Gun

… at du bør være forsiktig i ikke å la temperamentet ditt komme ut av kontroll. Å drømme at du skyter noen med en pistol, betegner din aggressive følelser og skjult sinne mot den aktuelle personen. Å drømme at noen skyter deg med en pistol, tyder på at du opplever noen konfrontasjon i ditt våkne liv. Du kan føle utsatt i noen situasjon. * Vennligst se også Pistol eller Shot.

Skyting

… et sett mål og vet hva du sikter til i livet. Dine planer er midt i blinken! Å drømme at du skyter en person med en pistol, betegner din aggressive følelser og skjult sinne mot den aktuelle personen. Å drømme at noen skyter deg med en pistol, tyder på at du opplever noen konfrontasjon i ditt våkne liv. Du kan føle utsatt i noen situasjon.

Abroad

… behovet for endring i landskap. Alternativt kan du behov for å utvide dine horisonter og gjøre noen drastiske endringer i livet ditt. Du opplever en ny følelse av åndelighet. Til slutt kunne drømme også indikere en ny å unnslippe en aktuell situasjon.


Accelerator

… ned. Å drømme at gasspedalen har satt seg fast eller brutt, indikerer et tap av kontroll i noen aspekter av livet ditt.

Accordion

Å høre musikk av et trekkspill, betyr at noen fornøyelse og glede vil ta tankene bort fra en trist og deprimerende sak. Å drømme at du spiller trekkspill betegner intense følelser som skaper noe fysisk belastning og kroppen tretthet.

Aches

… drømme at du har smerter, viser at du viser for mye nøling i jakten på din bedrift avtaler og noen andre vil tjene på dine ideer.

Actor / Actress

… jakten for nytelse. Din beundring av en bestemt kjendis, kan føre til et ønske om å ha noen av sine fysiske eller personlighetstrekk. Tenk også på hvem denne skuespiller / skuespillerinne er og hvilke egenskaper du knytte ham / henne med. Disse kan være de samme egenskapene som du trenger å erkjenne eller inkludere i deg selv. Drømmen kan også være et ordspill på hans eller hennes navn. Å drømme at du er en skuespiller, betegner at hardt arbeid og arbeid vil være vel …

Adder

… en slu eller slu person. Denne personen kan ikke stole på. Det kan også representere noe eller noen som har glidd ut av hendene dine.

Adjø

Å drømme at du byr munter adieus til noen, betyr mye hyggelig fest og hyggelig besøk.Å drømme at du byr trist adieus, betegner sorg og tap.

Advancement

Å drømme at du er fremme noen enkelte situasjoner, innebærer ditt rask stige til suksess og ære. Saker av hjertet vil også være i din favør. For å se andre fremme foran deg, betegner som venner vil holde viktige og gunstige posisjoner