Radio

… du høre gjennom radio representerer også meldinger fra bevisstløs din.Det er mulig at det er noen for for ESP eller telepatisk kommunikasjon. Å drømme at en radio er slått av, viser at du har muligheten til å hjelpe eller bistå i enkelte situasjoner, men du nekter å gjøre det.

Slap

Å drømme at du er slått, viser uforsiktighet. Du enten føle deg verdsatt eller forrådt. Å drømme at du klapse noen, foreslår at du er husing noen dype sinne og undertrykt raseri.

Slo

Å drømme at du blir slått, viser at du trenger å gjøre noen grunnleggende endringer for deg selv. Du må gjøre noen bevisste justeringer og evalueringer. Alternativt antyder det at noen presser deg utover dine grenser. For å se andre bli slått, tyder på at noen del av livet ditt er ute av balanse. Å drømme at du slår noen, indikerer at du er shoving dine egne synspunkter og meninger på andre.


Blind

… til et problem. Kanskje du avvise noe om deg selv eller din situasjon. Er du nekter å se noen andre synspunkt enn din egen? Vurdere ordspill, “snu det blinde øyet”.

Blindfold

Å drømme at du er iført et bind for øynene, viser at du blir lurt av noen eller ved enkelte situasjoner. Du kan være å naiv eller for tillitsfull. Alternativt er du prøver å kutte deg selv ute fra verden. Å drømme at du er blindfolding noen, foreslår at du blir uærlig. Du prøver å lure andre.

Gambling

Å drømme som er gambling, tyder på at du deltar i noen risikotaking aktivitet. Du kan også stole på skjebnen, og ikke ta ansvar for deg beslutninger. Hvis du ikke er en gambler, og drøm at du er gambling, angir at du må ta en sjanse eller la opp på deg selv.

Abroad

Å drømme om å bli eller reise til utlandet, viser en ubalanse og kaos til din nåværende situasjon og tilstand. Derfor du drømmen representerer deg behovet for endring i landskap. Alternativt kan du behov for å utvide dine horisonter og gjøre noen drastiske endringer i livet ditt. Du opplever en ny følelse av åndelighet. Til slutt kunne drømme også indikere en ny å unnslippe en aktuell situasjon.

Accelerator

… ned. Å drømme at gasspedalen har satt seg fast eller brutt, indikerer et tap av kontroll i noen aspekter av livet ditt.

Accordion

Å høre musikk av et trekkspill, betyr at noen fornøyelse og glede vil ta tankene bort fra en trist og deprimerende sak. Å drømme at du spiller trekkspill betegner intense følelser som skaper noe fysisk belastning og kroppen tretthet.

Aches

… drømme at du har smerter, viser at du viser for mye nøling i jakten på din bedrift avtaler og noen andre vil tjene på dine ideer.