Tag Archives: EEarth

For å se jorden i drømmen din, betyr helhet og global bevissthet. Det kan også symbolisere en følelse av å være “jordet” og ditt behov for å være realistiske.

Embankment

Å drømme at du kjører langs en voll, betyr trusselen om problemer og ulykkelighet. Å drømme at du rir en hest langs en voll, betegner at du vil uten frykt møte og overvinne alle hindringer på din vei til rikdom og lykke. Å drømme at du går langs en voll, innebærer ditt slitne kamp for heving og høyere status.

Eggstokkene

Å drømme om eggstokkene, betegne ditt ønske for barna eller din opptatthet av å bli gravid. Alternativt, symboliserer drømmen fruktbarhet.

Enke

Å drømme at du er en enke, representerer ensomhet eller tristhet. Du kan føle seg isolert og / eller forlatt. Alternativt kan det bety din evne til å være fri og uavhengig.

Ex-Boyfriend

For å se en gammel ex-kjæreste fra barndommen i drømmen din, refererer til et friere, mindre beheftet forhold. Drømmen servere for å bringe deg tilbake til en tid hvor ansvar voksen (eller ekteskap) ikke forstyrre med spontaniteten til romantikk. Du trenger å gjenerobre spenningen, frihet og vitalitet av ungdom som mangler i ditt nåværende forhold. Å drømme om at ex-kjæresten gir deg råd om din nåværende forhold, antyder at du ubevisst forteller deg ikke å gjenta de samme feilene som du hadde gjort med denne eks-kjæresten. Å drømme at du blir massert av din ex-kjæreste, foreslår at du må gi slipp på noe av det defensiveness at du har vært å sette frem. Du har kanskje vært å sette opp en vegg eller rustning rundt deg. Du må lære å stole på folk igjen. Å drømme at du ex-kjæresten gir deg en utstoppet dyr, foreslår at du søker for betryggende og pleiende aspekter av et forhold. Dette er ikke å antyde at du ønsker deg ex-kjæresten tilbake. Alternativt kunne drømme representerer noen umodne forhold som kanskje (eller kanskje ikke) beskrive forholdet du hadde med din ex. Å drømme at du ser din ex-kjæreste kledd i dress på et sykehus, tyder på at du har kommet til enighet med dette forholdet, og har fullført den helbredende prosessen.

Electric Guitar

For å se eller spille en elektrisk gitar i drømmen din, betyr kraften og styrken av lidenskap din. Du tydelig uttrykke dine følelser til andre. Alternativt er det symbolsk av ungdom og opprør.

Ereksjon

Å drømme at du har ereksjon, symboliserer din kreative kraft og energi. Du ønsker å ta affære.

Earwig

For å se en earwig i drømmen din, betyr ubehagelig nyheter som vil påvirke deg og din virksomhet og familieforhold.

Emblem

For å se en emblem i drømmen din, representerer deres kulturelle bånd og forfedrenes lenker. Drømmen gir deg en følelse av selvtillit og indre styrke.