Blindfold

… enkelte situasjoner. Du kan være å naiv eller for tillitsfull. Alternativt er du prøver å kutte deg selv ute fra verden. Å drømme at du er blindfolding noen, foreslår at du blir uærlig. Du prøver å lure andre.

Cutting

Å drømme at du kutte noe, betyr en brukket forhold eller kuttet forbindelsen.

Drift

… å få noe ut av systemet. Kanskje du trenger å gi slipp på noe, eller endre vaner. Du må kutte noe ut av livet ditt. Å drømme at du er innstilt på noen, betegner at du står overfor, og arbeider med noen dype problemer eller fortrengt tanker. * Vennligst se også kirurgi.


Exterminator

Hvis du vil se eller ring en exterminator i drømmen din, viser at du trenger å kutte båndene fra de som prøver å trekke deg ned. Å drømme at du er en exterminator, foreslår at du trenger å konfrontere din svakhet og stå opp til utfordringene fremover.

Kniv

… kan kniven være symbolsk for noe splittende i livet ditt. Du kan bli forsøker å kutte bånd eller bryte noen forhold. For å se en sløv kniv i drømmen din, betegner at hardt arbeid er ledsaget av liten eller ingen gevinst. Å drømme at du er såret av en kniv, er symbolsk for maskuline eller dyriske aggresjon. For å se en elektrisk kniv i din drøm, indikerer din makt for å komme ned til sannheten i en situasjon raskt. ** Se The Meaning In Action: “Kokende A …

Mareritt

… skuffelser, eller nedgang i helse. Du har kanskje vært overbærende i ting og trenger å kutte ned på slike aktiviteter. La sinnet og kroppen til å hvile og gro.

Omskjære

… at du får kvitt en viktig del av deg selv.Alternativt kan det bety at du er tilbakegang og kutte deg ut fra følelsen følelser.

Scythe

For å se eller bruke en ljå i drømmen din, foreslår at du må kutte ut alle utskeielser og unødvendige ting i livet ditt. Alternativt kan ljåen symbolsk død eller slutten av noe.

Trær

… som du klatre opp i treet vil måle hastigheten på oppnåelse av disse målene. Å drømme at du kutte ned et tre, betyr at du kaster bort din energi, tid og penger på tåpelig sysler. Hvis du vil se en fallende tre i din drøm, indikerer at du er ute av balanse og ute av sync. Du er av sporet og ledet i feil retning.

Umbilical Cord

… uttrykk for en viss spenning om å være på egen hånd og / eller støtte deg.Å drømme at du kutte en navlestreng, angir at du må være selvforsynt og stå på egne ben. Du trenger å trekke deg tilbake opp og komme tilbake i swing ting.