Tag Archives: DDato

Å drømme at du er på en date, representerer du trenger for selvoppdagelse og selvbevissthet. Drømmen kan også være en “generalprøve” for en faktisk dato du har.Det tjener til å overvinne angst du måtte ha.

Diadem

* Vennligst se også Crown.

DNA

Å drømme om DNA, foreslår at du trenger å fokusere og nøye plotte ut alt for å gå videre i livet. Lær av negativitet som du har opplevd. Drømmen kan også representere initialene “D” og “A”. Tenk på hvem eller hva i ditt liv har disse initialene.

Drama

Å drømme at du skriver et drama betegner at du plutselig finner deg selv neddykket i gjeld og nød. For å se et drama i drømmen din, betyr at du vil bli gjenforent med gamle venner.

Dunghill

For å se en dunghill i drømmen din, betyr at overskudd og formue vil komme fra de mest uventede av kilder. For den ene, vil du også gifte seg umåtelig godt.

Deja Vu

Å drømme om Deja Vu, indikerer noen uløste problem som du ikke tar opp eller nekter å erkjenne. Det kan også representere en melding eller ord av råd som du trenger å akt.

Diploma

Hvis du vil se eller motta et diplom i din drøm, symboliserer ferdigstillelse og / eller anerkjennelse for en godt utført jobb.

Doll

Å drømme om at en dukke kommer til liv, innebærer dine ønsker å være en annen og flykte fra din nåværende problemer og ansvar. Dukker kan tjene som et middel til å handle ut dine ønsker. For å se en dukke i din drøm, symboliserer barndommens uskyld og lys-hearted moro. Å drømme at du spiller med en dukke, representerer en mangel på kommunikasjon mellom deg bevisste og ubevisste sinn. Du kan også ha en umoden holdning til det motsatte kjønn.

Dritt

* Vennligst se også Avføring eller avføring.