Tag Archives: PPannekake

For å gjøre eller spise pannekaker i drømmen din, representerer tilfredsstillelse og glede i din nåværende situasjon. Det kan også bety at glede og komfort i ditt arbeid.

Passasje

Å oppdage hemmelige passasjer i drømmen din, paralleller til noe nytt og / eller spennende som skjer i ditt våkne liv. Det kan referere til nye muligheter, et nytt forhold, eller en ny holdning til livet. Hvis du våkner opp før fullt utforske disse gangene, så det tyder på at du kanskje ikke vet hvordan du skal gå om å utnytte disse mulighetene, eller hvordan å gå videre med et forhold. Kanskje newness og usikkerhet av denne oppdagelsen gjør deg også litt mer forsiktige. Dette er en positiv drøm.

Peony

For å se en peon i drømmen din, representerer deres godt gjennomtenkte planer og ideer. Du trenger å trekke visdom fra dine tidligere erfaringer. Alternativt representerer det skyhet eller bluferdighet. Du blir altfor forsiktige i dine sysler.

Pilgrim

For å se en pilegrim i din drøm, indikerer en åndelig reise. Du strever mot større forståelse og bevissthet om hvem du er og den verden du lever i.

Play

Å drømme at du spiller, foreslår din tendens til å gå mot normen og bryte reglene i konvensjonen. Du har ubegrenset kreativitet. Alternativt kan det være en indikasjon på at du er alt arbeid og ingen lek. Å drømme at du ser på et skuespill, representerer de delene du spiller i ditt liv og de ulike handlingene og personas du legger på.

Polyester

Å drømme at noe er laget av polyester, foreslår at du bare får av og er fornøyd med middelmådighet.

Preacher

For å se en predikant i drømmen din, representerer en barsk personlig leksjon som du trenger å lære. Du kan være husing følelser av skyld og selv-straff. Du må slutte å være så hard mot deg selv.

Puls

Å føle pulsen i din drøm, symboliserer en slags angst i ditt våkne liv. Å drømme at du føler andres puls, foreslår at du prøver å koble med et aspekt av den personen.Kanskje du prøver å innlemme dette aspektet inn i din egen selvrespekt.

Par

For å se et par i din drøm, symboliserer ekteskap, foreldrene dine, eller et forhold.Tenk på hva paret gjør i drømmen din for ytterligere hint om deres betydning. Det kan peke på noe som mangler eller mangler i livet ditt.

Peak

Å drømme at du er på toppen av et fjell, symboliserer din suksess og prestasjoner. Du vil gå langt i livet ditt. Drømmen kan også være et ordspill på “titt”. Kanskje du så noe du ikke burde ha eller er du nysgjerrig på noe.