Tag Archives: MMajones

Hvis du vil se eller spise majones i drømmen din, representerer skuffelse i ditt våkne liv.Det indikerer også forekomsten av fornærmelser og mangel på respekt i enkelte situasjoner eller forhold.

Marathon

Å drømme at du kjører i en maraton, representerer liv og hvordan du utfører. Det kan parallelt livets “rat race” eller hvordan du føler om livet. Tenk på hvordan du føler om maraton og hvordan du nærmer deg den.

Mat

For å se matter i drømmen din, betyr tilnærmingen av sorg og skuffelser.

Menopause

Å drømme om menopause, tyder på at du er smothering menneskene rundt deg. Du må være mindre codependent.

Minnesmerke

For å se et minnesmerke i drømmen din, indikerer behovet for vennlighet og medfølelse. Drømmen kan antyder også at du trenger å konfrontere fortiden for å bevege seg fremover.

Monk

For å se en munk i drømmen din, betyr hengivenhet, tro og åndelig opplysning. Å drømme at du er en munk, symboliserer introspektiv aspektet av deg selv. Du må følelsesmessig trekke deg fra en situasjon og gjenvinne noen kontroll, struktur og orden.

Mouse Trap

For å se en mus felle i drømmen din, angir at du må være forsiktig med lyssky mennesker rundt deg som har design mot deg. Å drømme at du setter en mus felle, betyr at du vil overliste motstanderne. For å se en mus fanget i fellen, betyr at du vil falle i hendene på rivalene dine.

Mad Dog

For å se en gal hund i drømmen din, betegner at du og dine venner vil bli verbalt angrepet av en ydmyk rivaler .. Å drømme at du dreper en gal hund, betyr at du vil overvinne de negative andres meninger og stige til velstand.

Malle

For å se en steinbit i din drøm, symboliserer noen som kanskje ikke synes å være som de er. Deres sanne jeg kan ikke være opplagt eller umiddelbart åpenbare.

Marmelade

Å drømme at du spiser syltetøy, betyr sykdom for deg. Å drømme at du gjør marmelade, betegner en ulykkelig familieliv.