Tag Archives: TTall

Å drømme at du er høyere enn noen, viser at du kan se ned på den personen. Du kan føle at du er nå over ham eller henne. Alternativt representerer den autoritet og stolthet.Å drømme at andre er høyere enn deg, foreslår at du kan ha en tendens til å overse ting. Kanskje du føler at en høyere makt er alltid på utkikk over deg og bedømme dine handlinger.

Tekstmelding

Å drømme at du sender tekstmeldinger, representerer din tilkobling til andre og ditt nettverk av vennskap. Drømmen kan også unnvike til romantikk.

Thanksgiving

Å drømme om Thanksgiving, representerer samhold, familiegjenforeninger, festligheter, og din følelse av fellesskap. Drømmen er en refleksjon over livet ditt og tilkoblinger som du har gjort. Alternativt kan denne drømmen bli en metafor som indikerer at du trenger å takke noen. Du kan føle i gjeld til noen. Vurder også egne foreninger og tradisjoner med Thanksgiving.

Tine

For å se is tining i drømmen din, indikerer at du er sakte varmer opp til en ide, person eller situasjon. Du kan ha kommet til enighet med gamle idealer eller demoner.

Towel

For å se eller bruke et håndkle i drømmen din, foreslår at du trenger å håndtere dine følelser for å gå videre i livet ditt. Du må finne en slags løsning. Alternativt representerer det ferdig, en frisk start og ny overgang.

Trenger

Å drømme at du er i nød, betegner faren for å miste formuer gjennom gambling og spekulasjon. Å drømme at andre er i nød, betegner at dine handlinger og ulykke vil påvirke andre.

Turf

For å se grønt gress i din drøm, symboliserer lykkelige tider.

Tape

For å se eller bruke tape i drømmen din, representerer begrensninger eller behovet for tilbakeholdenhet

Tempest

Å drømme at du er fanget i en storm, betyr trøbbel og likegyldighet av venner. * Se Storm eller sykloner.

Tiara

Hvis du vil se eller bære en tiara i din drøm, symboliserer feminine kraft og mystikk. Du bruker din femininitet for å komme din vei.