Tag Archives: MMagnolia

For å se Magnolias i din drøm, symboliserer skjønnhet, ynde og eleganse.

Manna

Hvis du vil se eller spise manna i deg drømme, foreslår at du trenger litt åndelig næring.

Masquerade

Å drømme at du er på et maskeball, betyr at din nytelse i syndige og tåpelige gleder vil føre til forsømmelse av din virksomhet og huslige plikter.

Melasse

For å se molasses i drømmen din, betyr at du får mye glede og heldige overraskelser gjennom gjestfriheten av andre. Å drømme at du spiser molasses betegner skuffelser i kjærlighet. Å drømme at molasses kommer på klærne, betegner virksomheten tap og ubehagelig tilbud om ekteskap.

Minefelt

Å drømme at du er i et minefelt, indikerer at du står mye problemer i ditt våkne liv. Du er bekymret for hvordan å løse dine problemer. Ikke vær redd for å nå ut for å få råd og hjelp.

Mocassins

Å se eller slitasje mocassins i drømmen din, innebærer ditt respekt for naturen og dens vesener. Det foreslår også at du går fredelig eller trår lett på enkelte situasjon.

Motor

For å se en motor i drømmen din, representerer ditt hjerte og sin makt. Å drømme at du motoren er blåst eller deaktivert, angir at du har blitt forrådt.

Mustang

For å se en mustang i drømmen din, representerer aggresjon, villskap, begjær og utemmede seksualitet.

Mål

Å score et mål i din drøm, symboliserer dine prestasjoner og suksess. Drømmen kan fortelle deg veien til suksess er innen rekkevidde. Å gå glipp av et mål i din drøm, indikerer at du ikke utnytter alle ressurser for å oppnå dine mål. Du må revurdere dine valg.

Mardi Gras

Å drømme om Mardi Gras, viser behovet for å frigjøre dine hemninger og la deg gå.