Tag Archives: EElektrisk støt

Å drømme om en elektrisk, betyr at dagens løpet av dine handlinger vil føre til katastrofe, selv døden. Du må være mer bevisst på dine omgivelser og de rundt deg.

Erter

For å se erter i din drøm, symboliserer noen mindre problemer og irritasjonsmomenter som stadig plager deg.

Ebony

Å drømme om ibenholt møbler eller andre varer av ibenholt, betyr distressing tvister, klager og krangler i hjemmet. Å drømme om ibenholt netter, betegner fortvilelse og tristhet.

Embryo

Å drømme om et embryo, symboliserer fremveksten av en ny idé. Også at din ubevisste følelser være overflaten. Alternativt kan det referere til dine følelser av sårbarhet og behovet for å være beskyttet. Men hvis du er gravid, er det ganske vanlig å se fosteret i drømmen din.

Eucalyptus

For å se en eukalyptus i drømmen din, representerer beskyttelse og behovet for å føle seg beskyttet.

Eksamen

Å drømme at du tar en eksamen, betyr usikkerhet, frykt for ikke å møte andres forventninger, og frykten for å mislykkes. * For en grundig analyse, klikk på Common Dreams: Exam.

Envy

Å drømme at du er misunnelig på andre, betyr at du vil få varme venner av uselvisk aktelse for ønskene til andre. Å drømme at du blir misunt av andre, betegner ulempene fra venner som er overanxious å behage deg.

Exorcism

Å drømme at du eller andre blir exorcised, symboliserer din initiativ til å gjenvinne kontrollen og ta skritt mot retning av dine mål. Alternativt kan du ikke ta ansvar for dine handlinger og er på utkikk etter en syndebukk.

Elephant

For å se en elefant i drømmen din, foreslår at du enten må være mer tålmodig og forståelse for andre. Elefanten er også et symbol på makt, styrke og intellekt. Alternativt som en skapning med en innadvendt natur, kan elefanten dermed bli skildrer din egen personlighet. Å drømme at du rir en elefant, indikerer at du er i kontroll over ubevisste og aspekter som du en gang var redd for.

Erting

Å drømme at du blir ertet, foreslår at du oppfører seg eller opptrer upassende i noen våkne situasjon. Alternativt betyr det også at du føler deg utsatt for andre eller av omstendighetene. Drømmen kan også være en metafor for noen som blir “en tease”, kanskje deg selv. Å drømme at du er mobbe en annen person, viser at du har problemer med et aspekt av din egen karakter som representeres av den personen som blir ertet. De kan fremheve din egen usikkerhet og selvtillit tvil.