Farger

Farger i drømmer representerer energi, følelser og stemning. Først vurdere hva som én farge i drømmen din betyr for deg og din egen personlige assosiasjoner og forholdet med den fargen. Å drømme i farger og så drømmen i svart og hvitt, foreslår at du begynner å se på en situasjon fra et mer objektivt perspektiv i stedet for fra et emosjonelt ståsted. Du er ubevisst reagerer på hendelser i drømmen. * Se drøm Temaer: Colors.

Bilde

… må vurdere motstridende synspunkter / verdier. Alternativt kan det betegne du må legge til mer farge og pizazz til deg livet. For å se et uskarpt bilde i din drøm, tyder på at minnet på de avbildede hendelsen, hendelse, eller mennesker, er falming. Kanskje du trenger å gi slipp på fortiden og slutte å holde på det som var og konsentrere seg om hva er. På den annen side, er du forsøker å skjule en situasjon, og nekter å se det som det virkelig er. Du trenger å lære aksept. …

Blond

… foreslår at du trenger å nyte livet og leve det opp. Være litt glamorøs. Å drømme at du farge håret blondt, angir at du bokstavelig talt trenger å lysne opp og slutte å være så alvorlig hele tiden. Prøv å være mer upbeat.


Frakk

… symboliserer din protectiveness og defensive persona. Du kan isolere deg selv. Vurder også farge, utseende og type pels for ytterligere betydning. Å drømme om at en frakk er gammel, slitt, eller shabby, så det tyder på at du føler deg ned på deg selv. Hvis du vil se eller slitasje en pels i din drøm, symboliserer velstand og luksus. Det indikerer også behov for oppmerksomhet og ditt behov for å bli beundret.

Jakke

… tendens til fjerne dine følelser og som et resultat, kan du bli isolere deg selv. Vurder også farge, utseende og type jakke for ytterligere betydning.

Quilts

… i drømmen din, betyr harmoni, beskyttelse, varme og hyggelige og komfortable forhold. Vurder farge og mønster på quilt for ytterligere betydning. For å se et skittent teppe i drømmen din, betyr uforsiktighet i kjole og måte.

Stained Glass

… helbredelse og opplysning. Du søker veiledning fra en høyere kilde. Vurder også hvilken farge som dominerer og bestemmer hvordan du trenger å innlemme symbolikken i den fargen inn selv.

Turkis

… energi og handlinger for å forene kreftene mellom åndene av jorden og luften. Som en farge, er turkis symbolsk av helbredende kraft og naturlig energi. Det er ofte forbundet med solen, brann og mannlige makt.