Race Car

… natur og behovet for å vinne. Alternativt kan symbolet være et ordspill for dine problemer med rase og etnisitet. Å drømme at du kjører en racerbil, representerer deres hektisk livsstil. Du kan risikere helsen din med uvøren oppførsel. For å se racerbaner i drømmen din, representerer livet i høyt tempo for deg. Sporene kan være en metafor for din søken etter å komme videre i livet.Alternativt kan du føle at du går i sirkler. Eller at du har et sett vei tenke og gjøre …

Risting

… tenkemåter. Du trenger å bli kvitt den gamle for å velkommen i den nye og bedre. Rist ting opp litt. Alternativt kan rister symbolsk av frykt.

Absorber

Å bli absorbert i hva du gjør, tyder på at du kan være for fokusert på dine egne ting og risiko fremmedgjørende andre rundt deg. Drømmen kan også være en metafor for å betegne din evne til å integrere og tilpasse seg dine forskjellige omgivelser.


Air Raid

Å drømme at du er fanget i en air raid, angir at du føler deg overveldet av ting som er tilsynelatende kommer ut av det blå. Du føler mangel på kontroll i livet ditt.

Akkar

… tyder på at ubevisst du føler deg truet. Din dom kan også bli formørket. Kanskje du ikke ser ting for klart i øyeblikket. Alternativt, symboliserer det grådighet. Det er alltid om hva du vil. Å drømme at du spiser blekksprut, indikerer at du føler selvbevisste og bekymret for hvordan andre oppfatter deg. Du kan finne det lettere å isolere deg selv i stedet for å risikere dom fra andre.

Aksel

For å se en aksel i drømmen din, foreslår at du trenger å konsentrere seg om viktigere ting i livet. Ikke mist fokus.

Amish

For å se eller drømme at du er Amish, foreslår at du må konsentrere deg om de viktigere ting og grunnleggende nødvendigheter i livet. Alternativt, indikerer den drømmen som du ønsker for et mer forenklet liv.

Animasjon

… animasjon, foreslår at du kan finne humor og komedie i de fleste situasjoner. Du pleier å ta ting lys-oppmuntrende. * Vennligst Se også Cartoon.

Antique

… verdier, tradisjon og visdom. Det symboliserer noe ekte eller bevist. Det symboliserer også ting i fortiden som kan være verdt å holde på eller verdt å holde. Hvis du ikke liker eller verdsetter antikviteter, er antyder da at du flytter bort fra utdaterte barndommen condition eller gamle tenkemåter.På en negativ notat, kan du bli forkaste eller avvise noe av verdi som du burde virkelig være omfavner og gi akt.

Ants

… ditt generell misnøye i ditt daglige liv. Du føler deg neglisjert og ubetydelig. Petty ting vil irritere deg gjennom hele neste dag. Du vil lære at samarbeidet vil være den eneste måten å oppnå dine ønsker. Ants også symboliserer hardt arbeid, flid og industri. Øk virksomhet forventes. På en mindre positiv notat, maur symbolisere sosial konformitet og masse action. I denne forbindelse, kan du føle at livet er for strukturert og ryddig. Ifølge den bibelske …