Tag Archives: RRamp

Å drømme at du går opp en rampe, innebærer ditt kjemper i å oppnå et mål. Det er et symbol på din besluttsomhet og ambisjoner. Hvis du ikke klarer å gå opp en rampe, så det tyder på at du ikke er i stand til å overvinne vanskeligheter. Det er fortsatt hindringer som står på din vei. Å drømme at du går ned en rampe, refererer til en viss ustabilitet i livet ditt.

Rekkverk

Å drømme at du holder på et rekkverk, betyr at du er desperat å holde ut for en sjanse til å oppnå formålet med deg hengivenhet.

Riddles

Å drømme at du prøver å løse en gåte, betyr at din tålmodighet vil bli testet i noen bestrebelser du har valgt å gjennomføre. Du kan også forvente at denne oppgaven vil binde opp noen av din økonomi.

Rødbeter

Hvis du vil se eller spise rødbeter i din drøm, symboliserer suksess og overflod. Du høster fordelene av hardt arbeid.

Rudder

For å se et ror i drømmen din, betyr banen at livet deres er å ta og beslutningene du gjør hele denne veien.

Rabarbra

For å se rabarbra vokser i drømmen din, betyr at du frigjør deg ut av en uønsket situasjon eller forhold. Det foreslår også at hyggelige tider vil være dvelende rundt for en stund. Å drømme at du er matlaging rabarbra, betyr et argument som vil resultere i et tap av en venn. Å drømme at du spiser rabarbra betegner skuffelse i din nåværende jobb.

Reconcilement

Å drømme om en reconcilement, representerer en person i ditt våkne liv som du trenger for å koble med. Du trenger å bli kvitt noen byrde som er veiing deg ned.

Reptile

For å se en reptil i din drøm, symboliserer den grunnleggende drifter, instinktive natur eller undertrykt seksuelle begjær.

Risting

Å drømme at du skjelver, tyder på at du får kvitt din gamle vaner og tidligere tenkemåter. Du trenger å bli kvitt den gamle for å velkommen i den nye og bedre. Rist ting opp litt. Alternativt kan rister symbolsk av frykt.

Rømling

Å drømme at du er en rømling, indikerer at du arbeider med spørsmål om tilhørighet og aksept.