Tag Archives: EAdam og Eva

For å se Adam og Eva i drømmen din, foreslår at du ignorerer den maskuline aspekt av deg selv hvis du er kvinne og det feminine aspekt av deg selv hvis du er mann.Adam og Eva er klassiske symboler på den animus og anima. Alternativt, indikerer drømmen en hendelse i livet ditt som vil føre til at du mister dine håp og sjansene for suksess.

Elv

For å se en klar, rolig-strømmende elv i drømmen din, betyr at du tillater ditt liv til å flyte bort og det er på tide at du tar en mer avgjørende hånd i regissere livet ditt. En elv symboliserer også gledelig gleder, fred og velstand. For å se en rasende elv, betyr at livet ditt er følelsen ut av kontroll. For å se en gjørmete og / eller rasende elv, betegner urolige tider og sjalusi i livet ditt. Å drømme om at en elv består av rennende røde chili, refererer til den rå følelser, intens lidenskap eller sinne som strømmer gjennom deg og lengsel etter å bli uttrykt.

Etikett

Å drømme at du setter merkelapper på elementer betegner at behovet for organisasjon og orden. Det kan også indikere at du er for rask til å merke noe og due hull det. For å se eller lese etiketter i drømmen din, betyr at du har unknowingly la en fiende se innsiden av private anliggender, som et resultat av uforsiktighet og omsorgssvikt. Å drømme at noe er feilmerket, angir at du ser på ting på feil måte. Prøv et annet perspektiv.

Eføy

For å se eføy i drømmen din, betyr montering glede, god helse og økt formue. Dine nære bånd og relasjoner med de rundt deg vil bringe mye sikkerhet og komfort. For å se visnet eføy i drømmen din, betegner brutt forlovelser og tristhet.

Engineer

For å se en ingeniør i drømmen din, foreslår at du tar ansvar for livet ditt. Det indikerer også at du vurderer en situasjon og hvordan ulike delene passer sammen.

Evil

Å drømme om at noen eller noe er ondt, betegner en undertrykte og / eller forbudt aspekt av deg selv. Denne delen av deg selv kan være søker anerkjennelse og erkjennelse. Alternativt kan det onde også være en refleksjon av dine sterke, negative følelser som hat, sinne, etc.

Eldgammel

Å drømme om et gammelt tema, symboliserer din følelse av foundation. Du er godt jordet og er i stand til å lære av fortiden din.

E-post

Å drømme om e-post, angir at du trenger å nå ut til folk som kanskje ikke nødvendigvis alltid fysisk være rundt. Det kan også meget vel bety at du har vært å bruke for mye tid foran datamaskinen, og dette har båret over i drømmene dine.

Eagles

For å se en ørn i din drøm, symboliserer adel, stolthet, aggresiviteten, frihet, overlegenhet, mot og kraftige intellektuelle evner. Eagles også indikere selvfornyelse.Du vil kjempe intenst og modig å realisere dine høyeste ambisjoner og største ønsker.For å se en ørn lenket nede i drømmen din, representerer en desperat situasjon der du føler deg begrenset og begrenset. Du kan ikke uttrykke deg selv og være hvem du virkelig ønsker å være. Vurder også hva ørnen er lenket ned til for ytterligere ledetråder til hva som kan holde deg tilbake. For å se et reir av unge ørner i drømmen din, innebærer ditt avansement opp til toppen av den sosiale stigen. Å drømme at du drepte en ørn, innebærer ditt hensynsløshet. Du vil ikke la noe stå i veien for ambisjoner og innhente mål, selv om det betyr sårer de rundt deg. Hvis noen andre dreper en ørn, så det indikerer at berømmelse, rikdom og makt vil være hensynsløst tatt fra deg. Å drømme at du spiser kjøttet av en ørn, viser at sterk og kraftfull karakter vil lede deg til stor rikdom og innflytelse.

Elveblest

Å drømme at du bryter ut i elveblest, indikerer at du er bekymret for enkelte situasjoner eller avgjørelse. Det betyr også nervøsitet og til og med frykt.