Bord

… refererer til din sosiale og familie forbindelser. Hvis tabellen er ødelagt eller ikke fungerer, så det antyder noen uenighet i en gruppe. Kanskje det er noe du kan ikke holde inne lenger og trenger å hente den ut i det åpne. Å drømme at du setter på bordet, foreslår at du legger grunnlaget for en plan eller et personlig sak.Det innebærer også tillit. For å se en rundebordskonferanse i drømmen din, indikerer jevnhet, deling, samarbeid og like rettigheter og …

Bestikkelser

… at du er lett påvirket. Kanskje du lar andre overtale deg til å gjøre noe du egentlig ikke vil. Samle krefter og stå opp for deg selv. Å drømme at du er bestikke noen, indikerer at du forventer for mye av andre. Du kan være for krevende. Spesielt hvis du drømmer at du er å bestikke en politimann, så du tror at du er hevet over loven eller regler. Du tror du kan komme unna med å være uærlig og bedragerske.

Rekkevidde

Å drømme at du er nå for noe eller noen, betegner en lengsel eller ønske om noe du ikke har. Drømmen kan også være et symbol på en følelsesmessig tomrom i livet ditt som du prøver å fylle.


Sikkerhetsbelte

… belte i drømmen din, foreslår at du må jobbe med å kontrollere følelser. Remain komponere og ikke faller fra hverandre i enhver situasjon.Å drømme at du har problemer med å sette på sikkerhetsbeltet, indikerer at du er bekymret for hva som er foran i fremtiden.

Abode

Å drømme at du ikke kan finne en bolig, symboliserer ditt tap av tro på andres integritet. Å drømme at du ikke har bopel i dine drømmer, betyr ulykke og tap.

Actor / Actress

… skuespiller eller skuespiller i drømmen din, se på den rollen de spiller. Selv om du kanskje ikke kjenner dem på et personlig nivå, hvordan du oppfatter dem eller figurene de spiller kan gi innsikt i hvordan det relaterer til deg. Se også kjendiser.

Adder

For å se en huggorm i din drøm, symboliserer en slu eller slu person. Denne personen kan ikke stole på. Det kan også representere noe eller noen som har glidd ut av hendene dine.

Addict

Å drømme at du er en rusavhengig, viser at du ikke lenger har kontroll over en situasjon. Du har overgitt din makt og nektet ansvar i dine handlinger. Drømmen er også representant for frykt, lav selvfølelse problemer og usikkerhet.

Adventurer

Å drømme at du er en eventyrer, betyr at du er for absorbert i din oppførsel at du ikke realisere dine faller fra nåde og ære.

AIDS

Å drømme at du har AIDS, indikerer at psykiske integritet blir angrepet. Du kan ikke forsvare din posisjon i noen sak. Å drømme at din kompis har AIDS, tyder på at forholdet kan være en destruktiv en.