Tag Archives: DDrikking

Å drømme at du er drikkevann, representerer åndelig forfriskning. Du vil finne løsning ved å se i deg selv og din fortid. Å drømme at du drikker alkohol, angir at du søker enten glede eller flykte. Spesielt hvis du drikker vin, så det er symbolsk for en guddommelig makt.

Daggry

Å drømme at den dagen bryter, betyr suksess i prosjektene og bestrebelser.

Deformert

Å drømme at du eller noen er deformert, representerer ubebygde aspekter av deg selv som du kan ha oversett. Du nekter å erkjenne disse karakteristikkene kan påvirke ytelsen din og kreativ flyt.

Dinosaur

For å se en dinosaur i din drøm, symboliserer en utdatert holdning. Du må kanskje kaste dine gamle tenkemåter og vaner. Å drømme at du blir jaget av en dinosaur, indikerer din frykt for ikke lenger er nødvendig eller nyttig. Alternativt blir jaget av en dinosaur, kan gjenspeile gamle saker som fortsatt kommer tilbake for å hjemsøke deg.

Dog House

For å se en hund hus i drømmen din, kan indikere at du er i store problemer. Du blir straffet for dine handlinger.

Drunk

Å drømme at du er beruset, tyder på at du opptrer uforsiktig og sanseløs. Du mister kontrollen over livet ditt og har mistet et grep om virkeligheten.

Dance Recital

For å se en dans recital i drømmen din, betyr at du vil være å flytte til et annet sted å bo.Å drømme at du deltar i en dance recital, betyr at du vil være i konflikt med dine kolleger eller klassekamerater.

Depresjon

Å føle seg deprimert i drømmen din, refererer til din manglende evne til å foreta tilkoblinger. Du kan ikke se årsakene til dine problemer og konsekvensene av dine avgjørelser.

Dispute

Å drømme at du har konflikter med dine kjære, betyr at en jobb overføring eller flytting.Å drømme at du har tvister om trivielle saker, innebærer ditt urettferdighet i dømme andre.