Circle

… og / eller helhet. På en mindre positiv notat, kan det også bety at du går rundt i sirkler i en bestemt situasjon. Eller sirkelen kan indikere monotoni og endeløs repetisjon. For å se sirkler innenfor sirkler i din drøm, indikerer at du er godt beskyttet, eller at du blir altfor bevoktet. Du må kanskje la ned forsvaret ditt. Alternativt kan drømmen fremheve forestillingen om at du går rundt i en ond sirkel. Du må liksom finne en måte å bryte denne sirkelen. For …

Appelsiner

… og velstand. Å drømme at du spiser appelsiner, betegner negative vibes, misnøye i din bedrift sirkler, sykdom i familien, eller separasjon / tap av en elsker.

Aquarium

… seksuelle begjær. Dessuten kan du føle at livet går ikke der, eller at du føler det går i sirkler.Alternativt kan akvariet tyde på at du trenger å roe ned og sette litt tid for deg selv å slappe av og stresse ned.


Ass

… et esel i drømmen din, betyr en mangel på forståelse. Det foreslår også at du vil komme over mange ergrelser. Hvis du vil se et esel bære byrder i drømmen din, betyr at etter mye tålmodighet og hardt arbeid, vil du lykkes i næringslivet og i kjærlighet. * Vennligst også se Donkey.

Beehive

For å se en bikube i drømmen din, betegner at det er mange muligheter for deg å komme videre i livet og å ikke la dem slippe ut av hendene dine. Det symboliserer hardt arbeid og viktigheten av teamarbeid. En kampanje kan være i butikken for deg.For å se en tom bikube, betegner sorg over kjærlighetsforhold og tap i inntekt. Å drømme om å ødelegge en bikube, symboliserer tap og midlertidig fattigdom.

Break-Up

… kjæresten din eller kjæresten, tyder på at du fortsatt er i fornektelse om break-up.Ditt sinn mange ikke har akseptert forestillingen om at forholdet er over.

Bus Driver

… ide eller plan.Det er symbolsk for kollektiv makt. Alternativt foreslår det at du går rundt i sirkler, og har vist liten framgang. Å drømme at du er en bussjåfør, foreslår at du går fremover raskt.Du må vise mer tålmodighet og mindre kraft. Spesielt hvis du er en skolebuss driver, så det betyr at gjennom kunnskap og læring vil du avanserer raskt i livet. Din drøm kan være forbundet med en ny læringssituasjon.

Calm

… og tilfredshet i hva du har. Å drømme om at noen prøver å roe ned, betyr at du vil oppleve mange tilbakeslag hvis du fortsetter å la følelsene løpe ut av kontroll.

Carnival

… antatt å være hyggelig ganger. Å drømme at du er på et karneval tur, foreslår at du går i sirkler. Det kan også symbolisere billig spenning. Å drømme at du kjører bort med karneval, betegner at du vil bli involvert i eller nært knyttet til underholdning feltet.

Curlers

For å se curlers i drømmen din, foreslår at du tenker i sirkler. Du kan være å gå over samme problem / situasjon igjen og igjen uten noen konklusjon.