Tag Archives: RRømme

For en mann til å drømme om unnslipper, indikerer svindel og mulige svik fra co-arbeidere. For en kvinne til å drømme om unnslipper, forewarns at hun bør være forsiktig med å falle i kjærlighet til raskt. Vær forsiktig med hvem og hvor du vier din følelser.

Rabbi

For å se en rabbiner i drømmen din, representerer deres holdninger om jødedommen.drømmen kan tjene til å bekrefte deres tro og overbevisning.

Record

For å se eller lytte til en rekord i drømmen din, foreslår at du må vurdere begge sider av en situasjon. Du må være mer i harmoni med dine instinkter. Alternativt, representerer det et behov for trivsel og sensuell nytelse.

Rescue

Å drømme at du blir reddet eller redde andre, representerer et aspekt av deg selv som har blitt neglisjert eller ignorert. Du prøver å finne en måte å uttrykke denne forsømte delen av deg selv. Spesielt å drømme at du redde noen fra drukning, viser at du har erkjent visse følelser og egenskaper som er symbolisert ved drukning offeret.

Ritual

Å drømme om et rituale, angir at du trenger å bedre fokusere energier. Alternativt er det en vane at du trenger å bryte.

Roses

For å se roser blomstringen i drømmen din, betyr troskap i kjærlighet og ankomsten av en mye frydefull anledning. Roses også symboliserer kjærlighet, lidenskap, femininitet, og romantikk, særlig hvis de er røde roser. Hvis du ser en hvit rose, så symboliserer jomfruelighet, renhet, og hemmelighold. Det du ser en gul rose, så det refererer til utroskap eller sjalusi. For å se visnet roser i drømmen din, betyr død eller avskjed eller fravær av kjære. Å lukte roser i drømmen din, betegner utenkelige lykke og glede.

Radio

Å drømme at du lytter til radio, symboliserer din bevissthet og intuisjon mot en bestemt situasjon. Hva du høre gjennom radio representerer også meldinger fra bevisstløs din.Det er mulig at det er noen for for ESP eller telepatisk kommunikasjon. Å drømme at en radio er slått av, viser at du har muligheten til å hjelpe eller bistå i enkelte situasjoner, men du nekter å gjøre det.

Regnfrakk

Å drømme at du er iført en regnfrakk, foreslår at du er skjerming deg fra dine følelser.Du er ikke i stand til å møte nastiness. Det refererer også til din pessimistisk syn.

Reverend

For å se en pastor i din drøm, indikerer at du er på jakt etter respekt og veiledning.Drømmen kan også bety at du trenger å være mer uselvisk og nå ut til andre i deres nød.

Robåt

Å drømme at du er i en robåt, symboliserer hardt arbeid og utholdenhet. Du er coping med dine egne problemer og følelser i din egen måte og i ditt eget tempo. Vurdere tilstanden til vannet.