Sjalusi

… kan være overført fra ditt våkne liv Denne drømmen kan avsløre at du ubevisst følelse av sjalusi overfor den aktuelle personen. Alternativt representerer det din sårbarhet og din frykt for intimitet. Du må jobbe med selv-kjærlighet og erkjenne din egenverd.

Anger

… følelser eller ditt prosjekt sinne over på andre. Du trenger å lete i deg selv. Å være sint i drømmen din kan ha blitt overført fra ditt våkne liv. Drømmer kan fungere som en trygg stikkontakt der du kan uttrykke dine sterke og / eller negative følelser. Du har noen undertrykt sinne og aggresjon at du ikke har bevisst erkjent.

Bladsalat

… at du vil endelig ha et øyeblikk av ren lykke og glede. Å drømme at du spiser salat, betyr at sjalusi vil føre til et stort rift mellom deg og din elsker eller venner. Å drømme at du plante salat, forewarns at du vil være årsaken til din egen sykdom og tidlig død. Å drømme at du kjøper et hode av salat, betyr at du vil oppleve et fall som vil være din egen gjør.


Brother

… har for å håndtere spørsmål om autoritet og undertrykkelse. Å drømme at du er gal eller sint på broren din, betyr undertrykt sinne som du føler, men redd for å uttrykke i ditt våkne liv.

Elv

… ut av kontroll. For å se en gjørmete og / eller rasende elv, betegner urolige tider og sjalusi i livet ditt. Å drømme om at en elv består av rennende røde chili, refererer til den rå følelser, intens lidenskap eller sinne som strømmer gjennom deg og lengsel etter å bli uttrykt.

Hex

… hevngjerrige natur og hevnlyst. Å drømme om at noen er å sette en hex på deg, symboliserer sint og sårende følelser. Du kan ikke takle i noen smertefulle situasjon.

Hyacinth

For å se hyacinth i din drøm, symboliserer alvorlig sjalusi.

Kiss

… ham eller henne. Å drømme om kyssing en fiende, betyr svik, fiendtlighet eller forsoning med en sint venn. Vurder også å si “dette kiss of death”.Hvis du er kysset av en fremmed, så drømmen er en av selvoppdagelse. Du trenger å få mer kjent med noen aspekter av deg selv.

Lever

… ditt liv som kanskje ikke ser ut for din beste interesse på hjertet.Du kan føle fornedret eller sint.

Mask

… å se andre iført en maske i drømmen din, betegner at du vil kjempe mot svik, løgn og sjalusi. For å se andre demaskere i din drøm, symboliserer svikt i å få beundring og / eller respekt for noen søkt for.