Bay Tree

For å se en bukt tre i din drøm, symboliserer udødelighet, lang levetid, suksess og / eller seier.

Bønner

… på det som binder deg til fellesskapet. Alternativt, bønner er symbolsk for sjelen og udødelighet. De har også knyttet til fruktbarhet.

Circle

For å se en sirkel i din drøm, symboliserer perfeksjon, fullstendighet, udødelighet og / eller helhet. På en mindre positiv notat, kan det også bety at du går rundt i sirkler i en bestemt situasjon. Eller sirkelen kan indikere monotoni og endeløs repetisjon. For å se sirkler innenfor sirkler i din drøm, indikerer at du er godt beskyttet, eller at du blir altfor bevoktet. Du må kanskje la ned forsvaret ditt. Alternativt kan drømmen fremheve …


Evergreen

For å se eviggrønne i drømmen din, betyr rikdom, lykke, udødelighet. og kunnskap. I tillegg kan det også bety at du vil finne håp midt i fortvilelse.

Hercules

For å se Hercules i drømmen din, foreslår dine individuelle kamp for frihet og udødelighet.

Jade

For å se jade i drømmen din, viser helbredende krefter, udødelighet og sannhet. I tillegg representerer det også vekst, forming og utvikling av din personlighet.

Oliven

… du vil se eller spise oliven, symboliserer tilfredshet og trofaste venner. Det viser også til udødelighet. For å se en olivengren, betyr forsoning, fred og håp. Du kan også finne en løsning til konflikter og har en byrde løftet av deg.

Phoenix

For å se en phoenix i din drøm, symboliserer udødelighet og fornyelse. Det kan også bety at din fortid fortsetter å hjemsøke deg.

Pine Tree

For å se en furu i din drøm, symboliserer udødelighet, liv og / eller fruktbarhet.

Scarab

… i din drøm, symboliserer din evne til å overleve, tilpasse og endre.Det representerer også udødelighet. Du opplever kanskje angsten for døden og aldring.