Tag Archives: EElectric Guitar

For å se eller spille en elektrisk gitar i drømmen din, betyr kraften og styrken av lidenskap din. Du tydelig uttrykke dine følelser til andre. Alternativt er det symbolsk av ungdom og opprør.

Ereksjon

Å drømme at du har ereksjon, symboliserer din kreative kraft og energi. Du ønsker å ta affære.

Earwig

For å se en earwig i drømmen din, betyr ubehagelig nyheter som vil påvirke deg og din virksomhet og familieforhold.

Emblem

For å se en emblem i drømmen din, representerer deres kulturelle bånd og forfedrenes lenker. Drømmen gir deg en følelse av selvtillit og indre styrke.

Etterlater

For å se bladene i drømmen din, betyr nye funnet lykken og en forbedring i ulike aspekter av livet ditt. Det er et symbol på fruktbarhet, vekst og åpenhet. Alternativt, representerer det en passasje av tid eller fremheve en viss tidsperiode. For å se brun eller visne bladene i drømmen din, betyr falne håp, fortvilelse, tristhet og tap.

Egypt

Å drømme om Egypt, indikerer røttene og kjernen i dine egne følelser og spiritualitet.Det antyder en tid i livet hvor ting kan ha blitt enklere.

Exercise

Å drømme at du er trener, betyr dine bekymringer om helsen din. Du kan bli bekymret passer inn i samfunnets idealer for skjønnhet. Alternativt kan den drømmen tyder også på at du trenger for å utøve dine rettigheter og makt i enkelte situasjoner.

Elektrisitet

Å drømme av elektrisitet, symboliserer vitalitet og livskraft. Du må være revitalisert. Å drømme at elektrisiteten er ute, viser din mangel på innsikt og perspektiv på en situasjon.

Erkebiskop

For å se en erkebiskop i drømmen din, betyr det mange hindringer og tilbakeslag vil du ha til ansikt før nå dine opphav til formue og prestisje.