Storm

For å se en storm i drømmen din, betyr overveldende kamp, ​​sjokk, ødeleggende tap og katastrofe i din personlige anliggender. Stormen representerer også uuttalte frykt eller følelser, som sinne, raseri, uro, osv. På en mer positiv notat, betyr stormen stigende ånd innenfor. Å drømme at du tar dekning i en storm, vil forutsier at uansett forstyrrelser eller problemer oppstår i livet ditt fort …

Gale

Å drømme om å være fanget i en storm, viser at du mister kontroll på ting som du aldri hadde kontroll over i første omgang. Du må finne en annen måte å nærme seg og løse dine problemer. Alternativt kan den drømmen også fortelle deg at du er for alvorlig. Du trenger å lysne opp.

Hail

Å drømme at du er fanget i en hagl storm, foreslår at du er følelsesmessig trukket tilbake. Noen situasjon utenfor din kontroll forårsaker du å stenge følelsesmessig. Slik hører hagl slå ned på taket, indikerer at du går gjennom en periode med vanskelige tider.


Tempest

Å drømme at du er fanget i en storm, betyr trøbbel og likegyldighet av venner. * Se Storm eller sykloner.

Virvelvind

Å drømme at du er i veien for en storm, betyr endringer som kan føre til tap, kaos og skandale. Du blir dratt ufrivillig inn i et overfor din fortrengt tanker.