Tag Archives: UUsammenhengende

Å drømme at du er usammenhengende, symboliserer ekstrem nervøsitet og spenning.Alternativt kan du føle en mangel på makt eller myndighet spesielt når konfrontert med andre. Slike følelser kan stamme fra en mangel på selvfølelse og selvtillit.

U. S. Mail Box

For å se en amerikansk Mail Box i drømmen din, forutsier at du kan bli bedt om å delta i ulovlig aktivitet. Å drømme at du er mailing et brev, innebærer ditt ansvarlighet i en sak eller problem for hånden.

Utlån

Å drømme at du er utlån av penger, representerer deres forpliktelser overfor andre.Alternativt, symboliserer det verdien av din støtte system. Å drømme at andre låne deg ting, angir at du må revurdere og bedre forvalte dine ressurser før bryter dem. Du kan være på vei til avhengighet.

Underground

Å drømme om å gå eller levende underjordiske, indikerer at du er skyve tanker og problemstillinger inn i din underbevissthet. Eller du kan ha behov for å konfrontere og utforske ditt ubevisste. Å drømme at du er ridning i en underjordisk jernbane, betyr angst og nød som følge av en merkelig aktivitet.

Union

Å drømme at du er i en union, representerer kollektiv handling. Du gjør noe som vil være bra for alle.

Usynlig

Å drømme at du er usynlig, betyr følelsen av ikke å bli lagt merke til eller anerkjent for hva som er viktig for deg. Alternativt kan du prøve å trekke deg fra livets realiteter.

U. S. Visa

Å drømme at du er innvilget et amerikansk visum, representerer hvordan du føler om USA og hva det står for til deg. For eksempel, hvis du for deg, står USA for frihet, som deretter innvilget visum fra USA kan parallelt en livssituasjon der du opplever noen nye funnet frihet. Du kan gå gjennom en periode med self-leting.

Underholdsbidrag

Å drømme at du betaler underholdsbidrag, foreslår at du nå betaler for dine tidligere handlinger og feil.