Tag Archives: PPantomime

For å se en pantomime i drømmen din, representerer et tidspunkt i livet hvor ting var mer bekymringsløst og spontane. Alternativt drømmen kan være dramatisk å kalle din oppmerksomhet til et område som du må være mer bevisst på.

Patio

Å drømme at du er i patioen, foreslår åpenhet mot en bestemt situasjon. Å drømme at dørene til uteplassen er åpnet, representerer din mottagelig sinnstilstand. Hvis de er lukket, så det indikerer at du ikke blir åpnet for en situasjon. Patio dører representerer også sammenslåing av din mentale og åndelige tilstand.

Perle

For å se perler i din drøm, symboliserer den menneskelige sjel, indre skjønnhet, renhet og kyskhet.

Pin Cushion

For å se eller bruke en nålepute i drømmen din, betyr stikkende bemerkninger eller sårende kommentarer. Du føler deg brukt og manipulert. Alternativt kan du prøver å skade andre med skarpe ord og negative holdning.

Plasser Mat

Hvis du vil se eller sette en plass matte på et bord, foreslår at du er velkommen en ny person inn i livet ditt. Du kan være å inngå et nytt forhold, enten på et vennskap nivå eller romantisk nivå.

Pond

For å se en dam i drømmen din, representerer ro og ønske om mer stille tid for deg selv. Det er en tid til å reflektere over din situasjon og hva som skjer i livet ditt.Alternativt foreslår det at du holder følelsene dine inneholdt og i sjakk. Du opplever og emosjonelle ro i livet ditt.

Prevensjonsmiddel

For å se eller bruke prevensjon i drømmen din, foreslår at du nekter å la kreativiteten komme fra under overflaten. Du holder tilbake noen aspekter av deg selv. Alternativt betyr det dine bekymringer om graviditet eller seksuelt overførbare sykdommer.

Pus

For å se pus i drømmen din, antyder at noe trenger å bli uttrykt. Du kan være husing noen fordommer, holdninger, eller noen andre negative følelser som forsøker å bli utgitt. Du trenger å erkjenne disse følelsene og takle dem. Vurder også symbolikken av hvor på kroppen de pus ligger.

Pai

For å se en kake i din drøm, symboliserer at det vil være noen belønning for hardt arbeid. Det indikerer også at du kanskje er nådd utover dine evner. Alternativt kan det være en metafor for å få en god del, som i din “del av kaken”.

Paranoia

Å drømme at du er paranoid, angir hesitance i fremover i enkelte situasjoner eller forhold. Du er ikke klar for det store skritt i livet ditt, og er overveldet av frykt og mistenksomhet.