Tag Archives: CCardinal

For å se en kardinal i drømmen din, representerer vitalitet og lykke. Det kan også bety første omgang eller din posisjon i front.

Chariots

Å drømme at du er ridning i en vogn, angir at du trenger å utøve kontroll i livet ditt. Å drømme at du eller noen andre faller fra en vogn, betegner svikt.

Cyclone

For å se en syklon i drømmen din, tyder på at man slåss mot noen følelsesmessig kaos.

Condom

For å se en innpakket kondom i drømmen din, representerer deres ensidige synspunkter og ikke tillate andre å ytre sine meninger. Det symboliserer også seksuelle muligheter. For å se en uåpnende kondom i drømmen din, indikerer seksuell frustrasjon. I tillegg kan det også tyde på at du opplever litt angst om graviditet eller seksuelt overførbare sykdommer. Å drømme at du eller din partner har på seg en kondom, foreslår at du føler deg følelsesmessig beskyttet.

Coward

Å drømme at du eller noen er en feiging, indikerer at du er redd for å se ditt sanne selv og å være hvem du er. Du er hindering din egen self-vekst.

Crown

For å se en krone i din drøm, symboliserer suksess og fremtredende.

Cactus

For å se en kaktus i drømmen din, tyder på at du føler deg invadert. Din plass blir overfylt inn og du føler at du blir kvalt. Den stikkende spines av kaktus representerer ønsker å etablere en grense av dine personlige plass og privatliv. Kanskje du har funnet deg selv i en vanskelig situasjon. Alternativt kan en kaktus være symbolsk for ditt behov for å forsvare deg selv på noen måte. For å se en kaktus i drømmen din kan også betegne behovet for å tilpasse eksisterende omstendigheter i stedet for å prøve å endre dem.

Caterpillar

For å se en larve i drømmen din, betyr en etappe i din egen personlige vekst og utvikling der du er på vei, men ennå ikke har nådd målet ditt.

Chest

Hvis du vil se brystkassen i drømmen din, betyr tillit, erobring og vitalitet. Alternativt representerer den følelsen av å være overveldet og blir farlig konfrontert med noe.Vurder også om drømmen er å fortelle deg at det er noe som du trenger for å “gå av brystet”. Å drømme at du slår på brystet ditt, indikerer triumf og en stor bragd.

Club

For å se en klubb i drømmen din, betegner følelser av aggresjon eller underkastelse avhengig hvis klubben blir brukt av eller mot deg. Du har kanskje noen uuttalte sinne som er på randen av kokende over. Det er også symbolsk av virilitet og combativeness.