Tag Archives: UUnngå

Å drømme at du unngår en person i din drøm, tyder på at du ikke konfrontere noen aspekter av deg selv. Tenk hvilke aspekter og karakteristika av personen du unngår som du ikke gjenkjenner i deg selv. Alternativt kan dette ordet også være et ordspill for “et tomrom” i livet ditt at du har vært ute av stand til å fylle.

Uavhengige

Å drømme at du er selvstendig, innebærer en rival som kan gjøre deg galt.

Utarbeidet

Å drømme at du har fått utarbeidet, viser at meninger og oppfatninger av andre blir påtvunget. Du føler press fra de rundt deg som vil at du skal gjøre noe som du ikke er komfortabel med.

Undertaker

Å se en begravelsesagent eller drøm at du er en representerer ditt behov for å ta ansvar for livet ditt og det ansvar som følger med det.

Utroskap

Å drømme om utroskap (enten av deg eller noen andre), forewarns av dine handlinger med det motsatte kjønn, eller du vil lide store konsekvenser. Du er husing skyldfølelse over et seksuelt forhold. Alternativt kan du føle deg fornøyd med din nåværende forhold og ønsker å søke en mer eksotisk sexliv. * Vennligst se også hor.

Unormal

Å drømme av unormale ting, indikerer at du snart kommer til en god løsning på problemer som du har vært opptatt med i tankene dine. Noe blir vist unormal retter oppmerksomheten mot den aktuelle aspekt. Noe i livet ditt kan ikke være i samsvar med hvordan du føler ting bør være.

UFO

For å se en UFO i drømmen din, betyr dine ønsker å finne din åndelige formål i livet.Alternativt, indikerer det at du føler fremmedgjort fra dem rundt deg. Drømmen kan også være en metafor som tyder på at du er litt “Spacey” eller har “spaced out” holdning. Du må bli mer jordet og komme tilbake til virkeligheten. * Vennligst se også Spaceship.

Utblåsning

Å drømme at du har en utblåsning, tyder på at uventede hendelser skaper hindringer og forsinkelser mot dine mål.

Undertøy

Å drømme at du er iført undertøy, representerer din seksuelle identitet, kroppsbilde og selvtillit. Du kan endelig være gjenkjenne og erkjenne et aspekt av deg selv som tidligere ikke var uttrykt. Å drømme at du kjøper eller shopping for dameundertøy, indikerer at du kompenserer for dine indre følelser av tomhet. Du prøver kanskje å oppfylle noen seksuelle / følelsesmessige behov. Alternativt kan du være søker å endre image og attitude. Du kan føle en måte på innsiden, men oppfører seg på en annen måte på utsiden. * Vennligst se også Undertøy.

Utskjæring

Å drømme at du er carving et stykke tre, symboliserer åndelig og kreativ energi.Metaforisk, er du transformerer bevisstløs energi i bevisst oppmerksomhet. Vurdere om carving er rent ornamental eller bruksmessig. Å drømme at du er carving en kokt dyr, indikerer at du prøver å bli kvitt visse følelser. Du kan distansere deg fra dine følelser og analysere dem fra et objektivt ståsted. Alternativt er noen person eller situasjon bryter et aspekt av livet ditt.