Tag Archives: RRace Car

For å se en racerbil i din drøm, symboliserer din hard kjøring og sta holdninger. Det kan også gjenspeile din konkurransedyktig natur og behovet for å vinne. Alternativt kan symbolet være et ordspill for dine problemer med rase og etnisitet. Å drømme at du kjører en racerbil, representerer deres hektisk livsstil. Du kan risikere helsen din med uvøren oppførsel. For å se racerbaner i drømmen din, representerer livet i høyt tempo for deg. Sporene kan være en metafor for din søken etter å komme videre i livet.Alternativt kan du føle at du går i sirkler. Eller at du har et sett vei tenke og gjøre ting på og er villige til å avvike fra den.

Redningsvest

Å drømme at du er iført en redningsvest, symboliserer trygghet og forsterkning. Du har behov for litt støtte. Å drømme at du ikke iført redningsvest, angir at du ønsker å nærme dine følelser og problemer hodet på, til tross for forestillingen om at det kan være smertefull eller ubehagelig.

Restaurant

Å drømme at du er i en restaurant, tyder på at du føler deg overveldet av beslutninger / valg som du trenger å gjøre i livet ditt. Alternativt, indikerer det at du søker for emosjonell næring utsiden av sosial støtte system.

Rygg

Å drømme at du gjør det rygg, tyder på at selv om du anerkjenner dine følelser, er du ikke konfrontere dem på hodet.

Rooster

For å se en hane i din drøm, indikerer at du eller noen blir et show-off. Det er en indikasjon på cockiness og arroganse. Du har liten eller ingen hensyn til andre. Å høre en hane i din drøm, symboliserer bragging og selvforherligelse. For å se haner slåss i drømmen din, betyr rivalisering og krangling.

Rags

For å se gamle, fillete filler i drømmen din, betyr at du rydde opp gamle problemer og spørsmål. Å drømme at du er iført filler, betyr angst og bekymringer over selvbilde.

Rehabilitering

Å drømme at du er i et rehabiliteringssenter, indikerer at du er klar for en frisk ny start.Du er gjenoppbygge en ny selvbilde.

Revolver

For å se en revolver i din drøm, symboliserer dvelende av fare. Hvis du vil se din elsker med en revolver i din drøm, betegner en uenighet med noen venn og en mulig break-up med elskeren din. * Vennligst også se Pistol eller Gun.

Robot

For å se en robot i din drøm, indikerer at du kommer om livet i en mekanisk og rigid måte. Du har mistet evnen til å uttrykke dine følelser. Alternativt kan en robot symbolisere den måten du viser arbeidslivet.

Rotter

For å se rotter i drømmen din, betyr følelser av tvil, skyld og / eller misunnelse. Du har uverdige tanker som du holder for deg selv, men spiser deg opp innvendig. Alternativt, betegner det frastøting. Drømmen kan også være et ordspill på noen som er en rotte.For å se en svart rotte, representerer svik og skjulte aktiviteter. For å se en hvit rotte i drømmen din, angir at i din tid nød, får du hjelp fra en uventet kilde. Å drømme at en rotte er bitende føttene, symboliserer rotterace som du opplever i ditt våkne liv.