Tag Archives: EEkvator

Å drømme om ekvator, indikerer søket for Self. Du utforsker aspekt av deg selv for å bli mer helhet.

Epilepsi

Å drømme at du har epilepsi, foreslår at du undertrykker følelsene dine. Du må erkjenne og uttrykke disse følelsene.

Elk

For å se en elg i din drøm, symboliserer styrke og utholdenhet. Det er en indikasjon på at du trenger å tilbringe mer tid med venner og spise sunnere.

Estate

Å drømme at du blir en eier av en eiendom, innebærer at arv vil være skuffende og ikke som du forventet.

Eel

For å se en ål i drømmen din, angir at du har problemer med engasjement. Det betyr også at du har problemer med å holde på ting.

Engagement

Å drømme at du er forlovet, representerer seksuelle eller forhold behov. Du prøver kanskje å løse dine følelser av ensomhet. Å drømme at du bryter en forlovelse, betegner en forhastet og uklokt avgjørelse i noen viktige saken. Å drømme om en bedrift engasjement, betegner bekymring og bekymringer i et område av arbeidet ditt.

Evergreen

For å se eviggrønne i drømmen din, betyr rikdom, lykke, udødelighet. og kunnskap. I tillegg kan det også bety at du vil finne håp midt i fortvilelse.

Epler

For å se epler vokser i et tre i din drøm, symboliserer visdom og stor velstand.Velfortjente belønning vil være lovende i fremtiden. Vurder også den vanlige frasen “et eple om dagen holder doktoren borte” som kan innebære at du må ta bedre vare på helsen din. Å drømme at du spiser et eple, betegner harmoni, glede og fruktbarhet. I en bibelsk forstand, spise et eple symboliserer din seksuelle appetitt, vellystig begjær og seksuell bevissthet som forbundet med eple i Edens hage. For å se grønne epler, representerer utvikle kjærlighet eller kjærlighet som har ennå å blomstre. For å se råtten eller spist epler i drømmen din, betegner at det du strever og sikter til kan ikke være tilfredsstillende, og selv skadelig for deg. Det kan også representere din uforsiktighet.

Adam og Eva

For å se Adam og Eva i drømmen din, foreslår at du ignorerer den maskuline aspekt av deg selv hvis du er kvinne og det feminine aspekt av deg selv hvis du er mann.Adam og Eva er klassiske symboler på den animus og anima. Alternativt, indikerer drømmen en hendelse i livet ditt som vil føre til at du mister dine håp og sjansene for suksess.