Tag Archives: RRansom

Å drømme at noen er krevende løsepenger fra deg, betyr at du har blitt bedratt.

Relasjoner

Å drømme om dine våkne relasjoner, indikerer ønske-oppfyllelse. I drømmen din tilstand, kan du være i stand til å konfrontere problemer som du normalt ville ignorere eller er redde for å bringe opp. Sammenlign drømmen forhold til dine våkne forhold. Å drømme om et forhold med en fremmed, representerer ulike sider av personligheten din.

Rifle

* Vennligst Se Gun.

Rogue

Å drømme at du er rogue, forutsier at dine venner vil bekymre deg over en dårlig avgjørelse som du har gjort og gått gjennom med. Å drømme at din kjæreste er rogue, betyr at du vil bli dypt bedrøvet over omsorgssvikt og inconsideration av en venn.

Ruler

For å se en linjal i drømmen din, viser din bekymringer for ikke å måle opp til standarder for andre. Det kan også bety at du må være forsiktig i å lage en avgjørelse eller dom.

Rabies

Å drømme om at et dyr med rabies biter deg, indikerer at du er husing ekstreme indre følelser av sinne og uuttalte fiendtlighet. Ditt sinne kan bryte ut i vold dersom ikke uttrykkes på en kontrollert måte.

Redd

Å drømme at du er redd for å fortsette på noen situasjon, betyr problemer i hjemmet og svikt i næringslivet. For å se andre redd i drømmen din, betyr at noen venn vil være altfor pakket inn i hans eller hennes egne problemer så å hjelpe deg med noen gunst.

Resepsjon

Å drømme at du deltar på en mottakelse, betegner mange hyggelige forlovelser og sosiale sammenkomster.

Rival

Å drømme at du har en rival, viser at du er for nølende i å hevde deg rettigheter og stå opp for deg selv. Følgelig vil du miste favør av noen fremstående mennesker. Å drømme at du har blitt overlistet av en rival, viser at du har forsømt dine plikter og forretninger for gjennomføringen av fritids-og letthet. Din forsømmelse av disse forholdene vil bevise skadelig. Å drømme at du overliste en rival, angir at du vil finne en elskelig følgesvenn. Du vil også være fremme til høyere en høyere stilling.

Rømming

Å drømme at du er eloping, foreslår at du prøver å flykte fra problemene med ditt daglige liv. Du prøver å opprettholde en slags balanse i aspekter av deres åndelige, følelsesmessige og dagligliv.