Spise

… og depresjon. Du kan føle deg avvist, ekskludert, og avskåret fra sosial / familiebånd. Spise kan være en erstatning for kameratskap og gi komfort for deg. Alternativt kan spise alene reflektere selvstendig behov. Også vurdere ordspill, “hva spiser du opp?” i referanse til angst at du kan føle. Å drømme at du spiser med andre, betegner velstående foretak, personlig vinning og glad sprit. Å drømme at du er overspising eller ikke spiser nok, innebærer ditt behov og …

Apricot

… spiser aprikoser, forewarns å tilnærme ulykke og katastrofale omstendigheter. For å se andre spise aprikoser i drømmen din, betegner at du vil være omgitt av mye ubehageligheter.

Artisjokk

Hvis du vil se eller spise en artisjokk i drømmen din, foreslår at du trenger å få til hjertet av en sak. Det er også representativ for ditt potensial og kreativitet. Kanskje du holder igjen i hvordan du ønsker å uttrykke deg.


Bær

Hvis du vil se eller spise bær i drømmen din, angir at du skal involvere med en oppfylle forhold eller erfaring. Særlig hvis bærene er giftige, så det tyder på at du er i fare for å bli negativt påvirket av noe eller noen.

Bagel

Hvis du vil se eller spise en bagel i drømmen din, tyder på at det er viktig element mangler fra livet ditt. Du er ikke helt hel. Alternativt, den refererer til seksuelle lyster.

Bjørnebær

Hvis du vil se eller spise bjørnebær i drømmen din, foreslår at du blir uforsiktig. Det er også et uttrykk for dine skjulte seksuelle lyster.

Blomkål

Hvis du vil se eller spise blomkål i din drøm, symboliserer åndelig næring, renhet og perfeksjon. Det representerer også tristhet og trenger å bli løftet. Du drømmer indikerer at tøffe tider som du opplever vil snart være over. Alternativt representerer blomkål hjernen.

Bønner

Hvis du vil se eller spise bønner i drømmen din, betyr din tilkobling til dine røtter og til menneskeheten. Tenk på det som binder deg til fellesskapet. Alternativt, bønner er symbolsk for sjelen og udødelighet. De har også knyttet til fruktbarhet.

Candy

Hvis du vil se eller spise godteri i din drøm, symboliserer gleder og spesielle godbiter i livet. Det representerer også overbærenhet, sensualitet og / eller forbudt nytelse.

Chili

Hvis du vil se eller spise chili i din drøm, symboliserer intense lidenskap og rå følelser.