Tag Archives: QQuack Medicine

Å drømme om å ta kvakksalver medisiner, betyr at du tar feil løpet av handlingen med hensyn til dine problemer og saker.

Quinsy

Å drømme at du plaget med quinsy betegner nedslående ansettelser. For å se andre bli plaget med quinsy, innebærer ditt angst mot sykdom.

Quadrille

For en kvinne til å drømme at hun er danser i en Quadrille, forutsier lykke og en kommende ekteskap. For en mann til å drømme at han er danser i en Quadrille, forutsier at han vil nyte popularitet med honning og suksess kan snart følge etter.

Quintuplets

For å se quintuplets i drømmen din, representerer de fem sanser: syn, lukt, smak, hørsel og berøring. Det kan også symbolisere de viktige og grunnleggende menneske.Alternativt representerer forbindelsen mellom det kvinnelige og det mannlige.

Quail

For å se en live vaktel i din drøm, symboliserer hell. For å se en død vaktel i din drøm, symboliserer uflaks, spesielt i gambling. Å skyte en vaktel i drømmen din, forutsier av en krangel med din beste venn. Å spise vaktel i drømmen din. forewarns av fare enn ekstravagant pengebruk.

Quiz

* Vennligst se eksamen.

Quay

For å se mange skip fortøyd ved kaia, betyr oppfyllelsen av dine ønsker. Å drømme at du er på en kai, antyder fremover i en ny fase av livet eller fremgang.

Quoits

Å spille på quoits i drømmen din, forutsier lavt engasjement og tap av arbeid.

Quake

* Vennligst se Jordskjelv.

Quaker

For å se en Quaker i din drøm, symboliserer din overbevisning og åndelig tro. Det representerer også fred og ro. Å drømme at du er en Quaker, foreslår at du søker litt trøst. Du trenger å bli mer selvforsynt.