Tag Archives: QQuaker

For å se en Quaker i din drøm, symboliserer din overbevisning og åndelig tro. Det representerer også fred og ro. Å drømme at du er en Quaker, foreslår at du søker litt trøst. Du trenger å bli mer selvforsynt.

Quarry

For å se et steinbrudd i din drøm, indikerer at kan ha gravd deg inn i en følelsesmessig hullet.

Quartet

Å drømme at du er i en kvartett, representerer praktisk. Det indikerer også at du søker ut støtte og partnerskap for å arbeide sammen i en harmonisk måte. For å se en kvartal som du ikke kan delta, innebærer ditt forsøk på å gjøre en jobb som er over evne.

Quartz

For å se kvarts i drømmen din, foreslår stivhet og en urokkelig personlighet. Alternativt kan kvarts symbolisere foreningen mellom maskuline og feminine energier. Noen situasjonen er endelig blitt klar.

Quiet

Å drømme hvor stille det er, viser at du trenger å stoppe opp og reflektere over livet. Du er i behov av litt stille tid i ditt våkne liv for å gjenopprette noen fornuft og åndelig balanse.

Quack Doctor

For å se en kvakksalver lege i drømmene dine, forewarns at du bør sjekke legens legitimasjon for å sikre at du får kvalifisert og god behandling i løpet av en sykdom. Det er også en advarsel til å være forsiktig med folk som hevder å være det de ikke er.

Quilts

For å se en dyne i drømmen din, betyr harmoni, beskyttelse, varme og hyggelige og komfortable forhold. Vurder farge og mønster på quilt for ytterligere betydning. For å se et skittent teppe i drømmen din, betyr uforsiktighet i kjole og måte.

Quack Medicine

Å drømme om å ta kvakksalver medisiner, betyr at du tar feil løpet av handlingen med hensyn til dine problemer og saker.

Quinsy

Å drømme at du plaget med quinsy betegner nedslående ansettelser. For å se andre bli plaget med quinsy, innebærer ditt angst mot sykdom.

Quadrille

For en kvinne til å drømme at hun er danser i en Quadrille, forutsier lykke og en kommende ekteskap. For en mann til å drømme at han er danser i en Quadrille, forutsier at han vil nyte popularitet med honning og suksess kan snart følge etter.