Tag Archives: NNeighborhood

Å drømme om nabolaget ditt, representerer en følelse av fellesskap og behovet for å være mer aktiv. Du uttrykker et behov for å utvikle nye venner og nye bånd. Tenk på din våkne følelser mot dine naboer.

North Star

For å se nord stjerne i din drøm, symboliserer en ledestjerne eller din skytsengel som vil guide deg gjennom livet.

Nails

For å se selv hamre spiker i drømmen din, innebærer ditt fasthet og evne til å kjøre en hard røverkjøp. Vurder også ordspill, “få spikret” som kan bety å bli tatt på noe eller seksuelle antydninger. En annen populær frase “treffe spikeren på hodet” tyder på at du har fullt ut løst en situasjon. For å se spiker i din drøm, symboliserer lenge og hardt arbeid for lite kompensasjon og lønn. Å drømme at du skadet deg selv med en spiker, foreslår at du må være forsiktig med hva du sier. * Vennligst se også negler.

Netto

For å se en netto i drømmen din, betyr at du finner deg selv fanget i en komplisert livssituasjon.

Nudler

For å se nudler i drømmen din, betegner en unormal appetitt og lyst.

Nature

Å drømme om natur, betegner frihet, ro, restaurering og fornyelse. Det kan representere at interne instinktene oppleves og uttrykkes.

Nymph

For å se nymfer i drømmen din, representerer den feminine mystikk. Det symboliserer også uskyld, nåde og renhet.

Nellik

For å se nelliker i din drøm, symboliserer lys-heartedness, vitalitet og glede. Alternativt kan det representere bachelorhood.

Northern Lights

For å se nordlys i drømmen din, representerer fornyet energi, vitalitet og ungdom. En situasjon eller forholdet er endelig gjort klart for deg. Alternativt, indikerer det at du vet hva du trenger å gjøre, men kan være for lat eller for redd for å hoppe til handling.

Naked

Å drømme at du er naken, betegner frykt for å bli oppdaget og eksponert om dine aktiviteter og feilvurdering. Å drømme at du plutselig oppdage din nakenhet og prøver å dekke opp, innebærer ditt sårbarheten til en situasjon. For å se en naken person i drømmen din og du blir kvalm av det, betyr litt angst om å oppdage den nakne sannheten om at personen eller situasjonen. Det kan også forutsi om et ulovlig kjærlighetsforhold, tap av prestisje og skandaløse aktiviteter. På den annen side, hvis du ikke har noe problem med en annens nakenhet, da det innebærer at du ser gjennom mennesker og akseptere dem for hvem og hva de er. * For en grundig analyse, klikk på Common Dreams: Naked.