Tag Archives: JJockey

For å se en jockey i drømmen din, forutsier en gave fra en uventet kilde. Å drømme at en jockey blir kastet fra huset sitt, innebærer ditt assistanse vil bli kalt på av fremmede.

Ja

Å drømme at du sier “ja”, symboliserer om igjen og igjen eller aksept av en tilstand, situasjon eller beslutning. Drømmen kan også være å gi deg tillatelse til å gjøre noe som du er i tvil om i ditt våkne liv.

Jubilee

Å drømme om en jubileumsutgave, betyr lystbetont bestrebelser og til og med ekteskap. Det signaliserer også nye begynnelser.

Jakke

Hvis du vil se eller ha på seg en jakke i drømmen din, representerer det bildet du ønsker å presentere og prosjekt til verden utenfor. Alternativt, symboliserer det din beskyttende og defensive persona. Du har en tendens til fjerne dine følelser og som et resultat, kan du bli isolere deg selv. Vurder også farge, utseende og type jakke for ytterligere betydning.

Jenter

For å se en jente i drømmen din, representerer lekende, uskyldig og barnlig natur.Kanskje du har vært oppfører immaturely. Å drømme om en jente som du nettopp har møtt, representerer dine bekymringer og tanker om du hadde gjort et godt inntrykk på henne og hva hun tenkte på deg. Hvis hun fortalte deg at hun mislikte deg i drømmen, så kan det være en unnskyldning for deg å avfeie henne og ikke forfølge et forhold som er hinsides vennskap. For en mann til å drømme at han er en jente, betyr at han ønsker å være skuespiller og spille kvinnelige deler.

Juni

Å drømme av juni måned, betyr uvanlig gevinster i alle dine bestrebelser.

Joggesko

Å se eller bruke joggesko i drømmen din, foreslår at du nærmer deg gjennom livet med letthet og små hindringer. Det betegner også komfort og tilfredshet med deg selv og hvem du er. Alternativt, indikerer den drømmen som du fører et aktivt liv og er alltid på farten.

Jab

Å drømme at du er jabbing noen, foreslår at du må ta mer initiativ og slutte å tvile på egne evner.

Jug

For å se fylt mugger i drømmen din, betyr gjenforening av venner. For å se tomme mugger i drømmen din, forutsier fremmedgjort av venner på grunn av din oppførsel. For å se brutt mugger i drømmen din, betyr sykdom og svikt i sysselsetting.

Jakt

Å drømme at du er på jakt, betegner at du søker eller arbeider for å oppfylle noen indre lyster, enten følelsesmessig eller fysisk. Du kan være i jakten på en løsning eller i jakten på en seksuell erobring. Å drømme at du jakte og drepe et dyr, viser at du prøver å undertrykke eller ødelegge en instinktiv del av deg selv. Å drømme at du blir jaktet på, indikerer at du blir overveldet av livets utfordringer. Hvis du vil se noen andre jakt et dyr i drømmen din, foreslår at du prøver å finne en skjult del av din egen selvrespekt. Du kan prøve å indirekte tilnærming en utfordring eller situasjon.