Tag Archives: VVask

For å se en vask i drømmen din. representerer følelsene dine og hvordan du kontrollerer dine følelser. Du må kanskje rense deg selv av tidligere følelser og starte friskt. Vurder også den vanlige frasen “alt, men kjøkkenvasken” som refererer til en situasjon hvor du har nesten alt du kan mulige ønsker eller trenger. Symbolet kan også være et ordspill på “synke” eller drukning.

Venterom

Å drømme at du er i et venterom, symboliserer din tålmodighet og evne til å forbli rolig, spesielt under en krise.

Vin

Å drømme om å drikke vin, refererer til fest, feiring og kameratskap. Å drømme at du bryter vinflasker, betyr fråtseri i dine lyster og lidenskap. Alternativt, symboliserer det maskuline.

Vault

For å se et hvelv i din drøm, symboliserer det ubevisste eller personlige ressurser og potensial. Drømmen kan fortelle deg at du må begynne å bruke din indre reserver, skjulte ferdigheter og underutilized energier og slutte å holde dem låst og lagret bort.

Valentine

Å drømme at du sender valentines, viser behovet for å uttrykke mer kjærlighet og hengivenhet. Å drømme at du mottar en valentine, representerer din sympatiske, medfølelse og godhjertede natur. For å se en boks av valentines, betyr at en gammel elsker kan komme tilbake inn i bildet.

Vise

For å se eller bruke en skrustikke i drømmen din, tyder på at du føler deg begrenset og begrenset. Du føler at du ikke fullt ut kan uttrykke deg.

Vannmelon

For å se en vannmelon i deg drømme, representerer følelser av kjærlighet, begjær, begjær, og brennende lidenskap. Gravide kvinner eller kvinner på randen av menstruasjonssyklusen drømmer ofte av slike frukter, som vannmeloner. Alternativt kan vannmeloner være assosiert med sommeren letthet, fritid og avkobling.

Vekt

Å drømme om din egen vekt, representerer deres egenverd, selvfølelse, innflytelse eller makt eller overtalelse. Det er også tegn på byrdene du bærer i livet. Alternativt kan det representere din opptatthet av din fysiske form og utseende. Drømmen kan også være et ordspill for “vent”. Å drømme at du taper vekt, viser at du ikke lenger blir tynget ned.Det er som om noe har blitt løftet av skuldrene. Å drømme at du er overvektig eller at du er økende vekt, foreslår at du føler deg overbelastet og presset. Du kan være bærer altfor mye ansvar. Å drømme at du er undervektig, innebærer at du må jobbe hardere på noe. Du kan også være veien ut av din liga i noen situasjon.

Vest

Å drømme at du er iført en vest, representerer medfølelse for andre.

Volleyball

Å drømme at du spiller volleyball, representerer din ubesluttsomhet og manglende evne til å inngå forpliktelser. Alternativt, indikerer det viktigheten av samarbeid og teamarbeid. Du må lære å stole på andre i stedet for å gjøre alt selv.