Amusement Park

Hvis du vil se eller være i en fornøyelsespark i drømmen din, viser at du trenger å sette noen tid for fritid og mer glede i livet ditt. Tenk hvordan alt i parken er et uttrykk for noen aspekter av deg selv. Alternativt kan du være for lett distrahert i det siste. Å drømme at fornøyelsesparken er tom eller forlatt, foreslår at du må åpne deg mer moro og eventyr.

Kompass

For å se et kompass i drømmen din, er en måte din underbevissthet å vise deg veien.Det kan være en indikasjon for deg å revurdere retning i livet ditt og å revurdere den veien du tar.

Menopause

Å drømme om menopause, tyder at du er smothering menneskene rundt deg. Du må være mindre codependent.


Newspaper

… og svar et problem. Alternativt, for å se avisene i drømmen din, innebærer at du må være mer vokal og uttrykke seg selv. Med andre ord, du trenger for å lage overskrifter. Å drømme at du prøver, men mislykkes i å lese en avis, innebærer ditt svikt i noen usikker bedriften eller at rykte er i fare.

Opal

… en opal i drømmen din, refererer til din libido og seksuell lyst. Drømmen indikerer at du må være mer lidenskapelig i ditt kjærlighetsliv

Pacifier

For å se en smokk i drømmen din, representerer emosjonelle nurturance. Du kan være uttrykk for et ønske om å flykte fra ditt daglige ansvar og krav. Å drømme at du suger en smokk, innebærer at du prøver å “suge opp til” noen i ditt våkne liv.

Pai

For å se en kake i din drøm, symboliserer at det vil være noen belønning for hardt arbeid. Det indikerer også at du kanskje er nådd utover dine evner. Alternativt kan det være en metafor for å få en god del, som i din “del av kaken”.

Pan

… kan også representere kritikk og sinne. Hvis kjelen er laget av glass, så det representerer å være bevisst og klar om en bestemt situasjon. For å se en stekepanne i drømmen din, representerer fullstendighet i kjærlighet. Alternativt foreslår det at du må begynne å akseptere konsekvensene av dine handlinger. Du har kanskje funnet deg selv i en uunngåelig situasjon.

Pannen

… intellektuelle kapasitet. For å se en rynket panne, symboliserer bekymringer og byrder. Du kan være i dype tanker. Å drømme at du føler pannen til barnet ditt, betegner oppriktige roser.

Panser

… betyr at du gjemmer og gjemme fra en person eller situasjon. Du eller noen kanskje prøver å være bedragerske. Vurder også si “å ha hetten trukket over øynene dine”.