Tag Archives: UUanstendig

Å se noe uanstendig i drømmen din, refererer til aspekter av deg selv at du har forkastet eller nekter å anerkjenne.

Uskarp

Å ha et uskarpt drøm, indikerer at det er noe du ikke konfrontere eller nekter å se. Det representerer også hemmeligheter og forvirring. Kanskje du tror at noen prøver å holde noe fra deg.

Underskjørt

Å drømme at du er iført underskjørt, representerer deres motvilje i å avsløre noe om deg selv. Andre kan se deg som beskjeden eller konservativ.

Utroskap

Å drømme at du driver hor eller har en affære, er et uttrykk for seksuell trang eller selvstendig svik fra underbevisstheten din. Det indikerer også at du vil bli viklet inn i en situasjon som ikke er i din beste interesse, kanskje til og med ulovlig. Å drømme at din kompis, ektefelle eller signifikante andre er juks på deg, betyr din frykt for å bli forlatt.Du kan føle noen mangel på oppmerksomhet i forholdet. Alternativt kan du føler at du ikke måler opp til forventningene til andre. Å drømme at du begår ekteskapsbrudd med ektefellens venn, betegner at du føler deg oversett av din ektefelle.

Unngå

Å drømme at du unngår en person i din drøm, tyder på at du ikke konfrontere noen aspekter av deg selv. Tenk hvilke aspekter og karakteristika av personen du unngår som du ikke gjenkjenner i deg selv. Alternativt kan dette ordet også være et ordspill for “et tomrom” i livet ditt at du har vært ute av stand til å fylle.

Uavhengige

Å drømme at du er selvstendig, innebærer en rival som kan gjøre deg galt.

Utarbeidet

Å drømme at du har fått utarbeidet, viser at meninger og oppfatninger av andre blir påtvunget. Du føler press fra de rundt deg som vil at du skal gjøre noe som du ikke er komfortabel med.

Undertaker

Å se en begravelsesagent eller drøm at du er en representerer ditt behov for å ta ansvar for livet ditt og det ansvar som følger med det.

Utroskap

Å drømme om utroskap (enten av deg eller noen andre), forewarns av dine handlinger med det motsatte kjønn, eller du vil lide store konsekvenser. Du er husing skyldfølelse over et seksuelt forhold. Alternativt kan du føle deg fornøyd med din nåværende forhold og ønsker å søke en mer eksotisk sexliv. * Vennligst se også hor.

Unormal

Å drømme av unormale ting, indikerer at du snart kommer til en god løsning på problemer som du har vært opptatt med i tankene dine. Noe blir vist unormal retter oppmerksomheten mot den aktuelle aspekt. Noe i livet ditt kan ikke være i samsvar med hvordan du føler ting bør være.