Tag Archives: IIce Pick

For å se en isøks i din drøm, symboliserer din kalde følelser som har vært undertrykt.

Inn

For å se en innbydende, velmøblerte inn i drømmen din, betyr velstand og fornøyelser.For å se en nedslitt vertshuset, betegner ulykkelig reiser og dårlig suksess.

Iguana

For å se en iguana i drømmen din, representerer hardhet, kulde-heartedness, aggresiviteten, og umenneskelig likevekt. Det er en indikasjon på både fiendtlighet og ustoppelig besluttsomhet. Den iguana kan minne om en person eller en situasjon i ditt våkne liv som du synes er skremmende ennå awe inspirerende.

Insekt

For å se insekter i drømmen din, betyr mindre hindringer som du må overvinne. Det er små problemer og irritasjonsmomenter som må behandles. Noe eller noen kan være “plage” eller “plaging” deg. Alternativt er insekter også sies å være symbolsk av presisjon, årvåkenhet og sensitivitet. Du må kanskje organisere tanker og sortere ut dine verdier. Noen ganger er de sett på som guddommelige budbringere.

Indigo

For å se indigo i drømmen din, betyr svik av dine venner for din egen vinning.

Invitasjon

For å se eller svare på en invitasjon i drømmen din, foreslår at du må bli med eller inkludere visse egenskaper i deg selv

Ice Skating

Å drømme at du eller andre er skøyteis, foreslår at du må stole på deg selv og dine handlinger. Drømmen kan også indikere at du må gå nøye inn i enkelte situasjoner eller forhold.

Innbruddstyv

For å se eller drømme at du er en innbruddstyv, indikerer at energien blir sugd bort fra deg. Du føler deg tappet. Det kan også bety at din frykt, skyld og angst gjør det vanskelig for deg å si nei til andre.

Illumination

For å se en merkelig belysning i drømmen din, forutsier opplevelse av nød, svikt og problemer. For å se en opplyst ansikt, betyr uferdige saker som må tendens til å umiddelbart.

Intercom

For å se eller bruke en intercom i drømmen din, tyder på at du alltid er lett tilgjengelig for de som trenger din hjelp. Det symboliserer også akutt bevissthet til omgivelsene og til de rundt deg. Å høre en stemme over en intercom, representerer meldinger fra bevisstløs din. Din ubevisst prøver å gjøre deg oppmerksom på en løsning på et problem.