Grave

Å drømme at du besøker en grav, indikerer at du trenger å fordype deg i dine egne ubevisste på jakt etter et problem der du trodde var blitt satt til hvile. Du må stå opp for deg selv for ingen andre kan gjøre det for deg. Alternativt representerer det noe er i ferd med å bli ferdig i livet ditt. Du er klar for en ny start. Å drømme at du graver en grav, betegner noen nervøsitet og uro over noen foretak.

Gravkammer

… sider ved deg selv som du har holdt gjemt og begravet unna. Å drømme at du ser din egen grav, betegner at du er i ferd med å driste seg inn i deler av din personlighet som har blitt glemt eller er døde. Å drømme at du er fanget i en grav. tyder på at du føler deg fanget av tidligere smerte og gammel frykt.

BH

… du trenger å ha sprit oppløftet. Alternativt kan det representere en pleiende side og mors følelser. Å drømme at du ikke bruker en bh, angir at du ikke har disiplin eller kontroll. Alternative, kan det gjenspeile din seksuelle natur.


Cow

… uten spørsmål. Det symboliserer din passiv og føyelig natur. Alternativt representerer det mors instinkter eller ønske om å bli tatt vare på. For noen kulturer representerer kua guddommelige kvaliteter fruktbarhet, næring og morsrollen. For å se en ku med et skjelett ansikt, foreslår at du mor eller moderlig skikkelse i ditt våkne liv viser en mangel på følelser.Hun blir ikke svarer til dine behov. For å se en flokk med kuer, viser behovet for å tilhøre.

Crane

For å se en kran i drømmen din, representerer lykke, mors kjærlighet og dine bevegelser av god vilje. Du ser ut for de som er nære og kjære til deg.

Demeter

For å se Demeter i drømmen din, representerer din mors instinkt og ditt ønske om å sørge for og støtte pårørende.

Hay

… også være følelsen håpløs om en situasjon. Alternativt, indikerer høy behovet for å styrke mors instinkter, maskulin energi, og / eller dine seksuelle lyster. Vurder også symbolet som et ordspill på “hei”. Din drøm prøver kanskje å ringe oppmerksomhet til noe.

Hen

… sladder og ulykke. Du har en tendens til å skryte av mindre ting. Høna er også en mors skikkelse. Vurder også metaforen av å være “høne-hakket”, eller at du føler blir plukket på.

Kangaroo

For å se en kenguru i drømmene dine, refererer til mors og fars beskyttelse. Du kan bli uttrykke dine pleie og morsrollen naturen. Alternativt kan en kenguru symbolisere aggresjon. Å drømme at en kenguru angrep du, forutsier at falske beskyldninger vil skade og sette ditt rykte.