Død

… at siste mulighet for å si det endelige farvel til dem. Hvis du vil se din døde søsken, slektning eller venn i live i drømmen din, indikerer at du savner dem og prøver å gjenoppleve gamle opplevelsene du har hatt med dem. I prøver å holde tritt med tempoet i ditt daglige våkne liv, kan du drømmer fungere som din eneste stikkontakt i mestring og kommer til vilkårene med tapet av en kjær. * Vennligst se også Die.

Fortvilelse

… mye grusomheter i arbeidslivet. Å drømme at andre er i fortvilelse, betegner at noen venn eller slektning vil være i stor nød og befinner seg i en ulykkelig situasjon.

Ghost

… selv om du ikke er klar til fullt ut å konfrontere dem. For å se gjenferdet av en levende slektning eller venn i drømmen din, betyr at du er i fare for ondskap handlinger av denne personen. For å se gjenferdet av en død venn / slektning i drømmen din, foreslår skyld og beklager om tidligere forhold med en bestemt person.


Implements

… i drømmen din, betegner svikt i næringslivet eller alvorlig sykdom hos en venn eller slektning.

Likhuset

… er i et likhus og leter etter noen, forutsier sjokkerende og forferdelig nyheten om drapet på en slektning eller nær venn. Å drømme at det er mange lik på likhuset, betegner mye sorg og problemer for deg.