Tag Archives: NNazi

Hvis du vil se en nazi i drømmen din, representerer en form for ond og nådeløs kraft som ikke kan begrunnes med. Du kan føle at andre er å sette deg ned.

Nobility

Å drømme at du er forbundet med adelen, betyr at du foretrekker show, nytelse og status i motsetning til dyrking av sinnet.

Nerd

For å se eller drømme at du er en nerd, viser følelser av mindreverd og / eller ineffektivitet. Du føler at du har blitt oversett.

Noter

For å se noter i drømmen din, representerer sensualitet og et ønske om harmoni, spesielt i noen våkne forhold.

Nimbus

For å se en nimbus rundt din eller noen andre, antyder dyp åndelig vekst og framgang.

Nebb

For å se et nebb av en fugl i drømmen din, foreslår at du eller noen innblanding i en situasjon du eller de ikke har noen virksomhet i. Det er et symbol på en irritasjon eller interferrance.

Nøkkel

For å se en nøkkel i din drøm, symboliserer muligheter, tilgang, kontroll, hemmeligheter, eller ansvar. Du kan låse bort din egen indre følelser og følelser. Å drømme at du mister nøklene, betyr din frykt for å miste din posisjon eller status i livet.Du kan ha mistet kontrollen over deg selv. Det kan forutsier også av uventede endringer og ubehagelige opplevelser. Hvis du gir din nøkkel bort, så det tyder på at du har gitt opp kontrollen over enkelte situasjoner eller ansvar. Å drømme at du finner nøkler, viser at du har funnet en løsning på et problem. For å se ødelagte nøkler i drømmen din, betyr mange krangler og muligens en break-up. For å høre lyden av nøklene rallende, angir at du har den rette holdningen til livet. Du er på vei i riktig retning og ber alle de riktige spørsmålene i prosessen. Det er også et tegn på avgjørende handling.

Nervous

Å drømme at du er nervøs for noe, indikerer at du opplever selv-tvil og følelsen av utrygghet.

Nøtter

For å se nøtter i drømmen din, betyr galskap eller forvirring. Det kan også referere til noen som er “nøtter” eller noen som driver du gal. Du kan være nærmer seg en våken situasjon alt galt og trenger å se på det fra et annet perspektiv. Vurder også nøtter som et ordspill på “pungen” og dermed henspille på noen seksuelle antydninger. Å drømme at du spiser nøtter, betyr velstand og oppnåelse av dine ønsker. Du kan også prøve å komme til kjernen av en sak eller situasjon.