Tag Archives: UUnfortunate

Å drømme at du er uheldig, betegner en sving av lykke vil komme din vei. Å drømme at en annen er uheldig, betyr fiasko for denne personen.

U-Turn

For å gjøre en u-sving i drømmen din, indikerer at du er endre i løpet av livet ditt. Du er skiftende retninger og starter på en annen bane. Det kan også bety at du har gjort en feil beslutning eller valg. For å se en no u-sving tegn, tyder på at du ikke kan ta tilbake det som allerede er gjort. Det er ingen vei tilbake på valgene du har gjort.

Urinering

For å se urinen i drømmen din, betyr følelsene du har forkastet. Å drømme at du er urinering, symboliserer en rensing og utslipp av negative eller undertrykte følelser.Vannlating er symbolsk for å ha eller mangler grunnleggende kontroll i livet ditt. Å drømme at du er urinering offentlig, symboliserer en mangel på privatliv i saker eller ditt behov for å foreta en offentlig unnskyldning eller tilståelse.

Ull

For å se ull i din drøm, symboliserer varme og kos. Du søker beskyttelse fra sine kjære.

Utgang

For å se en avkjørsel i din drøm, indikerer at du er på utkikk etter en vei ut av en våken situasjon.

Unicycle

Å drømme at du er ridning en enhjuling, betyr at du har total kontroll over en situasjon og myndighetsutøvelse i både personlige og forretningsmessige forhold.

Utveksling

Å drømme om en utveksling av alle slags, betegner en lønnsom gevinst og er sett på som gunstig.

Urn

For å se en urne i drømmen din, representerer følelser som har brent ut, eller at du føler deg utbrent og utslitt. Det symboliserer også fortiden.

Umbilical Cord

For å se en navlestreng i drømmen din, representerer deres mangel på individualitet.Du kan være uttrykk for en viss spenning om å være på egen hånd og / eller støtte deg.Å drømme at du kutte en navlestreng, angir at du må være selvforsynt og stå på egne ben. Du trenger å trekke deg tilbake opp og komme tilbake i swing ting.

Utkast

Å føle et utkast i din drøm, indikerer at en ytre kraft påvirker en situasjon eller forhold i livet ditt. Det kan også indikere en visitas av Ånd eller en kommunikasjon fra bevisstløs din ..