Tag Archives: PPanser

For å se en hette i drømmen din, betyr at du gjemmer og gjemme fra en person eller situasjon. Du eller noen kanskje prøver å være bedragerske. Vurder også si “å ha hetten trukket over øynene dine”.

Passer

Å drømme at du har passer, betyr sviktende helse og tap av arbeid. For å se andre kaste passer, betegner ubehageligheter og kulde blant dine sosiale og / eller virksomhet sirkel.

Pepperrot

Å se eller smake pepperrot i drømmen din, tyder på at du har gjort en altfor sterk uttalelse. Du kan fornærme andre uten å vite det.

Pille

For å se eller ta en pille i drømmen din, betyr en gjenopprettelse av din indre harmoni.Det er en periode med healing og en slutt på de negative tankene i hodet ditt.

Planet

For å se en planet i drømmen din, betyr kreativitet, leting og nye eventyr. Du prøver kanskje å justere selv med uutnyttede energier som du aldri visste du hadde. Slå opp konkrete planet for ytterligere betydning.

Polo

Å drømme at du spiller polo, betegner et liv i rikdom og prestisje. Det refererer også til et patriarkat og hvordan vi kan leve i en mannsdominert verden.

President

For å se presidenten i ditt land i drømmen din, symboliserer autoritet, makt og kontroll.Det kan også representere dine egne personlige synspunkter og meninger, presidenter og sine handlinger.

Puppet

For å se en marionett i drømmen din, tyder på at du tillater andre å kontrollere deg. Du er lett svaiet av andre, og føler at du ikke kan stå opp for deg selv.

Paddle

* Vennligst Se Årer.

Parade

Å drømme at du ser på en parade, indikerer at du blir forstyrret eller distrahert fra å oppnå dine mål. For frykten for å mislykkes, kan du stoppe deg fra selv å forfølge dine mål og ønsker. Alternativt symboliserer parade sykluser, tidens gang, eller en spesiell hendelse i livet ditt. Vurder også symbolikken av hva tallene / dyr / flåter er i paraden.De kan gjenspeile et behov for deg å eie eller kontrollere disse attributtene.