Tag Archives: UUpside Down

Å drømme at du er opp ned, tyder på at det er noen situasjon eller problem i ditt våkne liv som du må rette deg. Det kan også bety at den opprinnelige forutsetningene var helt motsatt av hva du trodde.

Ugly

Å drømme du eller andre er stygge, betegner aspekter av deg selv som avsky og repulses deg. Dette kan være følelser du har avvist eller fortrengt.

Utdanning

Å drømme du er engstelig for å få en utdannelse, symboliserer ditt ønske om kunnskap vil sette deg på et høyere nivå enn dine bekjente. Du skal preges blant likesinnede. * Vennligst se også School.

Undertøy

Å drømme at du er i undertøyet ditt, betyr en situasjon som har skapt et tap av respekt for deg. Alternativt, symboliserer det noen aspekter av deg selv som er privat. Hvis du føler skammer seg over å bli sett i undertøyet ditt, så det indikerer din hesitance i avslørende dine sanne følelser, holdninger og andre skjulte vaner / ideer. Å drømme om at noen er i undertøyet deres, betyr en pinlig og uforklarlig situasjon. Alternativt kan du se at person for hvem han / hun egentlig er. For å se skitten eller revet undertøy, tyder på at du ikke er komfortabel i din egen hud og har følelser av utilstrekkelighet. Du kan ha negative og kritiske følelser om deg selv. Du kan også føle seg ukomfortabel om seksualiteten din. * Vennligst se også Truser.

Utslett

Å drømme at du har utslett, indikerer undertrykt sinne, frustrasjoner og ergrelser. Du kan være holder i sinne og frustrasjoner og ikke avsløre dine negative følelser til andre.

Uranus

For å se Uranus i drømmen din, representerer originalitet, selvstendighet, frihet og individualisme. Du er opprørsk og ukonvensjonell i din tenkning. Det er også en indikasjon på det uventede.

Ukjent

For å se en ukjent person i drømmen din, betyr en del av deg selv som er undertrykt og skjult. Alternativt, symboliserer det arketypiske drømmen helper som prøver å tilby noen innsikt og råd.

Utensils

For å se kasseroller i drømmen din, indikerer innovasjon. Det betyr også villighet til å hjelpe andre, og låne en hånd.

Underwater

Å drømme at du er under vann, tyder på at du føler deg overveldet av følelser og er i behov av større kontroll i livet ditt. Du kan være i over hodet om enkelte situasjon. Å drømme at du puster under vann, representerer en retrett tilbake i livmoren. Du ønsker å gå tilbake til en tilstand der du var avhengig og fri fra ansvar. Kanskje du føler deg hjelpeløs, ute av stand til å oppfylle dine egne behov og omsorg for deg selv. Alternativt kan du være neddykket i dine følelser.

Utstoppede dyr

For å se en utstoppede dyr i drømmen din, representerer en umoden holdning. Du prøver kanskje å flykte fra ditt daglige ansvar og problemer. Alternativt kan det tyde på ditt behov for å slappe av og være mindre alvorlige. Du må la ditt sinn og kropp for å forynge. Å drømme at en utstoppede dyr er choking deg, indikerer at noe som opprinnelig ble følelsesmessig trøst er nå gi deg mye stress. Du føler deg følelsesmessig begrenset, og klarer å kommunisere hvordan du føler deg spesielt i saker av hjertet.