Tag Archives: DDarkroom

Å drømme at du er i et mørkerom, foreslår at du venter på at noe skal skje eller for å se hva som kan utvikle seg i en situasjon.

Desk

For å se eller sitte ved skrivebordet i drømmen din, foreslår at du vurderer og veier dine problemer. Det er et tegn på self-leting og funn. Hvis du er på en annens skrivebord, da det symboliserer en mangel på tillit til dine egne evner.

Dying

* Vennligst se Die.

Downtown

Å drømme at du er i sentrum, representerer deres materielle bekymringer og eiendeler. Det kan indikere kjas og mas livet ditt.

Dukkespiller

Å drømme at du er en dukkespiller, foreslår at du prøver å kontrollere eller manipulere noen.

Deaf

Å drømme at du er døv, indikerer at du føler tilbaketrukket fra verden, kan du bli lukking deg bort fra nye opplevelser eller slå deg ut. Å drømme at noen andre er døv, tyder på at noen nær deg er trukket tilbake.

Dictator

Å se eller drømme at du er en diktator, foreslår at du må være mer fleksibel og fordomsfri i vår tenkning og i beslutningsprosesser. Du blir for kontrollerende.Drømmen diktatoren kan også symbolisere en over kontrollerende far eller farsfigur.

Død

Å drømme om dødsfallet til en kjær, tyder på at du mangler et bestemt aspekt eller kvalitet som den elskede legemliggjør. Spør deg selv hva som gjør denne personen spesiell eller hva du liker om ham. Det er at svært kvalitet som du mangler i ditt eget forhold eller omstendigheter. Alternativt, indikerer det at uansett hva vedkommende representerer har ingen del i ditt eget liv. Å drømme om din egen død, indikerer en overgangsfase i livet ditt. Du blir mer opplyst eller åndelig. Alternativt er du prøver desperat å unnslippe kravene i ditt daglige liv. * Vennligst se også Die.

Dress

Hvis du vil se eller ha på seg en kjole i din drøm, representerer en feminin Outlook eller feminint perspektiv på en situasjon. Du er fritt uttrykke din kvinnelighet. Å drømme at du er iført en hvit kjole, foreslår at du vil skal vises ren og engleaktige mot andre.

Dverg

For å se en dverg i drømmen din, tyder på at du føler deg liten og ubetydelig. Føler du deg hjelpeløs i enkelte situasjoner eller har en deflatert følelse av egenverd?