Tag Archives: IImmobile

Å drømme at du er immobile, betyr følelsen av å være fanget eller at du er stiv i dine holdninger og beslutninger. * Vennligst se også lammet.

Interrupt

Å drømme at du blir avbrutt, tyder på at ting i ditt våkne liv ikke går så glatt som du ønsker. Du kan føle at du blir stadig avsporet eller at du ikke klarer å få poenget.

Ingefær

For å se ingefær i drømmen din, tyder sikkerhet og komfort i livet ditt. Men du må legge litt mer spenning og variasjon til deg livet.

Irritere

Å føle irritert i drømmen din, betyr at rivaler er på jobb mot deg.

Identifikasjon

Hvis du vil se din I.D. i drømmen din, betyr din egen selvtillit. Å drømme at du mister din ID, betegner forvirring om din egen selv-identitet.

Immortal

Å drømme at du er udødelig, representerer lang levetid, kontinuitet, eller fryktløshet. Du føler at du er bedre enn andre. Alternativt betyr det motvilje i å starte over eller i å ta en ny retning. Du frykter forandring.

Intersection

Å drømme at du er i et kryss, representerer en avgjørelse eller valg som du trenger å gjøre for å komme videre fremover.

Ingen

Å drømme at du sier nei, foreslår at du står opp for dine hva tror selv om du går mot flertallet. Du setter deg selv først og ta beslutninger for deg selv, ikke for å behage andre.

Iskrem

Hvis du vil se eller spise iskrem i drømmen din, betegner glede og tilfredshet med livet ditt. Det er også et tegn på lykke og suksess i kjærlighet. Å drømme at du spiser iskrem som er smakløst eller sur, betegner sorg, desillusjon, eller svik. For å se is smelte i din drøm, symboliserer manglende evne til å realisere dine håp og ønsker.