Tag Archives: IIndigo

For å se indigo i drømmen din, betyr svik av dine venner for din egen vinning.

Invitasjon

For å se eller svare på en invitasjon i drømmen din, foreslår at du må bli med eller inkludere visse egenskaper i deg selv

Ice Skating

Å drømme at du eller andre er skøyteis, foreslår at du må stole på deg selv og dine handlinger. Drømmen kan også indikere at du må gå nøye inn i enkelte situasjoner eller forhold.

Innbruddstyv

For å se eller drømme at du er en innbruddstyv, indikerer at energien blir sugd bort fra deg. Du føler deg tappet. Det kan også bety at din frykt, skyld og angst gjør det vanskelig for deg å si nei til andre.

Illumination

For å se en merkelig belysning i drømmen din, forutsier opplevelse av nød, svikt og problemer. For å se en opplyst ansikt, betyr uferdige saker som må tendens til å umiddelbart.

Intercom

For å se eller bruke en intercom i drømmen din, tyder på at du alltid er lett tilgjengelig for de som trenger din hjelp. Det symboliserer også akutt bevissthet til omgivelsene og til de rundt deg. Å høre en stemme over en intercom, representerer meldinger fra bevisstløs din. Din ubevisst prøver å gjøre deg oppmerksom på en løsning på et problem.

Infeksjon

Å drømme at du har en infeksjon, viser negative tanker og ideer som du har internalisert. Vurder også hvor i kroppen er denne infeksjonen for mer betydning.

Iris

For å se en iris i din drøm, symboliserer visdom, tro og tapperhet.

Iceberg

For å se et isfjell i drømmen din, tyder på at du ikke utnytte ditt fulle potensiale og styrke.