Tag Archives: RRage

Å drømme at du er i raseri, er symbolsk for det dårlige temperament og negative utbrudd. Arbeidet med å styrke din indre styrke.

Regnskapsfører

Å drømme at du er en regnskapsfører, representerer et behov for å holde deg liv i balanse og harmoni. Alternativt kan det indikere at du bør bli holdt ansvarlig for noen tilstand eller omstendighet.

Revolution

Å drømme om en revolusjon, betyr store endringer som skjer i deg selv og hvordan du ser verden og din fremtid. Du kan være i konflikt eller i indre uro over ditt trossystem og hva du ønsker å oppnå.

Robin

For å se en rødstrupe i drømmen din, representerer nye begynnelser og tid for vekst.Det kan også være et ordspill på noen hvis navn er Robin.

Rotten

Å drømme at noe er råttent, foreslår at du sløse bort ditt potensial. Du har unnlatt å gjøre bruk av de mulighetene som har kommet din vei. * Vennligst se også Spoiled.

Rattle

For å se en baby leker med en rangle i drømmen din, betyr ro og tilfredshet i hjemmet.Å drømme at du gir en baby en rangle, betyr uheldige investeringer.

Remodeling

Å drømme at du er remodeling, indikerer at du er omvurdere dine verdier og å gjøre endringer i trossystem.

Ringeklokke

Å drømme at du hører eller ring en dør bjelle, indikerer at du er åpen for nye opplevelser. Drømmen kan også påpeke noe du har oversett. Kanskje du ennå ikke skjønner at en mulighet er åpen for deg.

Røyking

Å drømme at du er røyking, viser at du prøver å skjerme deg selv og andre mot dine følelser. Du har problemer med å slippe andre inn

Rum

Å drikke rum i drømmen din, betyr at du vil ha rikdom, men vil mangle klasse og moralsk raffinement. Du velte seg i glede og fråtseri.