Øyenbryn

Å legge merke til øyenbrynene i drømmen din, representerer uttrykk for forbauselse, vantro, overraskelse, eller tvil. Det kan også indikere bekymring eller misbilligelse. …

Adam og Eva

… animus og anima. Alternativt, indikerer drømmen en hendelse i livet ditt som vil føre til at du mister dine håp og sjansene for suksess.

Ametyst

… om du kanskje ikke rik, du er helt fornøyd med en beskjeden inntekt. Å drømme at du mister en ametyst, forutsier av brutte forlovelser og skuffelser i kjærlighet.


Åre

… at du er padling med en åre, representerer ditt behov for hjelp eller assistanse. Hvis du mister en åre, så det tyder på at du har mistet din groove eller har tatt noe for gitt.

Balanse

Å drømme at du mister balansen, tyder på at du har problemer med veiing alternativer og valg i enkelte situasjoner.

Ballong

… at det er på tide å overvinne din depresjon. Drømmen kan være en metafor som indikerer at du mister på bakken eller fotfeste på noen situasjon / problem. Alternativt representerer den prosessen individuation og din søken for å oppfylle noen åndelige behov. Du føler behovet for å være forhøyet i noens øyne.

Beruset

Å drømme at du er beruset, viser at du mister kontrollen over noen situasjon. Drømmen kan også foreslå at du har oppnådd et nytt nivå av bevissthet. * Vennligst Se også Drunk.

Billett

… videre i livet, mens en film billett representerer din må være mer objektiv. Å drømme at du mister en billett, betegner forvirring og tvetydighet i retning av livet ditt.

Brush

… du tar en nonchalant holdning til omstendigheter som trenger seriøs vurdering. Hvis du mister eller ikke kan finne din børste, foreslår da at du ikke klarer å sortere våre dine problemer.

Bum

Å drømme at du er en boms, indikerer at du føler som svikt eller en utstøtt. Du mister kontrollen over en situasjon i livet ditt. For å se en boms i drømmen din, foreslår at du blir lat og trenger å ta mer eller et initiativ.