Tag Archives: CCandle Wax

For å se stearin i drømmen din tyder på at det er for mye aktivitet skjer i livet ditt. Du må kanskje bremse ned og ta en pust i bakken. Alternativt kan det symbolisere passering av tid som lenge har gått.

Chair

For å se en stol i din drøm, symboliserer du trenger å sitte ned og ta seg tid til å vurdere en situasjon før du fortsetter. Å drømme at noen tilbyr deg en stol, betyr at du må være åpen for å ta og akseptere råd.

Colt

For å se et føll i drømmen din, tyder på at du føler klosset og usikre. Du begynner å slippe løs din ubrukt potensial.

Cotton Candy

Hvis du vil se eller spise sukkerspinn i drømmen din, representerer barndommen nytelser eller belønninger. Du er fornøyd med hvordan ting går i livet ditt.

Crop

Å drømme at du er en tendens til å beskjære, representerer vekst, egenkjærlighet, og selv-verdsettelse. Til slutt er hardt arbeid lønner seg.

Carriage

Å se en gammeldags vogn i drømmen din, foreslår at tenkemåter kan være for utdatert og foreldet. Vognen er også et symbol på makt og status.

Charm Bracelet

Hvis du vil se eller slitasje en sjarm armbånd i drømmen din, er symbolsk for beskyttelse mot skade. Tenk symbolikken av de spesifikke sjarmen for ytterligere betydning.

Clay

For å se eller arbeide med leire i drømmen din, representerer kreativitet og evnen til å forme ditt sinn. Det kan også bety at du er i stand til å manipulere ting til din fordel.Alternativt, betyr det ditt behov for å sette noen mål og planer for deg selv. Du har litt å vokse opp å gjøre og trenger å planlegge for fremtiden. Ifølge freudiansk perspektiv, symboliserer leire avføring. For å se en leire pott i drømmen din, betyr hengivenhet, dyd eller renhet. Den leire potten er også en helbredende symbol.

Confetti

Hvis du vil se eller kaste konfetti i drømmen din, representerer prestasjon og suksess.Du har oppnådd en høyere vekst og læring. Du har nådd et vendepunkt i livet ditt.Alternativt symboliserer det mye fest og fanfare. Du kan uttrykke glede, seier, og frihet fra tvang.