Abyss

… dypet av ubevisste din. Avgrunnen kan også representere din primal frykt og følelse av “å falle inn i pit av fortvilelse” eller frykt for å “ta skrittet fullt ut”.

Age

… bestrebelser. Å drømme at du er anklaget for å være eldre at du virkelig er, betyr at du vil falle inn negative kameratskap.

Bird

… fugl som hekker i din drøm, symboliserer uavhengighet, tilflukt og sikkerhet. Du trenger noe å falle tilbake på. Alternativt kan det bety en velstående forsøke, nye muligheter, og formue.


Kloster

… er alltid rundt hjørnet. For å se et abbedi i ruiner, forutsier at dine håp og ordninger vil falle inn svikt og incompletion.

Misbruk

… mindre enn hederlig. Å drømme du blir verbalt eller fysisk mishandlet, forewarns at du vil falle i hendene på en fiende.

Mouse Trap

… felle, betyr at du vil overliste motstanderne. For å se en mus fanget i fellen, betyr at du vil falle i hendene på rivalene dine.

Mud

For å se gjørme i drømmen din, tyder på at du er involvert i en rotete og klissete situasjon. Det foreslår også at noen intern rensing er nødvendig. Å drømme at du går i gjørme, tyder på at du føler deg tynget av en situasjon, problem, eller forhold. Å drømme at gjørme har fått på klærne, betyr at ditt omdømme blir angrepet og kalt inn spørsmålet. Tenk begrepet “skittkasting” …

Ouija Board

For å se en Ouija brettet i din drøm, indikerer at noen sammenheng eller situasjon vil falle fra hverandre. Ingenting kommer til å gå i henhold til planlagt. Alternativt foreslår det at du er klar til å ta en viss risiko for å gå videre. Drømmen kan også være en måte å koble med bevisstløs din. Å drømme at Oiuja styret ikke fungerer, symboliserer komplikasjoner forårsaket ved å erstatte glede for arbeid eller hva som må gjøres.

Phobia

… så kan det bety at du din posisjon på toppen er en prekær ett. Du er redd for at du kan falle ut av nåden.

Rømme

… en kvinne til å drømme om unnslipper, forewarns at hun bør være forsiktig med å falle i kjærlighet til raskt. Vær forsiktig med hvem og hvor du vier din følelser.