Tag Archives: JJavelin

Å drømme at du er knivstukket av et spyd, betyr en trussel for din sikkerhet og frihet.

Juletre

For å se et juletre i din drøm, symboliserer familien feiringer, sammenkomster og familiære relasjoner. Du opplever kanskje noen engstelser og stress i ditt familieliv. Det betyr også en passasje av gangen, selvutvikling og åndelig opplysning. Vurder også følelser og følelser du opplever i løpet av denne høytiden for å hjelpe deg med å tyde denne drømmen symbol. Hvis drømmen om et juletre forekommer i desember, kan det indikere forventede gleder, krevende oppgaver, og økende angst i forbindelse med høytiden.

Jewels

Å se eller slitasje juveler i drømmen din, betyr en verdi i deg selv eller andre i der beundre og verne. Det symboliserer også glede, rikdom, ambisjoner og åndelig beskyttelse. For å finne juvelene i drømmen din, betyr raske utviklingen.

Jaguar

For å se en jaguar i drømmen din, representerer fart, smidighet og makt.

Joshua Tree

For å se en Joshua Tree i din drøm, symboliserer spiritualitet, renhet og naturlig prestasjon. Det representerer også styrke og mot.

Jaw

Å drømme at du er i kjevene av et dyr, betyr misforståelser og forhastede dommer, som kan true din lykke. For å se dine egne kjeven i drømmen din, representerer din stahet, besluttsomhet og forcefulness. Du må kanskje ha mer viljestyrke og styrke i noen situasjon. Å drømme at jaws er stramme, viser uuttalte Angers og andre kraftige følelser som du holder tilbake. Å drømme at du bryter eller forstuet din kjeve, foreslår at du er kompromittere din egen tro og prinsipper.

Juli

Å drømme av juli måned, forutsier av dystre utsikter etterfulgt av uventede glede og lykke.

Jigsaw Puzzle

For å se et puslespill i drømmen din, representerer en mental utfordring eller et problem i ditt våkne liv som du må løse. Hvis det er brikker mangler i puslespillet, så det tyder på at du ikke har alle fakta for å gjøre en god og lyd avgjørelse.

Jail

Å drømme at du er i fengsel, foreslår at du føler tilbakeholdne eller sensurert i arbeidsmiljøet, forhold eller situasjon i livet ditt. Du føler deg begrenset og kvalt.

Journal

Hvis du vil se eller lese et tidsskrift i drømmen din, foreslår at du prøver å endre eller omskrive fortiden for å dekke dine egne behov. Vurdere hva som er skrevet i journalen og hvordan det er likt eller ulikt på faktiske hendelser i ditt våkne liv. Alternativt, symboliserer det minner og historie. Å drømme om at noen leser din journal, indikerer at du holder hemmeligheter. Du har vanskeligheter med å fortelle andre hvordan du virkelig føler.