Tag Archives: HHoppe

Å drømme at du hopper over, foreslår du trenger å være mer munter. Du må kanskje ta en vennligere tilnærming mot en situasjon. Alternativt kan den drømmen indikere at du har hoppet over noe viktig.

Hummer

Hvis du vil se en hummer i drømmen din, representerer styrke og utholdenhet. Du vil holde din egen jord og overvinne mindre vanskeligheter og problemer. Å drømme at du spiser hummer, angir at du vil få tilbake selvtilliten din.

Hagearbeid

Å drømme at du er hagearbeid, symboliserer arbeid eller karriere problemer. Tenk over hvordan du føler om hagearbeid eller tilstand hagen og hvordan det paralleller en våken arbeid problem eller situasjon.

Hare

For å se en hare i drømmen din, betyr en transformasjon. Det kan også representere noen personlige egenskaper som rashness og grunne dyktighet.

Hercules

For å se Hercules i drømmen din, foreslår dine individuelle kamp for frihet og udødelighet.

Hysterektomi

Å drømme at du har en hysterektomi, viser at du går inn i ny fase med vekst i livet ditt.

Hospital

For å se et sykehus i din drøm, symboliserer behovet for å helbrede eller forbedre din fysiske eller psykiske helse. Du trenger å komme tilbake til flyten av hverdagen.

Hvalross

For å se en hvalross i drømmen din, betyr beskyttelse og din visning av dominans i enkelte situasjoner eller forhold. Du er alltid på utkikk etter noen som prøver å ut-manøvrere, out-rang, eller ut-vidd deg. Alternativt kan hvalrossen representere din tykk hud og hvordan du ikke la kommentarer / kritikk av andre komme til deg. For eskimoer og indianere i nord, symboliserer hvalross overnaturlige evner og krefter.

Halshogging

Å drømme at du er halshugget, indikerer at du ikke tenker klart er nekter å se sannheten. Du trenger å konfrontere situasjonen eller personen til tross for smerter og ubehag du kan føle deg i å gjøre det. Drømmen antyder også at du har tendens til å handle før du tenker. * Vennligst se også halshugge.

Hawk

For å se en hauk i drømmen din, betegner mistanker er lurking rundt deg og dine aktiviteter. Du må fortsette med forsiktighet.