Tag Archives: CCaptive

Å drømme at du blir holdt til fange, tyder på at du føler deg fanget i noen aspekter eller omstendigheter av ditt våkne liv. Du kan føle deg fanget i din karriere, forhold eller livet generelt.

Charades

Å drømme at du spiller charades, indikerer at det er noe som du ikke klarer å sette ord på eller artikulere. Prøv å tyde hva meldingen du prøver å formidle.

Circus

Å drømme at du har en veldig bra tid på et sirkus, innebærer ditt tilfredshet og tilfredshet med din nåværende omgivelser. Men å drømme at du er bare på sirkus, betegner at du blir misforstått på noen måte. Du gir ut feil inntrykk til andre. Å drømme at det er kaos på sirkus, betyr at livet ditt er ute av kontroll.

Concentration Camp

Hvis du vil se eller bor i en konsentrasjonsleir i drømmen din, indikerer at du er redd for forskjeller. Du har vanskeligheter med å akseptere andre og deres forskjeller. Lær å verdsette mangfold og egenart på deg selv og andre rundt deg. Hvis du faktisk bodde i en konsentrasjonsleir, kan drømmen bety en situasjon i ditt våkne liv som utløser lignende følelser følte på den tiden.

Cover

Å drømme at du dekker noe, indikerer en del av deg selv at du prøver å skjule eller er redd for avslørende. Tenk over hva du prøver å dekke opp.

Crow

For å se en kråke i drømmen din, representerer irriterende vaner og den mørkere delen av din karakter. The Crow kan tjene som budbringere fra ubevisste din.

Cable

For å se en kabel i drømmen din, representerer deres utholdenhet og holdbarhet.Dersom kabelen er frynsete eller ødelagt, så det betyr en mangel på styrke.

Cat

Hvis du vil se en katt i drømmen din, betyr mye ulykke, forræderi, og uflaks. Men for katten elskeren, betegner katter en uavhengig ånd, feminin seksualitet, kreativitet og kraft. Hvis katten er aggressive, så det tyder på at du har problemer med det feminine aspektet av deg selv. Hvis du ser en katt uten hale, så det betyr en tapt av selvstendighet og mangel på autonomi. Å drømme om at en katt er bite deg, symboliserer fortærende kvinnelige. Kanskje du tar og tar uten å gi. Du kan være uttrykk for noen frykt eller frustrasjon spesielt når noe ikke går som planlagt. For å se en svart katt i din drøm, indikerer at du opplever noen frykt på ved hjelp av synske evner og tro på din intuisjon. Du kan feilaktig knytte svart katt med ondskap, ødeleggelse, og uflaks. Hvis du ser en hvit katt, så det betegner vanskelige tider. Å drømme om at en katt drepte en edderkopp, foreslår at du uttrykker din kvinnelighet i et forførende og utspekulert måte enn i en utilslørt og nesten ødeleggende måte. ** Se The Meaning In Action: “” Black Cat “eller Skadet Cat”

Chemist

For å se en kjemiker ved arbeid i drømmen din, viser din evne til å endre og forandre deg selv.

Cloth

For å se klut i drømmen din, representerer komponenter og ulike stykker som komponerer livet ditt. Tenk fargen for betydning i Outlook eller hvordan det går i livet ditt.