Tag Archives: RRadiant

Å se noe strålende i din drøm, indikerer renhet, intellektuell stimulering, åndelig opplysning og visdom.

Regn

Å drømme at du blir våt av regn, betyr at du snart vil bli renset fra dine problemer og problemer. Regn symboliserer også fruktbarhet og fornyelse. Å se og høre regn som faller, symboliserer tilgivelse og nåde. Å drømme at du ser regnet fra et vindu, tyder på at åndelige ideer og innsikter blir brakt til deg bevissthet. Det kan også symbolisere lykke og kjærlighet. Å høre bankingen av regnet på taket, betegner åndelige ideer og velsignelser som kommer til tankene. Det kan antyder også at du får mye glede fra hjemmet ditt liv.

Revenge

Å drømme at du tar hevn, symboliserer din svak karakter og bitter hjerte, som vil føre til tap av venner og føre til flere problemer. Å drømme at andre tar hevn på deg, betegner at du er omringet mine fiender og har grunn til å være engstelig.

Roast

Hvis du vil se eller spise steke i drømmen din, betyr melankoli i hjemmet, svik, og / eller hemmeligheter.

Rosemary

For å se rosmarin i din drøm, symboliserer sorg og minner. Du reflekterer på noe i drømmen din.

Ranch

Å drømme at du er på en ranch, foreslår at du trenger å gjøre opp status for livet ditt og hva du håper å oppnå og få. Drømmen kan også henvise til ditt eget levebrød og bekymringer om penger.

Rektangel

For å se et rektangel i drømmen din, representerer permanens, materialisme og stabilitet. På grunn av sine fire hjørner og fire sider, er det også symbolsk for nummer 4.

Ride

Å drømme at du rir et dyr eller et kjøretøy, symboliserer banen og retning i livet ditt.Alternativt kan det tyde på at du kommer sammen med en annen planer og ideer.Spesielt å drømme at du er riding en sykkel, motorsykkel eller hest symboliserer rytmen av noen seksuell handling.

Rodeo

Å drømme at du er på rodeo, foreslår at du må ta kontroll over din dyriske krefter og primal lyster.

Ruiner

For å se ruiner i drømmen din, foreslår at du er neglisjere aspekter av livet ditt.Alternativt kan det indikerer at du er selv-ødeleggende. Du trenger å få det sammen og komme på rett vei.