Kjøtt

For å se rått kjøtt i drømmen din, betyr at det vil være mange hindringer og motløshet i å oppnå dine mål. Alternativt kan det gjenspeile din utemmede, dyriske natur og rå følelser. For å se kokt kjøtt i deg drømme, betegner at du vil se andre få objektet som du har vært streve for. Å drømme at du spiser kjøtt, betyr at du får til hjertet av saken.For å se råttent kjøtt i drømmen din, …

Coffin

… kan føle begrenset, begrenset og manglende personlig frihet. Det kan være en død eller råtnende situasjon eller problem i livet ditt og denne drømmen kaller oppmerksomhet til det. Det er på tide å avslutte denne situasjonen eller forholdet.

Fish Market

Å drømme at du går til et fiskemarked, betyr nytelse og glede. For å se forfalt og råtnende fisk på fisketorget, betegner nød som vil komme i forkledning av lykke.


Flesh

Å legge merke til ditt kjøtt i drømmen din, representerer en økt følelse av følelse og vitalitet. Det symboliserer din trang og det fysiske. For å se kjøtt å bli spist, tyder på at du er under enormt stress og følelse drenert.

Frukt

… innsats. Du må jobbe hardere og lengre for å oppnå dine mål. Hvis du vil se eller spiser råtnende / bitter frukt, foreslår tapte muligheter for vekst og glede. Å drømme at du kjøper eller selger frukt, betyr mye virksomhet, men lite overskudd i dem. * Se oppføringer på spesifikke frukt for mer informasjon.

Salt

… salt også pålitelighet, sannhet, dedikasjon og lang levetid. Å drømme at du er salting kjøtt, betyr piling gjeld og som et resultat du blir konstant plaget av regningen samlere.

Tenner

Å drømme at du har råtne eller råtnende tenner, forewarns at din helse og / eller virksomhet står i fare. Du har kanskje sagt noen falske eller stygt ord og disse ordene kommer tilbake for å hjemsøke deg. Å drømme at du pusser tennene, innebærer ditt nivå av tillit, kamper og aggressivitet. Du må se opp for deg selv og din egen interesse.* For en grundig analyse, klikk på Common Dreams: Tenner