Tag Archives: HHåndjern

Å drømme at du er i håndjern, antyder at noe eller noen holder tilbake din suksess.Muligheter er avstengt til deg. Du opplever et tap av kraft og effektivitet. Alternativt kan din egen frykt og tvil være holder deg tilbake. For å se andre i håndjern eller å sette håndjern på andre, indikerer at du blir altfor possessive.

Helikopter

For å se et helikopter i drømmen din, representerer deres ambisjoner og prestasjoner.Du er i full jakt etter dine mål. Å drømme at du er i et helikopter, viser at du lever lenger enn det betyr. Du trenger å roe ned og ikke prøve å gjøre alle til lags. Alternativt kan du opplever et høyere nivå av bevissthet, nyvunne frihet og større bevissthet.

Historie

Å drømme om historie, foreslår at du er tilbakegang i til et tidligere tidspunkt. Du prøver kanskje å gjenerobre eller gjenoppleve fortiden følelser. Du prøver kanskje å holde på gammel tro og utdaterte tenkemåter.

Hole

For å se et hull i bakken, betegner skjulte aspekter av dine aktiviteter. På den annen side kan det bety at du føler deg hul eller tom innvendig. Denne drømmen kan være en oppvåkning for deg i at du trenger å komme ut og eksponere deg selv til nye interesser og aktiviteter. Å drømme at du faller inn i et hull, innebærer en fallgruve i en situasjon i livet ditt, eller at du sitter fast i et hull. Kanskje har du gravd deg inn i et hull og kan ikke komme ut av det.

Hot Pepper

Hvis du vil se eller spise hot pepper i din drøm, symboliserer din varme temperament.En debatt eller argument blir oppvarmet. Alternativt foreslår det at du må legge en liten brann og krydder i forholdet.

Haggard

For å se en mager ansikt i drømmene dine, foreslår at du vokser slitsom eller trett av en situasjon. Å drømme om at ditt eget ansikt har vokst Haggard, forewarns at du kan bli rammet av en sykdom. Du kan være under en enorm mengde stress.

Harem

Å drømme at du er en del av et harem, innebærer ditt undertrykt seksuell energi og hemninger. Du må være åpen for seksuell eksperimentering. Å drømme at du blir holdt fange av et harem, foreslår at du søker aksept av din egen seksualitet. Å drømme at du holder et harem, foreslår at du kaster bort din tid og energi på fjollete sysler. Du må revurdere dine mål og retning du vil ta i livet.

Herd

For å se en besetning i din drøm, indikerer at du er en tilhenger. Lær å lage din egen beslutning og ta initiativ. Drømmen kan også være et ordspill på “hørt”. Kanskje du hørt noe som ikke var ment for dine ører. Vurder også spesifikke dyr i flokken.

Hjelm

For å se en hjelm i drømmen din, betyr at du må holde dine tanker og ideer nøye bevoktet.

Hoppetau

Å drømme at du hopper tau, betyr at din spennende og oppsiktsvekkende eskapader vil sjokkere dine venner. Å drømme at du hopper tau med barn, viser at du er egoistisk og arrogant.