Tag Archives: TTamburin

Å se eller spille en tamburin i din drøm, symboliserer rytmen av liv og kontrollen du har over hvilke aspekter av livet ditt velger å delta eller delta i.

Telefon

Hvis du vil se eller høre en telefon i drømmen din, betyr en melding fra bevisstløs eller en slags telepatisk kommunikasjon. Du kan bli tvunget til å konfrontere problemene som du har prøvd å unngå. Alternativt representerer telefonen din kommunikasjon og relasjon med andre. Å drømme at du ikke vil svare på ringing telefon, indikerer mangel på kommunikasjon. Det er en situasjon eller forhold som du er knytte til å holde på avstand. Å drømme at du har en telefon samtale med noen du kjenner, betyr et problem som du trenger å konfrontere med den personen. Dette problemet kan ha å gjøre med å slippe en del av deg selv.

Thermos

For å se eller bruke en termos i drømmen din, foreslår at du prøver å holde en viss følelse eller håp i live. Negativt, kan du bli prøver å holde på noe for lenge og det kan være på tide å slippe taket.

Tipsy

Å drømme at du er beruset, innebærer ditt bekymringsløse natur og joviale gemytt. For å se andre beruset i drømmen din, angir at du må være forsiktig i hvem du assosierer deg med. Deres handlinger kan reflektere over din egen karakter.

Trade

Å drømme at du er trading betegner middelmådig suksess i næringslivet.

Trespass

Å drømme at du er adgang forbudt, foreslår at du tvinger din tro på andre. Det kan også bety at du blir altfor oppmerksomme og trenger å gi noen sin pusterom.

Turner

For å se en turner i drømmen din, betyr smidighet, styrke og nåde.

Tar

For å se tjære i drømmen din, innebærer ditt avhengigheten av noe eller noen. Du trenger å bli mer selvhjulpne. Tjære er også symbolsk for det ubevisste og det negative aspektet av selvet.

Temptation

Å drømme om fristelser, representerer en konflikt mellom deg selv og dine ønsker og mellom øyeblikkelig tilfredstillelse eller langsiktige mål. Du prøver kanskje å veie slike beslutninger i ditt våkne liv.

Tickle

Å drømme at du blir kilt, indikerer at et behov for humor og latter i livet ditt. Du kan være å ta ting for alvorlig.