Tag Archives: KKaniner

Hvis du vil se en kanin i drømmen din, forutsier av flaks, magi og en gunstig vendingen og positive utsikter i din fremtidige bestrebelser. Alternativt, kaniner symboliserer din seksuelle aktivitet. For å se en hvit kanin i din drøm, symboliserer trofasthet av en elsker. For å se mange kaniner hopping om engene, betyr fruktbarhet og at barn vil bringe deg mye glede. ** Se The Meaning In Action: “The Bunny Dog”, “Black Rabbit”, “Kokende A Rabbit” & “Turned Into A Bunny”

Kikkert

Å drømme at du ser gjennom en kikkert, foreslår at du trenger å ta en lang og nærmere titt på en situasjon. Du må nøye vurdere dine valg og beslutning.

Klapperslange

For å se en klapperslange i drømmen din, representerer tidens gang. * Vennligst se Snake.

Koala

For å se en koala i drømmen din, representerer din link den fysiske verden, det ubevisste, og den åndelige verden. Den koala symboliserer også sikkerhet, nurturance, beskyttelse og / eller feminine kvaliteter. Du kan være uttrykk for et ønske om å regress tilbake til infantil avhengighet og flykte fra ditt daglige ansvar / problemer.

Krabbe

For å se en krabbe i drømmen din, betyr at du utholdenhet og målbevissthet. På en ekstrem merk dere kanskje være for klengete og avhengig og henger på en håpløs oppgave. Krabber er også symbolsk av irritabel personlighet, som i ordspill, som “sur”.

Kvittering

For å se en kvittering i din drøm, indikerer at du godtar eller anerkjenner noen aspekter av deg selv. Det er en refleksjon av din åpenhet og ekthet. Hva er kvittering for?Alternativt antyder det garantert suksess og bedre tider fremover.

Karri

Å se eller smake karri i drømmen din, foreslår at du er emosjonelt sensitive og lett irritabel. Alternativt, refererer den til quick-vidd, skarphet og intellekt. Det kan også bety at du føler du er hot stuff.

Kitchen

For å se et kjøkken i drømmen din, innebærer ditt behov for varme og åndelig næring.Det kan også være symbolsk for pleie moren. Alternativt kjøkkenet, representerer en transformasjon.

Kloakk

For å se en kloakk i drømmen din, betyr råtten forhold og gamle relasjoner. Det tyder på at noe må ryddes opp eller umiddelbart endres.

Komfyr

For å se en ovn i drømmen din, foreslår et utviklingsland bevissthet.