Tag Archives: PPan

For å se en panne i din drøm, symboliserer dine holdninger og holdning på en bestemt situasjon. Det kan også representere kritikk og sinne. Hvis kjelen er laget av glass, så det representerer å være bevisst og klar om en bestemt situasjon. For å se en stekepanne i drømmen din, representerer fullstendighet i kjærlighet. Alternativt foreslår det at du må begynne å akseptere konsekvensene av dine handlinger. Du har kanskje funnet deg selv i en uunngåelig situasjon.

Partridge

For å se en rapphøne i drømmen din, betyr uavhengighet og fremhever dine lederegenskaper. Alternativt representerer det bedrag og fristelse.

Penny

For å se pennies i drømmen din, angir frykt for fattigdom eller noen økonomiske tap.Det er også ofte forbundet med dine talenter, energi og utholdenhet. Ikke undervurder din evne. Hvis kroner er skinnende, så det betyr lykke. For å finne pennies i drømmen din, tyder det på at du oppdager skjulte talenter og klar til å frigjøre ditt potensial.

Pig

For å se en gris i din drøm, symboliserer skitten, grådighet, stahet eller egoisme.Grisen kan også representere overflod og fråtseri.

Python

For å se en pytonslange i drømmen din, representerer fare, synd og utilslørt seksualitet.Alternativt kan det symboliserer din besluttsomhet. For å se en python kvele og drepe dens byttedyr, tyder på at du føler deg følelsesmessig stresset og engstelig. * Vennligst se også Snake.

Pole

For å se en påle i drømmen din, representerer sikkerhet og stabilitet. Du har alltid noe eller noen du kan lene deg på.

Potion

For å se en trylledrikk i drømmen din, tyder ulykke og negative konsekvenser. Du bør ikke prøve å purposely endre den normale rytmen i ting.

Pub

Å drømme at du er i en pub, representerer deres sosiale interaksjoner og hvordan du forholder seg til grupper og andre. Det symboliserer også behov for å slappe av og slippe løs noen ganger.

Papegøyer

For å se en papegøye i drømmen din, representerer sladder. En melding blir formidlet til deg. Det kan også bety at du eller noen blir repetitive eller tentamen deg. Alternativt kan papegøye betegne en person i ditt våkne liv som er eksentrisk eller ytterst ubehagelig.

Pavement

For å se eller gå på fortau i drømmen din, foreslår at du har en klar forståelse og forståelse av en situasjon. Du står på fast grunn. Drømmen kan også indikere at du har asfaltert og lagt ut på veien mot dine livsmål.