, betyr lystbetont men kostbare reiser.

Throne

Å drømme at du sitter på en trone, symboliserer makt, ledelse og myndighet. Du føler deg i kontroll over alle aspekter av livet ditt. For å se en tom trone i drømmen din, betyr din uvillighet til å akseptere ansvar.

Toalett

For å se et toalett i din drøm, symboliserer en frigjøring av følelser eller å bli kvitt noe i livet ditt som er ubrukelig. Hvis du er rengjøring av toalettet, så det betyr at du begynner å kaste din shell eller miste hemninger. For å se en tett toalett i drømmen din, betyr at du holder på og holder følelsene dine for deg selv. Dine følelser er blitt pent opp for lenge. For å se en overstrømmende toalettet i drømmen din, betegner dine ønsker å fullt ut uttrykke dine følelser.

Traitor

Å drømme at du er eller anklaget for å være en forræder, betegne selv skyld. Du har kanskje gjort noe som du ikke er stolt av. For å se en forræder i drømmen din, tyder på at du føler la ned. De rundt deg kan ha skuffet deg på noen måte.

Trillinger

For å se trillinger i drømmen din, foreslår at du må vurdere den fysiske, emosjonelle og åndelige aspekter av en situasjon eller beslutning.

Bonsai Tre

For å se en bonsai tre i din drøm, indikerer begrensning av din egen bevisste sinn. Du må vurdere hva instinktene dine forteller deg.

Tarot Cards

Å drømme om en tarot lesning, viser din nåværende situasjon og sinnstilstand. Du er åpne for å utforske din ubevisste tanker og følelser. Vær oppmerksom på hva Tarot Cards avslørt. Vurder følgende generelle betydningene av de fire Tarot dresser: Den Wands representerer ild, inspirasjon, åndelighet, action, initiativ, og Psyche. Fargen på Swords bety luft, besluttsomhet, styrke, tro, og erobring av frykt. Koppene symboliserer vann, følelser, renhet, og ditt syn mot livet og fremtiden. Endelig Pentacles betegne økonomi, sosial påvirkning, verdslig kunnskap, og din forbindelse med natur og jord.

Tentamen

Å drømme at noen er spottet deg eller gjøre narr av deg, indikerer at du lider av lav selvtillit.

Tightrope

Å drømme at du går på en stram line, indikerer at du er i en meget prekær situasjon.Du må gå nøye og veie alle fordeler og ulemper ved dine avgjørelser.