Leopard

For å se en leopard i vill tilstand i drømmen din, betyr at gjennom vedvarende innsats, vil du til slutt overvinne vanskeligheter. Hvis leopard er i et bur, så det tyder på at du vil overvinne eventuelle hindringer. Å drømme at du drepe en leopard, tyder på at du vil definitivt lykkes i dine prosjekter. Å drømme at en leopard som angriper deg, betyr at du er altfor trygg i din suksess for …

Aliens

Å drømme at du er en fremmed, symboliserer de uoppdagede delen av deg selv. Din manifestasjon som en fremmed kan være din måte å “rømme” fra virkeligheten.Dreams av denne art symboliserer også merkelige ideer og vill fantasi. Å drømme at du blir bortført av romvesener, indikerer din frykt av å endre omgivelsene eller din frykt for å miste hjem og familie. Du føler at din plass og / eller …

Argument

… symbolikken med hvem du krangler med og hva du krangler om. Hvordan han eller hun gjenspeile noen person eller soma aspekt av deg selv i ditt våkne liv?


Avhengighet

Å drømme at du har en avhengighet eller bli avhengige, representerer en obsessive atferd. En situasjon eller en person prøver kanskje å ta over din følelse av kontroll.Drømmen antyder også at du har problemer knyttet til verden rundt deg.

Dromedaren

For å se en dromedar i drømmen din, betyr uventede gevinster og ære. Du er en slik person og alltid der for å gi en hjelpende hånd.

Impotens

Å drømme at du er impotent, betyr en frykt for å miste makt. Kanskje du er redd for at du ikke vil måle opp til en bestemt person eller oppgave i livet ditt. En mer direkte tolkning antyder at du kanskje har problemer med sex i ditt våkne liv.

Krenkelse

Å drømme at du er krenket, betyr at noen ondsinnet person vil dra nytte av uvitenhet, og kan også sette deg i en kompromitterende situasjon.

Reconcilement

Å drømme om en reconcilement, representerer en person i ditt våkne liv som du trenger for å koble med. Du trenger å bli kvitt noen byrde som er veiing deg ned.

Tilbakestående

… du har følelsen av selvtillit tvil. Du er redd for å bli utelatt eller venstre bak. For å se en tilbakestående person i drømmen din, tyder på at noen rundt deg er følelsen ignorert eller oversett. Kanskje du har mislyktes i å lytte til hva de har å si og som et resultat er fremmedgjørende dem.

Ukjent

For å se en ukjent person i drømmen din, betyr en del av deg selv som er undertrykt og skjult. Alternativt, symboliserer det arketypiske drømmen helper som prøver å tilby noen innsikt og råd.