Tag Archives: KKantre

Å drømme om at båten har kantret, representerer din unngåelse i konfrontere ubehagelige følelser og / eller situasjon.

Kingfisher

For å se en kingfisher i din drøm, symboliserer ro og verdighet.

Klasserom

Å drømme at du er i et klasserom, symboliserer at du kan lære en viktig livets lekse.

Kokain

Å drømme at du tar kokain, viser at du føler deg tom og blottet for følelser. Du ønsker å komme ut av forpliktelser eller nekte dine ansvarsområder. Du mangler ambisjoner. På en mer positiv notat, kan drømmen være å fortelle deg at du trenger å være mer livlig og energisk.

Krangel

Å drømme at du krangler med en viss person, betyr at det er noen skjulte harde følelser og konflikter mot den personen og du har vanskeligheter med å snakke om. Denne drømmen funksjoner for å bidra til å åpne den linjen for kommunikasjon med den personen i ditt våkne liv. For å overhøre kranglingen i drømmen din, betegner utilfredsstillende forretninger.

Kaffetrakter

Hvis du vil se eller høre en kaffetrakter i drømmen din, foreslår at du må ta ting litt langsommere. Du må tenke gjennom ting før du tar noen handling.

Kassett

For å se en kassett i drømmen din, tyder på at det er verdt og sannhet i hva du sier.

Kjeder

For å se kjeder i drømmen din, betyr ditt behov for å bryte fri fra en rutine, gammel idé, eller et forhold. Hvis du blir lenket, er da en del av dere blir kraftig hodet i sjakk.

Kloster

For å se et abbedi i drømmen din, betyr spiritualitet, trygghet og frihet fra angst. Du er i en tilstand av tilfredshet og tilfredshet. Hjelp for deg er alltid rundt hjørnet. For å se et abbedi i ruiner, forutsier at dine håp og ordninger vil falle inn svikt og incompletion.

Komponist

Å drømme at du er en komponist, betyr at du oppretter eller beordrer nye funnet energier til en situasjon eller aspekt av livet ditt.