Tag Archives: PPaintbrush

For å se eller bruke en pensel i din drøm, symboliserer harmoni, kreativitet og kunstneriske talenter.

Paraply

Hvis du vil se en paraply i drømmen din, foreslår at du setter opp et skjold mot følelsene dine og prøver å unngå å håndtere dem. Det er også symbolsk av emosjonell trygghet.Hvis paraplyen lekker, så det indikerer at du er uforberedt på overfor dine problemer. Å drømme at du ikke kan åpne deg paraply, og det regner, så det tyder på at dere er åpne for konfrontere dine egne følelser, og la dine følelser kommer til overflaten.

Peel

Å drømme at du er peeling noe, representerer Shedding bort av gamle måter, vaner og forhold. Det kan også bety at du endelig bli kvitt og kaste unødvendige ytre forutsetninger.

Pheasant

For å se en fasan i din drøm, symboliserer morsrollen og nurturance.

Pisking Boy

For å se en whipping gutt i drømmen din, tyder på at du gjør skade på deg selv. Din uvøren oppførsel og aktiviteter vil lede deg til en vei av selvutslettelse. Du må finne deg selv, hvem du er, og tenke på hva du vil gjøre med livet ditt.

Plunge

Å drømme at du stuper inn i noe, indikerer at du står overfor en viss usikkerhet i ditt våkne liv. Du må være villig til å ta en risiko for å gå videre mot dine mål. Å drømme at noe er stuper i brystet eller andres bryst, antyder at noen sannheter blir skjult og / eller ignorert. Du nekter å erkjenne og konfrontere sannheten.

Possessed

Å drømme at du er besatt, representerer deres tilstand av hjelpeløshet og ikke ha kontroll over ting.

Prize

Å drømme at du mottar en premie, angir at du har oppnådd noen fremragende bragd eller hadde gjort betydelige fremskritt i personlige bestrebelser. Du føler deg glad og stolt av deg selv.

Panda

For å se en panda i drømmen din, tyder på at du har vanskeligheter med å komme til et kompromiss i en våken situasjon. Du må finne en middelvei slik at alle involverte parter vil bli fornøyd. Alternativt er det symbolsk i din egen barnlige kvaliteter eller noe som er kosete.

Pasient

Å drømme at du er en pasient, foreslår at du går gjennom en helbredende prosess.Alternativt kan denne drømmen være et ordspill for deg å være mer tålmodig.