Arcade

… andre, eller at du føler deg manipulert. Drømmen arkade fungerer også som en midlertidig flukt fra virkeligheten.Du prøver å nummen og blokkere ut problemer.

Cartoon

… at du oppfatter verden på en komisk og useriøse måte. Denne drømmen kan også tjene som en flukt fra den stressende realitetene i livet ditt. Det er din måte å skaffe øyeblikk av preg og moro. I tillegg kan du trenger å lære å le av deg selv og på dine feil. Å drømme at du ser på tegnefilmer, angir at du ikke tar livet på alvor. * Vennligst se også tegneseriefigur.

Flight

For drømmen om flukt, betyr en følelse av frihet, der du hadde først følt avgrenset og begrenset. * For en grundig analyse, klikk på Common Dreams: Flying.


Hotel

… bevege seg bort fra den gamle vaner og gammel tankegang.Eller du føler behov for å midlertidig flukt fra det daglige liv.

Legemidler

… behov for en “quick fix”. Du kan snu til en potensielt skadelige alternativ som en umiddelbar flukt fra problemene dine. Spør deg selv hvorfor du trenger narkotika. Hva håper du at legemidler vil oppnå for deg?

Park

Å drømme at du er på en park, representerer en midlertidig flukt fra virkeligheten. Det indikerer fornyelse, meditasjon og åndelighet. Det er også en indikasjon på en omstilling periode etter en alvorlig personlig konflikt eller en avslutning av en lidenskapelig affære. Å drømme at du er fortapt i en park, viser din sliter med din karriere, forhold, eller andre problem. Du kan føle deg fremmedgjort av samfunnet. Å drømme at du parkerte …

Spedbarn

… spedbarn, symboliserer hyggelige overraskelser. For å se en svømmende spedbarn, betyr en heldig flukt fra noen forviklinger.