Tag Archives: KKompliment

Å drømme at du gir et kompliment, foreslår at du må være standhaftig og ikke la andre spørsmålene dine myndighet og posisjon på ting. Å drømme at du blir komplimentert, refererer til ditt ønske om romantikk og kjærlighet.

Krysantemum

For å se krysantemum i drømmen vår, representerer overflod, velstand, ydmykhet og takknemlighet. Alternativt kan det tyde på at du trenger å tie om noen situasjon.

Kaffe

Å drømme at du drikker eller trenger din kaffe, foreslår at du skal få innsikt og kunnskap før du tar en avgjørelse eller å takle noen prosjekt / forhold. Du kan handle forhastet og trenger å bremse ned. Alternativt kan det innebære et behov for å endre din rutine. Å drømme at du drikker kaffe med noen, indikerer at du kanskje har følelser for den personen. For å se en kaffekanne i drømmen din, betyr gjestfrihet og deling av kunnskap, håp, bekymringer og / eller ideer. Det kan også representere naboskap, trøst og kameratskap.

Kasserer

Å se eller drømme at du er en kasserer, indikerer at du er re-evaluere livet ditt og hva du har oppnådd. Alternativt foreslår det at du har tatt deg ut av enkelte situasjoner. Du har “sjekket ut”.

Kjærlighet

Å drømme om kjærlighet til å være i kjærlighet, antyder intense følelser overført fra en våken forhold. Det innebærer lykke og tilfredshet med det du har og hvor du er i livet.På den annen side kan du ikke får nok kjærlighet i ditt daglige liv. Vi naturligvis lengter etter den forstand å tilhøre og å bli akseptert. For å se et par i kjærlighet eller uttrykke kjærlighet til hverandre, tyder mye suksess fremover for deg. Å drømme at din venn er forelsket i deg, kan være en av ønske oppfyllelse. Kanskje du har utviklet har utviklet følelser for din beste venn og lurer på hvordan han eller hun føler. Du er så opptatt av disse tankene at det er unngåelig at den finner sin vei inn i drømme sinn. På den annen side kan den drømmen antyder også at du har akseptert visse kvaliteter av din beste beste venn og innlemmet i din egen karakter. Å drømme at du gjør kjærlighet i offentlig eller på forskjellige steder, relaterer seg til noen overt seksuelle problem eller behov.Drømmen din kan fortelle deg at du trenger å uttrykke deg mer åpenlyst. Alternativt representerer det dine oppfatninger om din egen seksualitet i sammenheng med politiske og sosiale normer. Du kan spørre dine følelser om sex, ekteskap, kjærlighet og kjønnsroller.

Klør

For å se klørne i drømmen din, betyr følelser av sårbarhet og / eller fiendtlighet. Du føler et behov for å forsvare eller beskytte deg selv eller dine omgivelser. Du må også være forsiktig med dine ord og handlinger.

Konvertering

Å drømme om en konvertering, indikerer dine håp at noen problem eller situasjon kan endres. Denne drømmen representerer også din mobilitet og tilpasningsevne til situasjoner i livet.

Kveld

Å drømme om at kvelden har kommet, betegner slutten av en syklus, aldring og død.Det kan også være symbolsk av urealisert håp.

Kam

Å drømme at du grer håret, foreslår du trenger for å organisere og sortere tankene dine. Du må finne eller søke etter noen elementer som ikke er klart for deg i en situasjon eller forhold. * Vennligst se også Hair:

Keiserinne

For å se en keiserinne i drømmen din, betyr at du vil bli æret høyt, men din stolthet vil gjøre deg svært upopulær.