Tag Archives: KKamskjell

For å se en Kamskjellet i drømmen din, betyr kvinnelig seksualitet.

Khakis

Å bære khakis i drømmen din, antyder at det er noe som du ikke ser klart på. Eller at noe ikke kan være hva det virker.

Kjøretøy

Å drømme at du er ridning i et kjøretøy (bil, båt, tog, etc.), angir at du har kontroll over livet ditt, eller at andre er utøve makt over deg, avhengig av hvem som er i førersetet. Å drømme at du blir kastet fra et kjøretøy, symboliserer forhastet og ubehagelige nyheter.

Knocking

Å høre knocking i drømmene dine, antyder at ditt ubevisste forsøker å tiltrekke oppmerksomhet til noen aspekter av deg selv eller til noen våkne situasjon. En ny mulighet kan være presentert for deg.

Korsett

Hvis du vil se eller ha et korsett i din drøm, indikerer tilbakeholdenhet og restriksjoner.Du kan føle begrenset. Alternativt kan det bety at du har en tendens til å holde i misnøye din for å behage andre.

Kvikksand

Å drømme at du synker i kvikksand, viser følelser av usikkerhet. Antakelsen om at du er på fast grunn vil bevise villedende og du vil sakte finne deg selv i en forventet situasjon.

Karantene

Å drømme at du er plassert i karantene, symboliserer din hjelpeløshet ved en falsk venn som sprer ondsinnet sladder. Det kan også bety dine behov for å distansere deg fra andre eller en situasjon. Å drømme at du ser en syk venn i karantene, betyr at en venn desperat trenger din hjelp, men er redd for å spørre.

Kirke

Hvis du vil se utsiden av kirken i drømmen din, betyr hellighet og åndelig næring. Det er representativ for din verdi system og de tingene du holder hellig. Å drømme at du er i en kirke, foreslår at du søker for noen åndelig opplysning og veiledning. Du er ute etter å bli løftet på noen måte. Kanskje du har gjort noen feil i fortiden som har satt deg tilbake på veien mot dine mål. Med riktig støtte, vil du komme på rett spor igjen.Alternativt kan det også bety at du er spørrende og diskutere livet ditt banen og hvor det er ledende. Du er omvurdere hva du vil gjøre.

Klem

Å drømme at du klemme noe, foreslår at du trenger å gjøre mer plass til andre ting. Du må slutte å dvele ved dine tidligere følelser og fjerne dem bort. Alternativt kan det bety at du setter den “presse” på noen. Du eller noen kan føle presset eller stresset. Drømmen kan også være et ordspill på “main klem” eller din kompis. Hva er dine drømmer prøver å fortelle du om forholdet.

Koldbrann

Å se noen berørt med koldbrann i drømmen din, forutsier av sorg, tap og mulig død av noen nær.