Tag Archives: V



Vattpinne

For å se eller bruke en vattpinne i drømmen din, representerer ditt behov for healing og / eller rensing.

Vaktmester

For å se en inaktiv vaktmesteren i drømmen din, betyr mange problemer og tilbakeslag i din virksomhet bestrebelser. For å se en travel vaktmester, forutsier av hyggelige nyheter.

Virvelvind

Å drømme at du er i veien for en storm, betyr endringer som kan føre til tap, kaos og skandale. Du blir dratt ufrivillig inn i et overfor din fortrengt tanker.

Vannkoker

For å se en vannkoker i din drøm, symboliserer dagligdagse aspekter av livet ditt.Kanskje du tar visse ting for gitt eller utsikt noe eller noen. For å se en kjele med kokende vann i dine drømmer, betegner stort og møysommelig arbeid fremover. Hvis kjelen er plystring, så det indikerer at dine følelser har bokstavelig talt komme til kokepunktet.

Veisperring

For å se en veisperring i drømmen din, betyr hindringer i din bedrift eller personlige liv.Du kan bli mer vedvarende og flittig i å prøve å overvinne hindringene som kommer din vei.

Veske

For å se en pose i drømmen din, representerer det ansvar som du bærer. Hvis posen blir dratt eller revet, så det indikerer at du er bærer mye av byrden. Å drømme om en pose full av søppel, symboliserer at du er beheftet med bekymringer og problemer, du må finne en måte på lossing noe av denne belastningen.

Voldtekt

Å drømme at du har blitt voldtatt, antyder en sadistisk uttrykk for seksuell lyst. Du kan være uttrykk for en ubevisst ønske om å være krenket, erobret, eller tvunget inn i forbudt område. Noen kvinner har et ønske om å være seksuelt overmannet, men ikke vondt.Det indikerer også hevngjerrige følelser overfor det motsatte kjønn. Alternativt foreslår det at du føler deg krenket på noen måte. Noe eller noen er jeopardizing din selvrespekt og følelsesmessige velvære. Du føler at noen eller noe blir tvunget på deg.Drømmer om voldtekt er også vanlig for dem som faktisk var voldtatt i sitt våkne liv. For å se en voldtekt begås i drømmen din, betegner seksuell dysfunksjon eller usikkerhet.

Vask

For å se en vask i drømmen din. representerer følelsene dine og hvordan du kontrollerer dine følelser. Du må kanskje rense deg selv av tidligere følelser og starte friskt. Vurder også den vanlige frasen “alt, men kjøkkenvasken” som refererer til en situasjon hvor du har nesten alt du kan mulige ønsker eller trenger. Symbolet kan også være et ordspill på “synke” eller drukning.

Venterom

Å drømme at du er i et venterom, symboliserer din tålmodighet og evne til å forbli rolig, spesielt under en krise.

Vin

Å drømme om å drikke vin, refererer til fest, feiring og kameratskap. Å drømme at du bryter vinflasker, betyr fråtseri i dine lyster og lidenskap. Alternativt, symboliserer det maskuline.