Arkeolog

… en arkeolog, foreslår at du trenger å lære av tidligere erfaringer eller se til fortiden for å finne svar på dagens spørsmål.

Dog

… må aktiveres. Alternativt kan hunder symbolisere intuisjon, lojalitet, generøsitet, beskyttelse og troskap. Dine egne verdier og intensjoner vil gjøre deg i stand til å gå fremover i verden og lykkes. Dersom hunden er ondskapsfull og / eller growling, så det betyr noen indre konflikter i deg selv. Det kan tyde på svik og untrustworthiness.Dersom hunden er død eller døende, så det indikerer et tap av en god venn. Alternativt, representerer det en forverring av instinktene …

Abode

Å drømme at du ikke kan finne en bolig, symboliserer ditt tap av tro på andres integritet. Å drømme at du ikke har bopel i dine drømmer, betyr ulykke og tap.


Affliction

… har en lidelse, betyr komme katastrofe. Å drømme andre rammet i drømmen din, angir at du vil finne deg selv omringet av sorg og ulykke.

African American

For å se en afroamerikansk i drømmen din, innebærer ditt røtter og arv. Du må kanskje finne sjelen i din egen selvtillit. I tillegg er du klar til å bli mer uttrykksfulle og kreative.

Akkar

… er alltid om hva du vil. Å drømme at du spiser blekksprut, indikerer at du føler selvbevisste og bekymret for hvordan andre oppfatter deg. Du kan finne det lettere å isolere deg selv i stedet for å risikere dom fra andre.

Alley

… alternativer. Alternativt, indikerer det at du kan være avsporet på grunn av huslige plikter og finne deg selv i et dilemma. Å drømme at du går gjennom en bakgate, representerer at du kan gå inn i en blindvei eller at du har tatt en snarvei i livet. Det kan også betegne at rykte er i fare.

Amorøs

Å drømme at du er amorøs, angir at dine personlige ønsker og ulovlige nytelser kan lande deg i trøbbel. Du vil finne deg selv oppslukt i skandalen. Å drømme at andre er amorøs, betyr at andre vil prøve å overtale deg til ulovlige gleder og forlate din egen følelse av moral. Å se dyr amorøs i drømmen din, betyr at du vil delta i nedverdigende gleder vil rask menn eller kvinner.

Animasjon

Å drømme at du ser på animasjon, foreslår at du kan finne humor og komedie i de fleste situasjoner. Du pleier å ta ting lys-oppmuntrende. * Vennligst Se også Cartoon.

Arm

For å se armene som vekt i drømmen din, angir nurturance side og din evne til å nå ut og omsorg for mennesker. Alternativt kan det representere kamper og utfordringer i livet ditt. Vurder ordspill “arm deg selv” som innebærer at du må beskytte deg selv, bli mer aggressive og ta en fastere holdning til ting. Å drømme at armen din har blitt skadet, betyr manglende evne til å ta vare på deg selv eller dine hjelpeløshet i å nå ut til …