Tag Archives: VVaskemaskin

For å se eller bruke en vaskemaskin i drømmen din, foreslår at du trenger for å løse tidligere problemer og gamle problemer for å få en ren start for deg selv.

Vacuum

For å se et vakuum i drømmen din, foreslår følelse av tomhet. Du kan ha oppstått et tomrom i livet ditt. Alternativt kan du trenger å rydde opp i handling og din holdning. Å drømme at du er støvsuging, betyr tap av kontroll.

Vines

For å se vinstokker i drømmen din, representerer deres ambisiøse tanker eller ideer.Det kan også indikere din clinginess til andre. For å se drue ranker i din drøm, symboliserer belønninger, velstand, og åndelighet.

Veggedyr

Å drømme om veggdyr, indikerer at du er urolig eller irritert om enkelte situasjoner eller forhold. Du er å holde disse negative følelsene for deg selv i stedet for verbalisering det.

Vandring

Å drømme at du er fotturer, representerer fremgang og prestasjon. Med utholdenhet og sterk vilje, vil du gjøre det langt i livet.

Visnet

Å drømme at noe er visnet, foreslår at du føler deg fysisk og / eller følelsesmessig drenert. Du kan bli deprimert. Alternativt indikerer drømmen at du ikke utnytte ditt fulle potensial. Du kan sløse bort dine talenter.

Vannsklie

Å drømme at du er på eller se en vannsklie, foreslår at du blir feid bort av dine følelser.Du er sakte utforsker riket av ubevisste din. Alternativt foreslår drømmen som du kommer med flyten av ting uten noen innvendinger eller motstand.

Veltalende

Å drømme at du gir en veltalende tale, betyr hyggelige nyheter.

Victory

Å drømme om seier over noe, tyder på at du er i behov av noen motivasjon eller tro på dine evner. Noen ganger må du tenke eller visualisere suksess før de faktisk oppnå det.

Vortex

* Vennligst Se Whirlwind.