Tag Archives: UUnion

Å drømme at du er i en union, representerer kollektiv handling. Du gjør noe som vil være bra for alle.

U. S. Visa

Å drømme at du er innvilget et amerikansk visum, representerer hvordan du føler om USA og hva det står for til deg. For eksempel, hvis du for deg, står USA for frihet, som deretter innvilget visum fra USA kan parallelt en livssituasjon der du opplever noen nye funnet frihet. Du kan gå gjennom en periode med self-leting.

Usynlig

Å drømme at du er usynlig, betyr følelsen av ikke å bli lagt merke til eller anerkjent for hva som er viktig for deg. Alternativt kan du prøve å trekke deg fra livets realiteter.

Underholdsbidrag

Å drømme at du betaler underholdsbidrag, foreslår at du nå betaler for dine tidligere handlinger og feil.

Uanstendig

Å se noe uanstendig i drømmen din, refererer til aspekter av deg selv at du har forkastet eller nekter å anerkjenne.

Uskarp

Å ha et uskarpt drøm, indikerer at det er noe du ikke konfrontere eller nekter å se. Det representerer også hemmeligheter og forvirring. Kanskje du tror at noen prøver å holde noe fra deg.

Underskjørt

Å drømme at du er iført underskjørt, representerer deres motvilje i å avsløre noe om deg selv. Andre kan se deg som beskjeden eller konservativ.

Utroskap

Å drømme at du driver hor eller har en affære, er et uttrykk for seksuell trang eller selvstendig svik fra underbevisstheten din. Det indikerer også at du vil bli viklet inn i en situasjon som ikke er i din beste interesse, kanskje til og med ulovlig. Å drømme at din kompis, ektefelle eller signifikante andre er juks på deg, betyr din frykt for å bli forlatt.Du kan føle noen mangel på oppmerksomhet i forholdet. Alternativt kan du føler at du ikke måler opp til forventningene til andre. Å drømme at du begår ekteskapsbrudd med ektefellens venn, betegner at du føler deg oversett av din ektefelle.