Ukjent

For å se en ukjent person i drømmen din, betyr en del av deg selv som er undertrykt og skjult. Alternativt, symboliserer det arketypiske drømmen helper som prøver å tilby noen innsikt og råd.

Aliens

… situasjon eller person. På et psykologisk nivå, kan se aliens representere et møte med en ukjent eller neglisjert del av din egen selvrespekt. * Se The Meaning In Action: “Kidnapped By Aliens”

Asia

… å se en asiatisk person i drømmen din, representerer et aspekt av din egen selvrespekt som er ukjent for deg. I tillegg til å se en eldre asiatisk person, representerer visdom og kunnskap.


Blinds

… indikerer at du er klar til å avsløre noe vesentlig og / eller personlig som tidligere var ukjent.

Cow

… kua guddommelige kvaliteter fruktbarhet, næring og morsrollen. For å se en ku med et skjelett ansikt, foreslår at du mor eller moderlig skikkelse i ditt våkne liv viser en mangel på følelser.Hun blir ikke svarer til dine behov. For å se en flokk med kuer, viser behovet for å tilhøre.

Erkebiskop

For å se en erkebiskop i drømmen din, betyr det mange hindringer og tilbakeslag vil du ha til ansikt før nå dine opphav til formue og prestisje.

Face

For å se ditt eget ansikt i drømmen din, betegner persona du velger å vise til verden, og ikke den virkelige deg. Det kan referere til konfrontasjoner og din vilje til å håndtere problemer og problemer i livet ditt. Å drømme at du står overfor er feil eller pimply, representerer utbrudd følelser. Du har kanskje lidd et angrep på din person eller omdømme.

Foreigner

For å se en utlending i drømmen din, representerer et aspekt av deg selv som er ukjent eller fremmed for deg. Du kan neglisjere eller ignorere noen viktige følelser eller talenter.

Forslag

Å drømme at du blir foreslått, indikerer at du er sammenslåing et tidligere ukjent aspekt av deg selv mer direkte, foreslår den drømmen du tenker om ekteskap eller noen alvorlige langsiktige engasjement / prosjekt / situasjon. Din reaksjon på forslaget viser dine sanne følelser om ekteskap eller engasjement.

Funeral

… å ta neste skritt mot din selvstendighet og autonomi. Å drømme at du er i begravelsen til en ukjent person, tyder på at noe i livet ditt er ment å legge til hvile eller sette til side slik at du kan gi rom for noe nytt. Du trenger å undersøke nærmere hva som aspekt eller del av livet ditt du trenger å slippe taket. * Vennligst også se Burial.