Tag Archives: IIllumination

For å se en merkelig belysning i drømmen din, forutsier opplevelse av nød, svikt og problemer. For å se en opplyst ansikt, betyr uferdige saker som må tendens til å umiddelbart.

Intercom

For å se eller bruke en intercom i drømmen din, tyder på at du alltid er lett tilgjengelig for de som trenger din hjelp. Det symboliserer også akutt bevissthet til omgivelsene og til de rundt deg. Å høre en stemme over en intercom, representerer meldinger fra bevisstløs din. Din ubevisst prøver å gjøre deg oppmerksom på en løsning på et problem.

Infeksjon

Å drømme at du har en infeksjon, viser negative tanker og ideer som du har internalisert. Vurder også hvor i kroppen er denne infeksjonen for mer betydning.

Iris

For å se en iris i din drøm, symboliserer visdom, tro og tapperhet.

Iceberg

For å se et isfjell i drømmen din, tyder på at du ikke utnytte ditt fulle potensiale og styrke.

Imitasjon

Å drømme at du blir etterlignet, foreslår at du setter et eksempel der andre ser opp til deg. Det sies at imitasjon er den beste form for smiger. Å drømme at du er imitere andre, tyder på at du opplever tvil på dine egne avgjørelser. Alternativt betyr det at du holder dem i høy hensyn og prøver å lære av visdom deres.

Internett

Å drømme av internett, innebærer ditt behov for å kommunisere med et større nettverk av mennesker.

Infertile

Å drømme at du er infertile, representerer en mangel på kreativitet. Noe i ditt våkne liv er ikke trene på den måten du ønsker. Drømmen kan også gjenspeile din egen tilstand av infertilitet og de sliter med å ha en baby.

Iron

For å se jern i din drøm, symboliserer hardhet og hensynsløshet. På en positiv notat, kan det bety styrke og viljestyrke. For å se rødt, varmt jern i drømmen din, betegner svikt skyldes fordrevne energi. For å se gamle, rustne jern i drømmen din, betyr fattigdom og skuffelse.