Tag Archives: HHalshugge

Å drømme at du eller noen andre blir halshugget, betyr dårlig dømmekraft eller en dårlig avgjørelse som du har gjort og beklaget. * Vennligst se også halshogging.

Healing

Å drømme om healing, representerer ditt behov for emosjonelle og / eller fysisk helbredelse. Du må finne kraften til å utbedre og omsorg for de forhold i livet ditt.

Hickey

Å drømme at du har en Hickey, representerer en splittelse mellom rasjonell tenkning og din emosjonelle tenkning. Du kan handle med hjertet i stedet for å tenke ut ting klarere.Alternativt kan du føle deg følelsesmessig eller fysisk drenert. Du føler at du gir for mye av deg selv i et forhold eller situasjon.

Hodekål

Hvis du vil se eller spise kål i drømmen din, foreslår at du ikke bør kaste bort tid med smålige ting i livet ditt. Du lever og trives på livets utfordringer.

Hospitality

Å drømme at du har gjestfrihet, betegner din gavmildhet og vennlighet overfor andre.Du gjør ting uten å forvente noe tilbake.

Hvete

For å se et felt av hvete i drømmen din, betyr suksess i dine mål. For å se store korn av hvete, symboliserer velstand og åpnet dørene i dine bestrebelser.

Handle

For å se et håndtak i drømmen din, tyder på at du har kontroll over situasjonen.Drømmen kan en metafor som indikerer at du har et håndtak på en situasjon eller på livet. Hvis håndtaket er ødelagt, så kan det bety at du trenger å få en hånd på hvem du er. Tegn på din indre styrke.

Hell

Å drømme om helvete, betegner at du kan lide av en tilsynelatende uunngåelig situasjon. Du har kanskje lagt din beslutning eller løpet av handlingen inn i en annens hånd. Alternativt kan du bli inneha mange indre frykt og undertrykt skyldig følelser. Det er på tide å slutte å straffe deg selv og ta det med ro en stund.

Hit

Å drømme at du treffer noe eller noen, er symbolsk for uuttalte sinne og aggresjon. Du har en tendens til å holde de negative følelsene inni i stedet for å uttrykke dem på en sunn måte.

Hollow

Å drømme om noe som er hul, representerer livmoren og nurturance. Det kan også symbolisere dine skjulte hemmeligheter. Alternativt kan det tyde på at du føler deg tom, verdiløs, eller ubetydelig i ditt våkne liv.