Tag Archives: MMagpie

For å se en skjære i drømmen din, betyr misnøye og uenigheter, og at du må være forsiktig med hva du sier og gjør. For å se en død skjærunge i din drøm, symboliserer at ondsinnede rykter vil føre til oppløsning av en annen.

Manners

For å se hyggelige personer, betyr en hyggelig og gunstig sving i det du trodde var en dyster situasjon. For å se bad-mannered personer, betegner at konflikt og uenighet med en medarbeider eller en lagkamerat vil føre til manglende evne til å utføre oppgaven.

Massacre

Å være vitne til en massakre i drømmen din, foreslår at du er en tilhenger. Du følger idealene andres uten tvil og nøling.

Melking

Å drømme at du er melking en ku, betyr at store muligheter blir satt før deg, men ute av rekkevidde. Gjennom utholdenhet, vil du vinne til slutt.

Mineralvann

Å drømme at du drikker mineralvann, betegner at du vil ha et solid fundament av formue å tilfredsstille deg smak for de finere ting i livet.

Modeller

Å se eller drømme at du er en modell, representerer et bilde som du prøver å portrettere. Du prøver å være noe som du ikke er. * Vennligst Se også Catwalk.

Motorsag

For å se en motorsag i din drøm, indikerer at noe drastisk er i ferd med å skje.Suksess vil bare komme i stand gjennom viljestyrke. Alternativt foreslår det at du får rett til hjertet av saken raskt. Motorsagen kan ses som et fallossymbol og kan henvise til din seksuelle stasjoner.

Maleri

Å drømme at du male huset ditt, betyr at du vil finne mye suksess i et nytt prosjekt og at du vil bli forfremmet til en ettertraktet posisjon. Du kan bli uttrykke din kreativitet.Alternativt kan det også bety din dekker opp noe. Tenk på fargen på malingen for å fastslå noen ekstra betydning. For eksempel kan rød maling innebærer å male byen rød og slippe den pent opp spenning. Å drømme at malingen har fått på klærne, viser at du er altfor lett fornærmet av kritikken om deg. For å se et maleri i drømmen din, representerer deres behov for selvutfoldelse. Maleriet er et symbol på din intuisjon og indre erkjennelser.

Mareritt

Å drømme at du har et mareritt, betegner svikt i næringslivet, skuffelser, eller nedgang i helse. Du har kanskje vært overbærende i ting og trenger å kutte ned på slike aktiviteter. La sinnet og kroppen til å hvile og gro.

Mausoleum

For å se et mausoleum i drømmen din, betyr sykdom, problemer, og muligens død av noen nær venn. Å drømme at du er i et mausoleum, betegner sykdom og helseproblemer foran deg.