Tag Archives: CCanopy

For å se en baldakin i din drøm, symboliserer beskyttelse. Du kan også være forhøyet til en fremtredende posisjon.

Champagne

For å se åpningen av en flaske champagne, er symbolsk for en seksuell handling. Det er også representant for en feiring eller en personlig prestasjon at du er stolt av.

Cinema

* Vennligst se Theater.

Communion

Å drømme om fellesskap, symboliserer din konflikt med den materielle verden og den åndelige verden. Du er revet mellom dine verdier og dine følelser. Alternativt, indikerer drømmen et svik. Du kan også søke noen form for aksept.

Court

Å drømme at du er i retten å stå opp for anklager mot deg, innebærer ditt sliter med problemer av frykt og skyldfølelse. En situasjon eller omstendighet i livet ditt er å gi mye lidelse og bekymring. Du kan føle at du blir dømt på noen måte.

Crossing

Å drømme at du skal krysse en gate, foreslår at du setter deg i fare. Alternativt, pleier du å gå mot flertallet, og for at du pleier å være et mål for kritikk. Å drømme at du skal krysse en elv eller en kropp av vann, symboliserer en åndelig forandring eller oppvåkning.

Cab

Å drømme at du er praie en drosje, foreslår at du trenger å spørre om hjelp for å kunne bevege seg fremover i noen våkne situasjon.

Cash Register

For å se et kassaapparat i drømmen din, representerer økonomiske bekymringer og problemer. På den annen side, kan du bli forventer monetære gevinster.

Cheetah

For å se en gepard i drømmen din, foreslår at du trenger å få flytte og være mer aktiv i jakten på dine mål. Kanskje du har vært litt lat og du trenger for å komme bort fra at setet.

Cloak

Å drømme at du er iført en kappe, betyr behovet for trygghet, varme og følelsen av å være godt beskyttet. Det kan også bety at du prøver å dekke opp eller skjule noe. Hvis det ser en revet eller fillete kappe i drømmen din, betyr et skille mellom deg og en venn eller elsker.