Hals

… drømme at halsen er skadet, indikerer et skille mellom ditt hjerte og sinn. Å drømme om en tykk nakke, viser at du er blitt svært kranglete og hissig.

Hvalross

… å ut-manøvrere, out-rang, eller ut-vidd deg. Alternativt kan hvalrossen representere din tykk hud og hvordan du ikke la kommentarer / kritikk av andre komme til deg. For eskimoer og indianere i nord, symboliserer hvalross overnaturlige evner og krefter.

Lizard

… Lizard kan også være representant for en person som du ser på som kaldblodig, engstelig, eller tykk-flådd.På en mer positiv notat, symboliserer firfisla også fremstår kreativitet, fornyelse og revitalisering. Det kan også foreslå at du er godt jordet. ** Se The Meaning In Action: “Jeg er A Lizard”


Tåke

Å drømme at du går gjennom en tykk tåke, betyr mye forvirring, vanskeligheter, skandale, og bekymringer. Du kan ikke være å se ting slik de virkelig er, eller du har mistet din følelse av retning i livet.

Trunk

… stammen av et tre, innebærer ditt indre følelse av velvære og personlighet. Dersom stammen er tykk og stor, så det indikerer at du er en sterk, robust og holdbar person.Dersom stammen er tynn og smal, så det tyder på at du er en svært følsom person.