Tag Archives: IIbis

For å se en ibis i din drøm, symboliserer utholdenhet og aspirasjoner.

Inkubator

For å se en inkubator i drømmen din, foreslår at du trenger litt stabilitet og ro i livet ditt.Alternativt er det symbolsk for friske og nye ideer, vekst og utvikling av selvet. Å drømme at du er i en inkubator, indikerer at du har vært konstituert tidlig. Det kan også indikere at du prøver å flykte fra byrder og ansvar av ditt våkne liv.

Igloo

Hvis du vil se eller bor i en iglo i din drøm, symboliserer noe som vises kald og frigid på utsiden, men er egentlig en varm og omsorgsfull person på innsiden. Alternativt representerer iglo det feminine og hard kulde barriere som noen ganger trenger å bli brutt ned.

Insanity

Å drømme at du eller noen er galskap, representerer din retrett fra virkeligheten. Du har vanskeligheter med å fortelle hva som er rett og galt.

Incest

Hvis denne drømmen knytter seg til virkelige erfaringer med incest, så må du søke profesjonell rådgivning eller rådgiving. Å drømme om blodskam praksis, betyr erotiske lyster. Det kan også være representative for unionen mellom maskuline og feminine aspekter av deg selv. Du er i en fase i livet ditt hvor du er ikke helt et barn og ikke helt voksen, og dermed denne drømmen kan være symbolsk for sammenslåing av barnet og voksen i deg selv.

Inventor

For å se en oppfinner i drømmen din, betyr unike og hederlige prestasjoner. Du prøver kanskje å finne et høyere nivå av bevissthet. Å drømme at du er en oppfinner, symboliserer dine ambisjoner for rikdom og suksess. Den fremhever også din kreative side.

Ice

For å se isen i drømmen din, tyder på at du mangler en flyt av ideer og tanker. Du er ikke å se i fremgang i livet ditt. Alternativt kan du føle deg følelsesmessig lammet eller rigid. Du må la følelsene dine bli kjent. Å drømme at du går på is, viser at du står på vaklende eller ustabil grunn. Du tar risikoer som du ikke bør ta. Frykt og forsiktighet er også underforstått. Å drømme at du faller gjennom isen, tyder på at dine følelser truer med å komme styrter gjennom.

In-Law

Hvis du vil se dine svigerforeldre i drømmen din, representerer et samarbeid som kan ta mange ulike svinger. Drømmen kan også være et ordspill på å være mer forsiktig og spille etter reglene.

Ignorer

Å drømme at du ignorerer noen eller å bli ignorert, representerer noen aspekter av deg selv som du ikke betaler nok oppmerksomhet til. Alternativt kan det gjenspeile din virkelige våkne opplevelser av å bli ignorert av den personen.

Inscription

For å se en inskripsjon i drømmen din, viser en melding fra bevisstløs din. Tenk hva eller hvor innskriften er skrevet på.