Tag Archives: JJasmine

For å se jasmin i drømmen din, betyr kjærlighet og beskyttelse. Det er også en indikasjon på kortvarige gleder.

Julen

Å drømme om julen, symboliserer familiens samhold, gjenforeninger, og feiring. Det er også representant for nye begynnelser og frisk starter. Vurder også egne assosiasjoner med denne ferien.

Jets

For å se en jet flyr overhead i drømmen din, betyr dårlige nyheter fra fjerne venner eller ulykke i bedriften.

Justice

Å drømme at du krever rettferdighet, betyr at du er truet med forlegenhet fra falske påstander og beskyldninger. Å drømme at andre krever rettferdighet fra deg, betyr din framferd og omdømme blir avhørt.

Jacuzzi

Å drømme at du er i en jacuzzi, foreslår at du trenger å rense dine følelser og bli kvitt alle negativitet du opplever i ditt sexliv.

Jordmor

For å se en jordmor i drømmen din, betegner sykdom som nesten er livstruende.

Jaspis

For å se jaspis i drømmen din, betyr lang levetid og helbredelse. Å drømme at en jaspis steinen er plassert i munnen din, betyr at sannheten snart vil bli åpenbart for deg.

Julenissen

For å se Santa Claus i drømmen din, viser at du trenger å være mer å gi, akseptere og / eller tilgivende. Du trenger å erkjenne og har en tendens til noen aspekt av deg selv. Å drømme at du eller noen er utkledd som julenissen, foreslår at du trenger å behandle andre som du ønsker å bli behandlet. Sett deg selv i andres sko og bestemme hvordan de kan føle.

Jettegryter

For å se jettegrytene i drømmen din, representerer problemer og tilbakeslag i å oppnå dine mål. Du må kanskje gjøre noen endringer i hvordan du nærmer deg mål.Drømmen kan også tyde på at ting ikke går glatt for deg i noen aspekter eller situasjon i ditt våkne liv.

Jade

For å se jade i drømmen din, viser helbredende krefter, udødelighet og sannhet. I tillegg representerer det også vekst, forming og utvikling av din personlighet.