Tag Archives: DDåp

Å drømme om en barnedåp, symboliserer en fornyelse og frisk begynnelse. Du kan være gjennomgår en transformasjon hvor du ønsker å bedre deg selv som person.

Desert

Å drømme at du går gjennom en ørken, betyr tap og ulykke. Du kan lide av et angrep på ryktet ditt. Ørkener er også et symbol på ufruktbarhet, ensomhet og følelse av isolasjon og håpløshet.

Dizzy

Å drømme at du føler deg svimmel, symboliserer forvirring. Du kan ikke ta en beslutning eller gjøre opp din mening om noe. Konsentrat av et fokuspunkt og lære å balansere dine valg.

Doughnuts

For å se en smultring i drømmen din, representerer Selvet. Det tyder på at du kan føle tapt og fortsatt prøver å finne deg selv og ditt formål i livet. Alternativt, refererer det til vekst, utvikling og nurturance. Du er ikke helt hel.

Duk

For å se en skitten duk i drømmen din, betyr ulydighet og krangel.

Datter-In-Law

Hvis du vil se din datter-in-law i drømmen din, betyr at en uvanlig og uventet hendelse vil enten gi deg mye lykke eller nød, avhengig demeanor henne i drømmen din.

Diary

* Vennligst Se Journal.

Document

Hvis du vil se eller lese et dokument i drømmen din, representerer noen viktig informasjon som er i ferd med å bli gjort kjent for dere. Det symboliserer noen oppdagelse eller realisasjonen.

Drawbridge

For å se en Drawbridge i drømmen din, representerer beskyttelse. Du kan føle at noen forhold eller situasjon er for invasiv. Det kan også bety at du trekker linjen og skape grenser.

Dusker

For å se dusker i drømmen din, forutsier at du vil oppnå og nå dine mål og ambisjoner.