Tag Archives: MMagistrate

For å se en magistrat i drømmen din, representerer en autoritær skikkelse i livet ditt.Du føler behovet for å være kontrollert og fortalt hva de skal gjøre. Hvordan du oppfører eller hva du gjør ikke er i samsvar med ditt trossystem. Du opplever kanskje vidd spørsmål om skyld.

Manikyr

Å drømme at du får en manikyr, representerer glamour og skjønnhet. Du søker oppmerksomhet for det arbeidet du har gjort. Du kan også være uttrykk for noe vakkert og positivt gjennom arbeidet.

Masochisme

Å drømme om masochisme, foreslår ditt behov for å oppleve og føle ting på et ekstremt nivå. Alternativt er du ofre deg selv og må lide for dine tidligere feil.

Meisel

For å se eller bruke en meisel i drømmen din, viser at du trenger å med makt bryte gjennom noen overflate eller barriere for å komme til kjernen av situasjonen eller problemet.

Mime

For å se eller drømme at du er en mime, tyder på at du har problemer verbalt kommunisere dine tanker og følelser på tvers. Andre rundt deg kan ikke forstå din uberegnelig oppførsel. Du prøver å lage lys av hvordan du virkelig føler.

Mob

For å se en mobb i drømmen din, representerer kaos og kaos. Dine opplever en konflikt i ideer og interesse. Det er på tide å bli mer selvsikker og ta kontroll over livet ditt.

Mother

Hvis du vil se din mor i drømmen din, representerer pleie aspektet av din egen karakter. Mødre tilby husly, komfort, liv, veiledning og beskyttelse. Noen mennesker kan ha problemer med å frigjøre seg fra sine mødre og er dermed søker sin egen individualitet og utvikling. Å drømme at du har en samtale med din mor, betegner en sak som har opptatt tankene dine og du er ikke sikker på hvordan å håndtere det i ditt våkne liv. Det indikerer uløste problemer som fortsatt trenger å bli jobbet med moren din. Å høre din mor ringer deg i drømmen vår, viser at du har vært uaktsom i dine plikter og ansvar. Du arbeider i feil bane. Å høre din mor gråter i drømmen din, betegner noen sykdom eller lidelse.

Musk

Å lukte musk i drømmen din, betegner at du vil finne glede i situasjoner som du minst venter det.

Makaroni

Å drømme at du spiser makaroni, betegner små tap. For å se makaroni i store mengder, betyr at du behøver å være sparsommelig, økonomisere, og spare penger.

Marble

For å se klinkekuler i din drøm, symboliserer din perceptiveness, insightfulness og observasjon. Hvis du er polering en marmor, da det representerer varig innsats og utholdenhet.