Tag Archives: IIgnorer

Å drømme at du ignorerer noen eller å bli ignorert, representerer noen aspekter av deg selv som du ikke betaler nok oppmerksomhet til. Alternativt kan det gjenspeile din virkelige våkne opplevelser av å bli ignorert av den personen.

Inscription

For å se en inskripsjon i drømmen din, viser en melding fra bevisstløs din. Tenk hva eller hvor innskriften er skrevet på.

Indian

For å se en indisk i drømmen din, representerer den primitive og instinktive aspektet av deg selv. Du må være i mer kontroll av din våkne-life situasjoner og omgivelser. Du trenger også å bli mer selvhjulpne og utøve personlig makt. Alternativt, symboliserer denne drømmen ærlighet, engasjement og visdom.

Ice Pick

For å se en isøks i din drøm, symboliserer din kalde følelser som har vært undertrykt.

Inn

For å se en innbydende, velmøblerte inn i drømmen din, betyr velstand og fornøyelser.For å se en nedslitt vertshuset, betegner ulykkelig reiser og dårlig suksess.

Iguana

For å se en iguana i drømmen din, representerer hardhet, kulde-heartedness, aggresiviteten, og umenneskelig likevekt. Det er en indikasjon på både fiendtlighet og ustoppelig besluttsomhet. Den iguana kan minne om en person eller en situasjon i ditt våkne liv som du synes er skremmende ennå awe inspirerende.

Insekt

For å se insekter i drømmen din, betyr mindre hindringer som du må overvinne. Det er små problemer og irritasjonsmomenter som må behandles. Noe eller noen kan være “plage” eller “plaging” deg. Alternativt er insekter også sies å være symbolsk av presisjon, årvåkenhet og sensitivitet. Du må kanskje organisere tanker og sortere ut dine verdier. Noen ganger er de sett på som guddommelige budbringere.

Indigo

For å se indigo i drømmen din, betyr svik av dine venner for din egen vinning.

Invitasjon

For å se eller svare på en invitasjon i drømmen din, foreslår at du må bli med eller inkludere visse egenskaper i deg selv