Tag Archives: PParachute

Å drømme at du er i en fallskjerm, viser at du har beskyttelse og trygghet i en tid der mange farer og uro rundt deg. Alternativt kan det også innebære at det er på tide å kausjon ut av en situasjon eller forlate en gammel idé / vane. Å drømme at du har problemer med en fallskjerm, betegner at du blir sviktet av noen du stolte på og klarert.

Peanøtter

For å se peanøtter i drømmen din, symboliserer behovet for å komme til sannheten eller kjerne av noe. Du må kanskje også begynne å presse deg selv og utnytte ditt fulle potensial, vurdere peanøtter i drømmen din å være et ordspill for penger, og det lille du har av det. Det kan representere dine økonomiske vanskeligheter.

Personsøker

For å se en personsøker i drømmen din, tyder på at noen prøver hardt å kommunisere sine tanker til deg. De prøver å komme gjennom til deg en eller annen måte. På den annen side, kan du føle at noen presser sin tro på deg.

Pinsett

For å se pinsett i drømmen din, viser at du trenger å se på en situasjon mye tettere.

Platypus

For å se en nebbdyr i drømmen din, foreslår din tendens til å velte seg og dvele ved dine følelser. Det kan også foreslå at fortrengte tanker og ubevisste materiale sakte kommer til overflaten og gjøre sitt nærvær kjent. Alternativt er det et tegn på skyhet og reservasjon, spesielt i sosiale situasjoner.

Poppel

For å se en poppel i din drøm, symboliserer liv og vitalitet.

Princess

Å drømme at du er en prinsesse, indikerer at du gjenkjenner ditt fulle potensial. Du trenger fortsatt å vokse mer og utvikle ditt fulle karakter. Alternativt kan du være for krevende og kanskje opptre som en bortskjemt drittunge. For en mann, for å se en prinsesse i drømmen din, representerer hans søster eller en viktig kvinnelig figur i livet ditt. Det foreslår også dine ønsker for den ideelle kvinnen.

Pacifier

For å se en smokk i drømmen din, representerer emosjonelle nurturance. Du kan være uttrykk for et ønske om å flykte fra ditt daglige ansvar og krav. Å drømme at du suger på en smokk, innebærer at du prøver å “suge opp til” noen i ditt våkne liv.

Parkering Ticket

Å drømme at du får en parkeringsplass billett, tyder på at du opplever en tapt følelse av ikke å vite hva du vil gjøre med livet ditt. Du føler at du blir dømt og kritisert for veien du ønsker å ta. Drømmen kan også være analog til din mangel på prestasjoner eller til tilbakeslag i livet ditt.

Pen

For å se en penn i drømmen din, betyr selvutfoldelse og kommunikasjon. Vurder også uttrykket av hvordan pennen er mektigere enn sverdet.