Tag Archives: JJack

For å se eller bruke en jack i drømmen din, tyder på at du ønsker å balansere livet ditt.Den drømmen kan også symbolisere en person som heter “Jack” i livet ditt.

Jogging

Å drømme at du er jogging, foreslår at du går gjennom livet i et jevnt tempo. Du er egentlig ikke tar noen aksjon mot endringer.

Jamre

Å høre en jamret i din drøm, symboliserer litt tristhet, smerte eller lidelse for noen rundt deg. Hvis du er jammer, så drømmen kan tjene som en aveny der du fritt kan slippe slike følelser som kanskje ikke passer i ditt våkne liv.

Juice

Å drikke juice i drømmen din, representerer livets gave og vitalitet.

Jester

For å se en spøkefugl i din drøm, symboliserer at smålige ting og dumt tidsfordriv vil føre til at du ignorere viktige saker.

Junk

For å se søppel i din drøm, symboliserer din trenger for å bli kvitt og kast gamle tenkemåter og gamle vaner.

Jackal

For å se en sjakal i drømmen din, refererer til manipulasjon. Du har en tendens til å mate ut av andre.

Joint

Å føle eller merke leddene i drømmen din, representerer fleksibilitet. Det refererer også til en gi og ta situasjon og behovet for å arbeide sammen som et team. Å drømme at du har felles problemer, tyder på at ting ikke kommer sammen slik du vil ha det til. Du opplever vanskeligheter i din fremgang.

Januar

Å drømme av januar måned, betyr tap av kjærlighet og vennskap.

Jukebox

For å se en jukebox i drømmen din, representerer din nest beste. Du prøver ikke din hardest. Vurder hvilken type musikk som det er å spille og hvordan det er relatert til din moral, tro og humør.