Tag Archives: JJenter

For å se en jente i drømmen din, representerer lekende, uskyldig og barnlig natur.Kanskje du har vært oppfører immaturely. Å drømme om en jente som du nettopp har møtt, representerer dine bekymringer og tanker om du hadde gjort et godt inntrykk på henne og hva hun tenkte på deg. Hvis hun fortalte deg at hun mislikte deg i drømmen, så kan det være en unnskyldning for deg å avfeie henne og ikke forfølge et forhold som er hinsides vennskap. For en mann til å drømme at han er en jente, betyr at han ønsker å være skuespiller og spille kvinnelige deler.

Juni

Å drømme av juni måned, betyr uvanlig gevinster i alle dine bestrebelser.

Jab

Å drømme at du er jabbing noen, foreslår at du må ta mer initiativ og slutte å tvile på egne evner.

Joggesko

Å se eller bruke joggesko i drømmen din, foreslår at du nærmer deg gjennom livet med letthet og små hindringer. Det betegner også komfort og tilfredshet med deg selv og hvem du er. Alternativt, indikerer den drømmen som du fører et aktivt liv og er alltid på farten.

Jakt

Å drømme at du er på jakt, betegner at du søker eller arbeider for å oppfylle noen indre lyster, enten følelsesmessig eller fysisk. Du kan være i jakten på en løsning eller i jakten på en seksuell erobring. Å drømme at du jakte og drepe et dyr, viser at du prøver å undertrykke eller ødelegge en instinktiv del av deg selv. Å drømme at du blir jaktet på, indikerer at du blir overveldet av livets utfordringer. Hvis du vil se noen andre jakt et dyr i drømmen din, foreslår at du prøver å finne en skjult del av din egen selvrespekt. Du kan prøve å indirekte tilnærming en utfordring eller situasjon.

Jug

For å se fylt mugger i drømmen din, betyr gjenforening av venner. For å se tomme mugger i drømmen din, forutsier fremmedgjort av venner på grunn av din oppførsel. For å se brutt mugger i drømmen din, betyr sykdom og svikt i sysselsetting.

Jernvarehandel

Å drømme at du er på jernvarehandelen, viser behovet for å gjøre noen selv-forbedringer og justere holdninger.

Juniper

For å se en einer tre i drømmen din, betyr lykke og rikdom ut av skuffelser, sorg og deprimert forhold.

Jack

For å se eller bruke en jack i drømmen din, tyder på at du ønsker å balansere livet ditt.Den drømmen kan også symbolisere en person som heter “Jack” i livet ditt.

Jogging

Å drømme at du er jogging, foreslår at du går gjennom livet i et jevnt tempo. Du er egentlig ikke tar noen aksjon mot endringer.