Tag Archives: IIncest

Hvis denne drømmen knytter seg til virkelige erfaringer med incest, så må du søke profesjonell rådgivning eller rådgiving. Å drømme om blodskam praksis, betyr erotiske lyster. Det kan også være representative for unionen mellom maskuline og feminine aspekter av deg selv. Du er i en fase i livet ditt hvor du er ikke helt et barn og ikke helt voksen, og dermed denne drømmen kan være symbolsk for sammenslåing av barnet og voksen i deg selv.

Inventor

For å se en oppfinner i drømmen din, betyr unike og hederlige prestasjoner. Du prøver kanskje å finne et høyere nivå av bevissthet. Å drømme at du er en oppfinner, symboliserer dine ambisjoner for rikdom og suksess. Den fremhever også din kreative side.

Ice

For å se isen i drømmen din, tyder på at du mangler en flyt av ideer og tanker. Du er ikke å se i fremgang i livet ditt. Alternativt kan du føle deg følelsesmessig lammet eller rigid. Du må la følelsene dine bli kjent. Å drømme at du går på is, viser at du står på vaklende eller ustabil grunn. Du tar risikoer som du ikke bør ta. Frykt og forsiktighet er også underforstått. Å drømme at du faller gjennom isen, tyder på at dine følelser truer med å komme styrter gjennom.

In-Law

Hvis du vil se dine svigerforeldre i drømmen din, representerer et samarbeid som kan ta mange ulike svinger. Drømmen kan også være et ordspill på å være mer forsiktig og spille etter reglene.

Ignorer

Å drømme at du ignorerer noen eller å bli ignorert, representerer noen aspekter av deg selv som du ikke betaler nok oppmerksomhet til. Alternativt kan det gjenspeile din virkelige våkne opplevelser av å bli ignorert av den personen.

Inscription

For å se en inskripsjon i drømmen din, viser en melding fra bevisstløs din. Tenk hva eller hvor innskriften er skrevet på.

Indian

For å se en indisk i drømmen din, representerer den primitive og instinktive aspektet av deg selv. Du må være i mer kontroll av din våkne-life situasjoner og omgivelser. Du trenger også å bli mer selvhjulpne og utøve personlig makt. Alternativt, symboliserer denne drømmen ærlighet, engasjement og visdom.

Ice Pick

For å se en isøks i din drøm, symboliserer din kalde følelser som har vært undertrykt.

Inn

For å se en innbydende, velmøblerte inn i drømmen din, betyr velstand og fornøyelser.For å se en nedslitt vertshuset, betegner ulykkelig reiser og dårlig suksess.