Lap

Å legge merke til fang i drømmen din, innebærer muligheter og / eller problemer. Det kan også indikere ensomhet og tap. Å drømme at du sitter noens fang, betyr at du vil finne stabiliteten og sikkerheten etter noen vanskelige situasjoner. Å drømme at du holder noen fanget ditt, betegner at du vil være åpen for ugunstige kritikk.

Ballong

… en ballong pop i din drøm, symboliserer en urealisert mål eller drøm.Det kan også representere påkjenninger i livet ditt. Trykket kan være i ferd med å bli for stor for deg å bære. Å se eller drømme at du er i en varmluftsballong, antyder at det er tide å overvinne din depresjon. Drømmen kan være en metafor som indikerer at du mister bakken eller fotfeste noen situasjon / problem. Alternativt representerer den prosessen individuation og din søken for å oppfylle …

Benk

For å se eller sitte en benk, betyr din tendens til å utsette og legge ting til side. Det foreslår også at du ofte ta seg en passiv rolle i stedet å ta initiativ.


Bleachers

For å se eller sitte tribunen i din drøm, indikerer at du er reflektere over din fremgang i å oppnå dine mål. Utseendet til bleachers kan også tjene til å bringe deg tilbake i tid til high school treningsstudioet eller spore feltet og de følelsene du opplevde den tiden.

Chair

For å se en stol i din drøm, symboliserer du trenger å sitte ned og ta seg tid til å vurdere en situasjon før du fortsetter. Å drømme at noen tilbyr deg en stol, betyr at du må være åpen for å ta og akseptere råd.

Dagger

… raner. Du kan føle at du har blitt stukket i ryggen av noen. Å drømme at du tar en dolk fra noens hånd, betyr at du vil overvinne vanskeligheter og ulykke.

Desk

For å se eller sitte ved skrivebordet i drømmen din, foreslår at du vurderer og veier dine problemer. Det er et tegn self-leting og funn. Hvis du er en annens skrivebord, da det symboliserer en mangel tillit til dine egne evner.

Goat

… og godtroenhet. Også vurdere de assosiasjoner med geit som i “syndebukk” eller “få noens geit”. Å drømme at en geitebukken stanger deg, forewarns av fiender prøver å få tak i dine forretningsplaner.

Hår

… din eller andres hår lukten kan minne deg om en bestemt person. Å drømme at du er nå for noens hår, foreslår at du prøver å få kontakt med denne personen en åndelig eller intellektuelt nivå. Det refererer også til sympati, protectiveness, og broderlig kjærlighet.Å drømme at vinden blåser gjennom håret ditt, betyr frihet til å uttrykke uhemmet følelser. Du er “la håret ned”. Å drømme at håret er hvitt eller blir hvit, indikerer at noe viktig har nettopp …

Hjernerystelse

… at du ikke utnytter din fulle potensial. Du må være mer lydhør for andre, i stedet for å bare sitte tilbake og vente ting å skje.