Tag Archives: IImp

For å se en imp i drømmen din, representerer kaos og uorden. Du gjennomgår noen vanskeligheter i ditt våkne liv. Alternativt symboliserer imp de negative og undertrykt aspekt som deg selv

Inhalering

Å drømme at du er inhaling, representerer ønske oppfyllelse.

Island

For å se en øy eller drøm at du er på en i drømmen din, betyr letthet, avslapping og komfort. Å drømme at du er i strandet på en øy, betyr at du er i en brunst og ikke helt vet hva de skal gjøre med livet ditt. På den annen side, kan du være søker litt ensomhet. Kanskje du kjører bort fra en situasjon istedenfor å konfrontere det.

Idle

Å drømme at du er tomgangskjøring, representerer kjedsomhet og mangel på initiativ til å iverksette tiltak i hva du virkelig ønsker å gjøre. For å se tomgang mennesker i drømmen din, betyr din tendens til å ikke bruke din tid og energi klokt i å oppnå dine mål.

Innsettelse

Å drømme om innsettelse, betyr personlig vekst eller en økning i din nåværende status.Du blir anerkjent for dine prestasjoner.

Impeach

Å drømme at du eller noen har vært stilt for riksrett, indikerer ditt ønske om å utfordre autoritet. Du er ikke redd for å la andre få vite om din posisjon, selv om det ikke er en populær en.

Intervju

Å drømme at du er på et intervju, betegner din angst over å bli dømt av andre.

Inheritance

Å drømme at du mottar en arv, betyr suksess og lette å skaffe dine ønsker. Du har blitt gitt mange muligheter i livet ditt.

Istapper

For å se istapper smelter i drømmen din, indikerer at den tøffe tider er nesten over. Du har overvunnet problemene dine. For å se istapper dannes i din drøm, symboliserer vanskeligheter i livet ditt. Du føler ikke støttes av de rundt deg.