Tag Archives: PPantelånersjappen

Å se eller være i en pantelånersjappen i drømmen din, foreslår at du tappe dine ressurser, enten fysisk, åndelig eller følelsesmessig. Du må være mer forsiktig med hvordan du skal fordele disse ressursene eller risikere spredning av deg selv for tynn, og ender opp med ingenting.

Pastel

Å drømme om pastellfarger, angir at du ikke er helt gjenkjenne og håndtere en del av dine følelser. Det innebærer også tvetydigheten i livet ditt.

Peridot

For å se en peridot i drømmen din, betyr godt selskap og langvarig vennskap.

Pilot

Å drømme at du er en pilot, angir at du har full kontroll over din destinasjon i livet. Du er trygg og selvsikker i dine beslutninger og prestasjoner.

Planter

For å se planter i din drøm, indikerer fruktbarhet, åndelig utvikling, vekst eller potensialet for vekst. Alternativt reflekterer utseendet av planter i drømmene dine omsorgsfull og kjærlig natur. Spesielt å se innendørs planter i drømmen din, foreslår at veksten blir hindret eller forsinket på noen måte. Du opplever en mangel på uavhengighet. Alternativt kan drømmen bety ditt ønske om å komme nærmere naturen.Hvis du er fremmedgjort fra dine barn, så plantene kan sees som en representant for dine barn.

Poltergeist

Hvis du vil se eller høre en poltergeist i drømmen din, betyr en mangel på kontroll i livet ditt. Du opplever kanskje noen forstyrrelser som hindrer dine mål.

Pretzel

For å se en Pretzel i din drøm, symboliserer hengivenhet, spirituell tro og livets søte belønninger. Du er omfavner livet og strekker deg å hjelpe andre. Alternativt kan det indikere at du er opptatt med noe komplekst problem og er ikke sikker på hvordan å håndtere det.

Purre

For å se en purreløk i din drøm, symboliserer seier og beskyttelse. Drømmen kan også være en metafor for en “lekkasje”.

Pageant

For å se på eller drømme at du er i en skjønnhetskonkurranse, viser til din egen usikkerhet om dine opptredener. Du er hele tiden å sammenligne deg selv til andre og hvordan du måler opp til dem. Du kan også abonnere på samfunnets standarder for skjønnhet.

Parakitter

For å se en undulat i din drøm, indikerer at du mangler initiativ og ny idé. Du må være mer ukonvensjonell og spontan. Drømmen relaterer også til avhengighet og umodenhet.