Attack

… også bli stilt overfor vanskelige endret i ditt våkne liv. Å drømme at du blir angrepet av et dyr, er en advarsel til å være forsiktig med de rundt deg. Ta varsel på hvem du kjenner i ditt våkne slik at aksjer og utstillinger de samme kvalitetene på dyret som angrep deg i drømmen din. Å drømme at du dreper en angripende dyr, betyr at ditt liv vil bli reddet av en fremmed.

Desert

Å drømme at du går gjennom en ørken, betyr tap og ulykke. Du kan lide av et angrep på ryktet ditt. Ørkener er også et symbol på ufruktbarhet, ensomhet og følelse av isolasjon og håpløshet.

Face

… at du står overfor er feil eller pimply, representerer utbrudd følelser. Du har kanskje lidd et angrep på din person eller omdømme.


Hånd

… drøm kan også gjenspeile bekymringer om å miste kontakten med ham / henne eller at du driver fra hverandre. Å drømme at du hendene er skadet, betegner et angrep på egoet ditt. Å drømme om at hendene dine er clasped eller lukket, betyr samhold, fullstendighet, aksept eller avtale. På et mer negativt notat, kan det tyde på at du er nær-minded, ungiving eller uvillige til å hjelpe. Å drømme at du har uvanlig store hender, betegner mye suksess i å oppnå dine mål. Å …

Kalkun

… tid av samhørighet og familie. For å se syke eller døde kalkuner i drømmen din, betegner et angrep stolthet din. For å se en flyvende kalkun i drømmen din, forutsier en rask økning fra det ukjente til en posisjon av fremtredende. Å drømme at du jakte kalkuner, betyr at du vil skaffe seg rikdom gjennom uredelig opptreden.

Kangaroo

… morsrollen naturen. Alternativt kan en kenguru symbolisere aggresjon. Å drømme at en kenguru angrep du, forutsier at falske beskyldninger vil skade og sette ditt rykte.

Mosquito

… deg om din energi og ressurser. Alternativt betyr det at du vil prøve forgjeves å motstå angrep fra andre. Å drømme at du skal drepe mygg, betegner at du vil til slutt overvinne hindringer og nyte lykke og rikdom.

Motstander

Å drømme at du er konfrontert med en motstander, betyr at du vil forsvare ethvert angrep mot din interesse. Å drømme at du overvinne en motstander, betegner at du vil slippe unna virkningene av en del alvorlige katastrofe.

Pride

Å drømme at du har stolthet, angir at du må stå opp og kjempe mot angrep på integriteten din. Du vil bli utfordret. Å drømme at andre er å vise stolthet, betyr at du snart vil bli invitert til å være en del av et prosjekt eller akseptert i en gruppe.

Ring

… lojalitet til dine idealer, ansvar og tro. For å se en ødelagt ring i drømmen din, betyr et angrep på din lojalitet. Det er et tegn på skuffelser og separasjon. Å drømme at du mister en ring eller noen har stjålet ringen, foreslår at du vil miste noe eller noen nære og kjære til deg. Å drømme at du mottar en ring, angir at dine mistanker og bekymringer over deg kjæreste vil ende. Du vil komme til å innse at han er tro mot sitt hjerte og vil ofre seg for din interesse.