Tag Archives: CCanyon

For å se en canyon i drømmen din, representerer deres ubevisste sinn og skjulte følelser. Det kan peke på følelser og relasjoner som du ikke gjenkjenner.

Chalk

For å se et stykke kritt i drømmen din, refererer til skole og læring. Din evne og kunnskap blir kalt inn spørsmålet.

Churning

Å drømme at du er churning noe, indikerer uorden og kaos. Du må dirigere energier til mer verdt bestrebelser.

Comet

For å se en komet i drømmen din, viser at du trenger å flytte på og fri deg fra emosjonelle og fysiske belastninger. Lad frem mot dine mål.

Cougar

For å se en cougar i din drøm, symboliserer vill skjønnhet, kraft, ynde og rå følelser. Det refererer ofte til feminine kraft og aggresjon. Alternativt, indikerer det også lurking fare og død.

Crossbones

For å se crossbones i din drøm, symboliserer fare og gift. Symbolet kan også representere livet av en pirat.

Carrot

For å se en gulrot i drømmen din, betyr overflod. Det kan også symbolisere en tablett som i ordspill “dingle en gulrot”.

Check

For å se en sjekk i din drøm, tyder på at du kanskje føler gjeld til andre. Drømmen kan også være et ordspill på å sjekke ut ting. For å se en blank sjekk i din drøm, symboliserer din ubrukt potensial. Det kan også indikere uavhentede gevinster. For å se en hake i drømmen din, indikerer godkjenning og aksept. Din hardt arbeid har gitt resultater.

Cliff

Å drømme at du står på kanten av et stup, indikerer at du har kommet til en økt nivå av forståelse, ny bevissthet, og en frisk synspunkt. Du har kanskje nådd et kritisk punkt i livet ditt og kan frykte å miste kontrollen. Å drømme at du eller noen faller utfor et stup, foreslår at du går gjennom noen vanskelige tider og er redd for som er foran deg. Du frykter at du ikke er klar for utfordringen.

Contact Lens

For å se eller slitasje kontakt linse i drømmen din, foreslår at du trenger å fokusere på oppgaven. Du må betale nærmere oppmerksomhet til en situasjon før du handler på den. Drømmen kan også bety at du trenger for å komme i kontakt med noen. Hvis du har problemer med å sette på kontaktlinser i drømmen din, så det indikerer at du har problemer med å betale oppmerksomhet.