Gitar

Å drømme at du har eller spille en gitar, representerer lidenskap og følelser. Det relaterer seg også til seksuelle konnotasjoner, og kan signalisere en erotisk drøm. Å se en unstrung eller brutt gitar, betyr skuffelser i kjærlighet.

Electric Guitar

For å se eller spille en elektrisk gitar i drømmen din, betyr kraften og styrken av lidenskap din. Du tydelig uttrykke dine følelser til andre. Alternativt er det symbolsk av ungdom og opprør.

Badminton

For å spille eller se en badminton spill i din drøm, indikerer at du trenger å ta en beslutning raskt ellers muligheter vil passere deg av. Du trenger å lære å holde opp.


Bajonett

Å høre eller spille en bajonett i drømmen din, foreslår at du må stå opp og kjempe for din tro. Ikke gi opp!

Bass

For å spille bass i drømmen din, representerer i takt og rytme i livet. Å synge bass i din drøm, symboliserer et solid fundament og grunnlaget for det som er foran.

Dice

For å se eller spille terningene i drømmen din, foreslår at du tar sjanser og leke med skjebnen. Drømmen kan også være et ordspill på en situasjon som kan komme for “risikabelt”.

Dukkehus

For å se eller spille med et dukkehus i din drøm, symboliserer din idealistiske forestillinger om familieliv. Alternativt kan dukkehus i drømmen din tjene som en indirekte måte å løse og trene våkne problemer med familiemedlemmer.

Fiolin

Hvis du vil se eller høre en fiolin i din drøm, symboliserer fred og harmoni i familien. Å spille en fiolin i drømmen din, betegner ære og forutsier at du vil være en mottaker av overdådig gaver. For å se en ødelagt fiolin i drømmen din, betyr atskillelse, tristhet og sorg.

Fløyte

Å høre eller spille fløyte i drømmen din, indikerer harmoni i livet ditt. Alt går bra i livet ditt.

Frisbee

For å se eller spille frisbee i drømmen din, representerer en lett pågående holdning og / eller mangel på konkurranse. Det fungerer også å minne ditt som situasjoner og sammenhenger i livet eller gi og ta.