Tag Archives: EEksamen

Å drømme at du tar en eksamen, betyr usikkerhet, frykt for ikke å møte andres forventninger, og frykten for å mislykkes. * For en grundig analyse, klikk på Common Dreams: Exam.

Envy

Å drømme at du er misunnelig på andre, betyr at du vil få varme venner av uselvisk aktelse for ønskene til andre. Å drømme at du blir misunt av andre, betegner ulempene fra venner som er overanxious å behage deg.

Exorcism

Å drømme at du eller andre blir exorcised, symboliserer din initiativ til å gjenvinne kontrollen og ta skritt mot retning av dine mål. Alternativt kan du ikke ta ansvar for dine handlinger og er på utkikk etter en syndebukk.

Elephant

For å se en elefant i drømmen din, foreslår at du enten må være mer tålmodig og forståelse for andre. Elefanten er også et symbol på makt, styrke og intellekt. Alternativt som en skapning med en innadvendt natur, kan elefanten dermed bli skildrer din egen personlighet. Å drømme at du rir en elefant, indikerer at du er i kontroll over ubevisste og aspekter som du en gang var redd for.

Erting

Å drømme at du blir ertet, foreslår at du oppfører seg eller opptrer upassende i noen våkne situasjon. Alternativt betyr det også at du føler deg utsatt for andre eller av omstendighetene. Drømmen kan også være en metafor for noen som blir “en tease”, kanskje deg selv. Å drømme at du er mobbe en annen person, viser at du har problemer med et aspekt av din egen karakter som representeres av den personen som blir ertet. De kan fremheve din egen usikkerhet og selvtillit tvil.

Echo

Å høre eller gjøre et ekko i drømmen din, symboliserer du må gjenta deg selv for å bli hørt og for andre å tro deg. Du bør også ta hensyn til kraften og virkningen av dine egne ord. Du venter og håper på en reaksjon fra dem rundt deg. Det er også et symbol på sjelen.

Enchantment

Å drømme at du er under spell av fortryllelse, indikerer at du blir manipulert eller påvirket til undergang din.

Europa

Å drømme om å reise til Europa, betyr en lang reise som vil gi deg noen økonomisk gevinst. Alternativt, indikerer det originale tanken eller gamle tenkemåter.

Epaulet

Å drømme at du møter en person iført epaulets, betyr uklokt vedlegg som kan resultere i skandalen. Å drømme at du er iført epaulets, betyr midlertidig disfavør, men vil etter hvert bli anerkjent for dine æresbevisninger.