Tag Archives: VVatikanet

For å se Vatikanet i drømmen din, betegner uventede gain på grunn av virkningen av andre. For å se Vatikanet forlatt og i ruiner, betyr tap av venn og mangel på støtte.

Virgin

Å drømme at du er en jomfru, symboliserer renhet og potensial. Spesielt for en gift kvinne å drømme at hun er jomfru, betyr fortid anger og anger, og en dyster fremtid. Å drømme om at noen er jomfru, viser integritet og ærlighet. Du har kanskje et ideelt at du binde å oppnå.

Vann

For å se vann i din drøm, symboliserer din ubevisste og din følelsesmessige tilstand i sinnet. Vann er den levende essensen i psyke og strømmen av livsenergi. Det er også et symbol på åndelighet, kunnskap, healing og forfriskninger. Å drømme at vann koker, foreslår at du uttrykker noen følelsesmessig kaos. Det kan også bety at følelsene fra ubevisste din er overflaten og klar til å bli anerkjent. For å se rolige, klare vannet i drømmen din, betyr at du er i harmoni med åndelighet din. Det betegner ro, fred i sinnet, og foryngelse. For å se gjørmete eller skittent vann i drømmen din, indikerer at du er vasse i din negative følelser. Du må kanskje vie litt tid å avklare ditt sinn og finne indre fred. Alternativt antyder det at din tenkning / dommen er uklar og tåkete. Hvis du er midt i gjørmete vann, så det indikerer at du er i over hodet i en situasjon og er overveldet av følelser. Å drømme at vann stiger opp i huset ditt, innebærer ditt kamper og overveldende følelser. Å høre rennende vann i drømmen din, betegner meditasjon, refleksjon og meditasjon av dine tanker og følelser. Å drømme at du går på vann, tyder på at du har høyeste og ultimate kontroll over dine følelser. Det kan også foreslå at du trenger å “holde seg på toppen” av dine følelser og ikke la dem eksplodere ut av hånden. Alternativt er det symbolsk tro på deg selv.

Veil

Å drømme at du eller noen har på seg et slør, representerer noe som du ønsker å skjule eller skjule. Ting er kanskje ikke det det ser ut til å være.

Vertigo

Å drømme at du har vertigo, viser din mangel på tillit i noen situasjon. Du opplever kanskje følelser av angst og ubehag.

Volcano

For å se en vulkan i drømmen din, viser at du ikke klarer å kontrollere følelsene, særlig hvis vulkanen utbrudd. Sluttresultatet kan være skadelige og sårende.

Vase

For å se en vase i din drøm, symboliserer livmoren og alle ting feminine. Du er åpne for kritikk eller forslag. Drømmen representerer også kreativitet.

Venstre

Å drømme om retning venstre, symboliserer det ubevisste og fortrengte tanker / følelser. Det er en indikasjon på passivitet. Å drømme at du er igjen, representerer følelser av avvisning eller ikke passer inn i en gruppe. Det kan også fremheve frykt for ikke å kunne holde følge. Du er spørrende dine evner og / eller ikke kan utnytte ditt fulle potensial. Hvis du igjen noe eller noen bak, indikerer at du er klar til å gi slipp på fortiden og gå videre.

Vifte

For å se en fan i drømmen din, refererer til forandringer i livet ditt. Det kan betyr også behov for å roe ned etter en svært ladet emosjonell situasjon eller tilstand. Å drømme at du er Fanning selv eller at noen er Fanning deg, representerer deres mangel på selvtillit.