Tag Archives: DDag

Å drømme om en solrik dag, symboliserer klarhet og / eller pleasantness. Du ser ting klart. Å drømme om en dyster eller overskyet dag, betyr tristhet. Hvis du drømmer om en bestemt dag, så må du kanskje se nærmere på den dagen for noen betydning.Vurdere antall assosiert med denne dagen. En viss dato kan markere en spesiell jubileum, avtale eller anledning. Å drømme om bestått av en dag, viser at du trenger å administrere tiden din bedre og plotte ut målene på en mer bevisst måte.

Deeds

Å drømme at du en signering en gjerning, forutsier av et søksmål der du vil mest sannsynlig tape.

Diet

Å drømme at du er på en diett, foreslår at du straffe deg selv. Du føler behersket fra hva du virkelig ønsker å gjøre. Alternativt, indikerer det selvkontroll og selvdisiplin. Du gir opp ting som er usunne i livet ditt.

Dødsfall

Å drømme at du er i bereavement, foreslår at du undertrykker din sorg. Du trenger å uttrykke sorg og ikke holde det inne.

Drikke

Å drikke en drikke i drømmen din, representerer din evne til å forstå og ta inn en ny idé eller konsept. Drømmen kan være analog til din tørst etter kunnskap. Vurder hvilken type drikke for ytterligere mening.

Damson

For å se en Damson tre fulle med frukt i drømmen din, betyr rikdom og at du vil bli godt belønnet. Å drømme at du plukke plommer ut av Damson treet og spise dem, betyr at du vil oppleve noe tap og sorg. En mørk sky vil sveve over deg.

Den

Å drømme at du er i hiet, betyr arbeid, industri og effektivitet.

Disguise

Å drømme at du er i en forkledning. betyr at du gjemmer seg fra noe eller noen i ditt våkne liv. Det er på tide å møte virkeligheten og stoppe gjemmer seg bak en fasade.

Donuts

* Vennligst se Doughnuts.

Druer

For å se drue ranker i drømmen din, betyr at du prestasjon til en fremtredende posisjon som gir mye glede til andre. Det er et symbol på velstand, rikdom og forfall. Hvis du vil se eller spise druer i drømmen din, representerer rikdom og velstand. Din hardt arbeid lønner seg, og du vil snart motta belønning for ditt arbeid. Å drømme at du plukker og sanker druer, betyr profitt og realisering av dine ønsker.