Tag Archives: RRadioaktive

Å drømme at noe er radioaktivt, representerer undertrykte følelser som er på randen av søl over i ditt bevisste og forårsaker en negativ innflytelse i ditt daglige liv. Dette er følelser og problemer som du trenger for å løse eller de vil gjøre mer skade i det lange løp.

Regnskap

Å drømme om at regnskapet er presentert for deg for betaling, forewarns at du vil være i en farlig posisjon eller muligens være viklet inn i en rettssak. Du bør også være forsiktig i hvem du låner pengene dine til. Å drømme at du holder konti mot andre, betyr en steinete vei i ledelsen av virksomheten din.

Revmatisme

Å drømme at du har revmatisme, betyr at en uventet avbrudd vil forsinke oppnåelse av dine mål og planer. Å drømme at andre har revmatisme, symboliserer skuffelse.

Robbery

Å drømme at du har blitt ranet, betegner at du opplever en identitetskrise, eller du lider noen form for tap i livet ditt. Alternativt kan du føle at noen har stjålet din suksess eller har tatt æren for noe du gjorde.

Rosette

Å drømme at du eller andre er iført rosetter, betyr bortkastet tid på useriøse sysler som vil bringe deg mye skuffelser på slutten.

Ras

For å se et ras i drømmen din, representerer følelser som du har vært holdt tilbake i lang tid. Du er på risiko for emosjonell overbelastning. Dine følelser er utbrudd i en uventet eller voldelig måte. Den drømmen kan også symbolisere påkjenninger i livet ditt og det ansvar som hviler på dine skuldre.

Relief

Å drømme om lindring, foreslår at du prøver å redusere påvirke av drømmen budskap og bilder. Du kan ha en forstyrrende drøm og bevisst søker å dempe effekten. Du må ta litt tid ut. Evaluer beslutninger og dømmekraft nøye.

Rikdom

Å drømme at du er velstående, angir at du har oppnådd det du ønsket å gjøre.Drømmen representerer dine prestasjoner og belønningene du høste for dine hardt arbeid. Å drømme at andre er rike, foreslår at du må søke og trekke støtte fra de rundt deg.

Roing

Å drømme at du er roing, indikerer et hardt og vanskelig reise eller bane. Det kan være å fortelle deg at du gjør ting på den harde måten. Alternativt kan det representere din åndelige fremgang og følelsesmessig reise.

Rullestol

For å se eller drømme at du er i en rullestol, foreslår at du må stå på egne ben og stoppe avhengig av andre. Kanskje du føler deg hjelpeløs. Alternativt, indikerer det at du er bokstavelig talt la andre presse deg rundt. Du må begynne å stå opp for deg selv.Hvis noen er fullbefarne i det virkelige liv, men du drømmer at de er i en rullestol, så det tyder på at han / hun er i behov av hjelp. De kan være redd for å spørre deg direkte og har vært slippe hint der bevisstløs kan ha plukket opp på.