Tag Archives: MMais

For å se mais i drømmen din, betyr overflod, vekst og fruktbarhet. Også vurdere ordspill at noe er “banal”.

Manuscript

Å drømme at du skriver et manuskript, betyr frykt i ikke oppnå dine største ønsker. Å drømme om at manuskriptet blir avvist av en utgiver, angir at du vil oppleve midlertidig håpløshet. Når du overvinne denne perioden, ditt håp til slutt vil bli realisert. Å drømme at et manuskript er i brann, betyr at din egen hardt arbeid vil resultere i profitt og en økning i den sosiale stigen.

Master

Å drømme at du er en mester, betyr at du vil holde høye posisjoner og få mye rikdom. Å drømme at du har en master, betegner dine følelser av utilstrekkelighet og at du trenger en viljesterk leder til å veilede deg.

Mendicant

For å se munker i drømmen din, betyr avbrudd i dine planer.

Minne

Å drømme om et minne, tyder på at din er klar for å bli kvitt din gamle veier og gjennomgå noen form for transformasjon og nytt syn på livet. Hente et minne i drømmen din kan også være mindre av et sjokk da hvis du hadde tilbakekalt minnet i din våkne tilstand. Det indikerer at du kan ha lært noe fra din fortid.

Mold

For å se mugg i drømmen din, indikerer at noe i livet ditt har blitt ignorert eller ikke lenger er til nytte. Det kan også representere transformasjon og ny vekst. For å se en ødelagt mugg i drømmen din, foreslår at du trenger å bryte vekk fra gamle vaner og utforske nye ting. Du kan bli stive og mangler kreativitet.

Motvilje

Å drømme at du misliker noen eller er mislikt i drømmen din, representerer et aspekt av deg selv som du ikke liker eller prøver å undertrykke. Hvem er du inne og hvordan du opptrer på utsiden er ute av sync. Du er ikke å være tro mot deg selv.

Macadamize

For å se eller reise på en macadamized veien i drømmen din, betegner en behagelig reise som vil være gunstig og lønnsomt.

Måling

Å se eller drømme om dine målinger viser at du setter standarder for deg selv eller hva du synes forventer andre av dere. Du må slutte å sammenligne deg selv til andre.

Mariner

Å drømme at du er en sjømann, betyr en lang og hyggelig reise til fremmede land.